ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. jardine
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 2
    • נושאים 19
    • פוסטים 683
    • הגבוה ביותר 92
    • קבוצות 0

jardine

@jardine

95
    מוניטין
    115
    צפיות בפרופיל
    683
    פוסטים
    2
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 3102920 גיל 56

jardine הפסק לעקוב עקוב

הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי jardine

• RE: סיוע מסלול מסטואו ורמונט למפלי הניאגרה

לפני שמחליטים סופית לגבי אורלנדו הייתי בודק עם הילדים מה מעניין אותם, אני יוצא מנקודת הנחה שהילד בן 15 לא בדיוק יימצא את עצמו בדיסני ובן ה-10 לא בטוח שרכבות ההרים ביוניברסל יתאימו לו.

לאורך הדרך שלכם תוכל למצוא פארקי שעשועים , לדוגמא קנדה וונדרלנד כשעתיים מהמפלים, כאשר יום כניסה הוא בערך שליש מהמחיר כניסה לדיסני או יוניברסל, יש גם מספר פארקים של סיקס פלגס (לא ביקרתי) .

הימים בפארקים באורלנדו הם ימים מאוד יקרים, כניסה למשפחה בסביבות 500$ לפני אוכל ואבא תקנה לי 

פורסם בפורום צפון אמריקה
      jardine
      jardine
    • RE: עשרה ימים בניו יורק בחנוכה עם תינוקת בת עשרה חודשי

ממליץ לכם לקנות חרמונית לילדה, צרפתי דוגמא, להביא שמיכה חמה וכיסוי לעגלה. 

פורסם בפורום צפון אמריקה
      jardine
      jardine
    • RE: נסיע עם רכב קנדי בארה"ב

@Ohad_3903103

ביטוח צד שלישי מעניק לך כיסוי במידה וגרמת נזק גוף ו/ או רכוש לצד שלישי, המינימום לפי חוק בבריטיש קולומביה הוא בסביבות 300,000$ קנדי, שזה כיסוי נמוך מאוד, אם אתה נוסע לארצות הברית כדאי שתקנה כיסוי אחריות צד שלישי בלפחות 1,500,000 דולר קנדי. 

פורסם בפורום צפון אמריקה
      jardine
      jardine
    • RE: חופים - קוסטה ריקה

אם אתם גולשים מתחילים, תוכלו להנות גם במנואל אנטוניו, תשאלו את החבר'ה במסעדת manuel antonio falafel bar

כיצד להגיע, אם אתם שוכרים ג'יפ, מדובר בכמה דקות נסיעה מהמסעדה

מלמדים על סרף בורד שהוא טיפה יותר גדול ומתאים למתחילים

אם אתם גולשים יותר רציניים TAMARINDO בירידה מריו סלסטה יותר תתאים

פורסם בפורום מרכז אמריקה
      jardine
      jardine
    • RE: צרפתי 2 מסלולי שייט ורוצה עצה מה עדיף כשייט ראשון

לאור מה שקרה השנה, אני לא בטוח שחודש ספטמבר זה הזמן הכי טוב להפליג לקאריביים

פורסם בפורום מרכז אמריקה
      jardine
      jardine
    • RE: שבועיים וחצי במרץ לגוואטמלה, פעם ראשונה ביבשת..

אמנם לא ביקרתי בגואטמלה, אבל נראה לי שלביקור ראשון ביבשת אולי כדאי דווקא להתחיל מקוסטה ריקה

פורסם בפורום מרכז אמריקה
      jardine
      jardine
    • RE: תכנון ירח דבש בקוסטה ריקה

בגשרים התלויים בארנל, לקחנו מדריך של השמורה, בדיעבד אולי בגלל השעה המאוחרת המדריך היה די מיותר.

בגלל החום בקוסטה ריקה, בעלי חיים ניתן לראות בעיקר בשעות הבוקר המוקדמות או הצהריים המאוחרות לקראת 16:00, בשעה 18:00 כבר חשוך 

Arenal Volcano National Park

הלכנו עצמאית ללא מדריך, השבילים מסומנים, מקבלים מפה במגרש החנייה    

סיור מומלץ לראות צפרדעים צבעוניות:

Night Tour at Arenal Oasis Eco Lodge

במנואל אנטוניו אין צורך לקחת מדריך בשמורה

במנואל אנטוניו ישנו במלון Hotel Costa Verde

המלון ממוקם כ-5 דקות נסיעה מהכניסה לשמורה בכל אחר צהריים היה לנו מופע טוקאנים בטבע 

פורסם בפורום מרכז אמריקה
      jardine
      jardine
    • RE: מחפשת אטרקציות לילדות - נערות במזרח ארהב

יש זיפליין מעל מפלי הנייאגרה בצד הקנדי ויש פארק חבלים בהרים הלבנים

http://www.loonmtn.com/experience/summer-activities/aerial-p ark

חצי שעה צפונית לטורונטו פארק שעשועים

https://www.canadaswonderland.com/things-to-do/thrill-rides

פורסם בפורום צפון אמריקה
      jardine
      jardine
    • RE: שייט בקריביים ומחלת ים

אנחנו היינו במרץ בקרוז לקאריביים המערביים עם מגה אונייה, הים היה גלי וחלקנו לא הרגישו טוב (סחרחורות, בחילות), גם באוניות הענק מרגישים את התנודות, בעיקר בקומות הגבוהות ובחדרי האוכל שממוקמים בקומה 15, כדורים נגד מחלת ים בהחלט סייעו

פורסם בפורום צפון אמריקה
      jardine
      jardine
    • RE: מסלול טיול בין מונטריאול לניו יורק
      מסלול טיול בין מונטריאול לניו יורק

לבדיקתכם נסיעה ממונטריאול לכיוון פארק אכדיה, המשך נסיעה דרך העיירות של מיין, אם הזמן מאפשר, ביקור בהרים הלבנים, ניו-יורק וחזרה לטורונטו דרך איתאקה.

פורסם בפורום צפון אמריקה
      jardine
      jardine

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי jardine

• RE: טיול משפחתי מערב-מזרח ארצות הברית

@שחרון123

פוינט לובוס זה רק ההתחלה של כביש מספר 1, אם אתה כבר באזור ויש לך לא מעט ימים פנויים בסוף הטיול, כן הייתי מנסה לשלב את כביש מספר 1, מנסיון  אישי, שדרות הוליווד לקחו לנו כולל חיפוש חנייה חצי שעה, אין שמה יותר מידיי, למעט כמה מציקנים בתחפושות. 

בדיסני כדאי להתפצל, אין טעם לקחת את המתבגרים לפארק של הנסיכות, למיטב זכרוני, ממול יש פארק עם רכבות הרים.

בוגאס, אם אתה נכנס רק לישון ויוצא למחרת, עדיף לבחור מלון ליד שדה התעופה, מאשר על הסטריפ, המלונות על הסטריפ תהליך צ׳ק אין וצ׳ק אאוט לא תמיד הכי זריז ויעיל. 

פורסם בפורום צפון אמריקה
      jardine
      jardine
    • RE: טיול שבוע פארק אקדיה וההרים הלבנים

@sham_sham

אני אישית חושב שהטיול שלך קצת מהיר מידיי ואתה מפספס לא מעט עיירות נחמדות הן לאורך חופי מסצ’וסטס והן לחופי מיין .

אולי תתחיל את הטיול בביקור בהרים הלבנים, נורת׳ קונווי יכולה אולי להיות פתרון ליום שישי

פורסם בפורום צפון אמריקה
      jardine
      jardine
    • RE: בקשה לעזרה בתכנון טיול

@Elad_3184475

המרחק מנורת׳ קונווי ללינקולן לא שווה את הטירחה של להחליף בית מלון, תתמקם באחת העיירות לכל התקופה, באיזור לינקולן יש ״מאין״ ריזורטים קטנים עם בריכה, מגרשי ספורט ויחידות דיור יחסית גדולות עם מטבח, אם רלוונטי, אוכל לפרט.

יש בלינקולן גם פארק חבלים נחמד לילדים הגדולים. 

באזור בוסטון יש גם אוטלט מאוד גדול, אך תצטרך לשלם מיסים.

פורסם בפורום צפון אמריקה
      jardine
      jardine
    • RE: מסלול קליפורניה בספטמבר

@yy77kk

לגבי דיסנילנד – שווה להשקיע כמה דקות ולראות איזה מתקנים מעניינים יש בפארק, אני חושב שלבן 13 המקום פחות מתאים.

אני לא כל כך מעודכן מה פתוח ומה סגור בוגאס, אבל אני חושב שהיא כן שווה את הנסיעה. 

פורסם בפורום צפון אמריקה
      jardine
      jardine
    • RE: תכנית טיול - יוטה - קליפורניה, ספטמבר 2021

@ארזזים

3.9 – PAGE – טיול בקניון אנטילופ

לאור מגבלות הקיימות כבר הייתי מבצע הזמנה מראש, המלצה שלם במזומן, אין לי הוכחה, אבל פרטי כרטיס האשראי שלי הגיעו לסין אחרי ביקור בשמורה. 

באותו יום גם ניתן לבקר בסכר ובגשר הסמוך 

4.9 – רק אם יש לך זמן, כדאי לנסוע דרך כביש 89A, מאריך בעוד איזה שעה, אבל הדרך יפה.

20.9 – אני אישית, הייתי מוריד יום אחד מסן פרנסיסקו לטובת טעימה מכביש 1, סך הכל האזור היפה של הכביש איזור BIG SUR לא רחוק כך כך ממונטריי.

פורסם בפורום צפון אמריקה
      jardine
      jardine
    • RE: טיול מתגלגל -אריזה למשפחה

@pninit1234

יש לא מעט רשתות של בתי מלון שמציעות ארוחת בוקר כלול במחיר החדר, לא בסטנדרטים של ישראל, אבל מספיק בשביל לפתוח את הבוקר ולהתחיל לטייל, אחת הרשתות היא המפטון אין מקבוצת הילטון וגם בבסט ווסטרן רוב המלונות מגישים ארוחת בוקר.

אני לוקח 5 מזוודות, עושה מישמש לפני הטיסה, שאם אחת המזוודות לא מגיעה, לא אצטרך להתחיל להתרוצץ בקניות, ואחרי זה לכל אחד יש מזוודה עם הדברים שלו ולא מתחיל בלאגן כל ערב או בבוקר שאיפה התחתונים שלי.

במיניואן 5 מזוודות נכנסות בקלות ברגע שמקפלים כסא אחד בשורה השלישית.

פורסם בפורום צפון אמריקה
      jardine
      jardine
    • RE: אתר בליגה של הניאגרה הקנדית

@צהלול

לא ברמה של הניאגרה וגם לא בדיוק 4 שעות נסיעה אבל אולי תגלה עניין בפארק זה

Letchworth State Park (ny.gov)

פורסם בפורום צפון אמריקה
      jardine
      jardine
    • RE: בקשה לעזרה בתכנון טיול משפחתי לחוף המערבי בספטמבר

@ארזזים

אני הייתי בודק קודם כל לגבי השכרת רכב, לעיתים לא מדובר רק בקנס על החזרה במדינה אחרת, אלא גם המחיר יכול להיות יקר משמעותית,

במידה ובאמת תגלה שהמחירים גבוהים משמעותית תבדוק אולי להתחיל בוגאס ולסיים בסן פרנסיסקו, למרות שאני חושב שגם אולי וגאס מעגלי זו אופציה, לא התעמקתי יותר מידיי, אבל כנראה תצטרך לוותר על אספן ואולי גם על מואב.

לא כל כך הצלחתי להבין את התכנון ליום 1.9 בכל מקרה ל- HORSESHOE BAND כדאי להגיע כשעה לפני השקיעה ולא באמצע היום כי נורא חם.

ב- 3.9 במידה ואתה מוותר על טיול טרקטורונים (אני אישית לא עשיתי, אבל גם לא היה לי בתכנון, נראה לי חם מידיי)  אז אחרי אנטילופ אפשר להתחיל בנסיעה לכיוון ברייס. 

לגבי פארק סקויה, אצלנו ההעדפה במשפחה הייתה יותר לכיוון כביש 1 עם העיירות לאורך הדרך, מה גם שבסן פרנסיסקו יש לא רחוק פארק עם עצי ענק. 

פורסם בפורום צפון אמריקה
      jardine
      jardine
    • RE: עזרה במסלול באוקטובר טיול שלכת ניו אינגלנד

@nbk

את האזור של ההרים הירוקים אני  לא מכיר, בהרים הלבנים הייתי פעמיים, אני הייתי מוסיף עוד יום באחד מהאזורים האלה, אתם כבר אחרי יותר משבועיים בדרכים, צריכים קצת לנוח, לאגור כוחות, גם לעבור כל יום בית מלון זו חוויה מתישה, בהרים הלבנים ליד לינקולן יש פארק חבלים נחמד, סביר להניח שגם בהרים הירוקים. 

פורסם בפורום צפון אמריקה
      jardine
      jardine
    • RE: עזרה במסלול באוקטובר טיול שלכת ניו אינגלנד

@nbk

באיזור איתקה מומלץ WATKINS GLEN STATE PARK כדאי להחנות את הרכב למעלה ולעשות את הטיול בירידה ובסוף הנהג חוזר עם אוטובוס להביא את הרכב, כל שאר המפלים באיזור איתקה זה תחת הגדרה NICE TO HAVE אבל אישית לא הייתי מבזבז על זה יום טיול כאשר מתחיל להיות לך יותר לחוץ באיזורים שבעייני הם יותר יפים, בקיצור מוזיאון זכוכית ו- WATKINS GLEN ואפשר להמשיך בדרך. 

פורסם בפורום צפון אמריקה
      jardine
      jardine