תודה, כנראה נעביר את יוניברסל להתחלה. הקושי במינון הוא שהפארקים נמצאים כולם בלוס אנג’לס, ולכן הטיול יוצא קצת לא מאוזן בין טבע ונסיעות לערים ופארקים.
תודה, כנראה נעביר את יוניברסל להתחלה. הקושי במינון הוא שהפארקים נמצאים כולם בלוס אנג’לס, ולכן הטיול יוצא קצת לא מאוזן בין טבע ונסיעות לערים ופארקים.
תודה, כנראה נעביר את יוניברסל להתחלה. השיקול לא לעשות אותו בהתחלה היה שבימים הראשונים נהיה בג’ט לג ויהיה לנו קשה עם ימים ארוכים. אבל נתגבר…
לגבי הסיקס פלאגס בוואלחו, הוא פתוח בספטמבר רק בשבת וראשון, ונראה שזה לא הולך להסתדר לנו עם הימים.
זוג עם ילד בן 13, טיול בר מצווה. הילד רוצה פארקי שעשועים ואטרקציות (היינו לפני שנתיים באורלנדו, רק בפארקים של יוניברסל).
נוחתים בל.א וממריאים ממנה. 20 ימים נטו.
בהתחלה חשבנו לעשות את המסלול הקלאסי של דרום קליפורניה, לאס וגאס וחלק מסיבוב הפארקים ביוטה ואריזונה.
במחשבה שנייה קצת נרתענו מהנסיעות הארוכות והמינון בין טבע לאטרקציות אחרות נראה לנו קצת בעייתי לאופי המשפחה וייעוד הטיול.
זה המסלול כרגע, נראה לי רגוע מדי. אשמח לדעתכם.
אשמח גם להמלצה על מקום להעביר בו את יום כיפור – אשתי צמה, אנחנו לא נוסעים. צריך מלון נחמד עם בריכה, אולי על שפת אגם או ליד מסלולים נחמדים ברגל. כרגע מתכנן באגם בס, אבל אם יש למישהו רעיון אחר אשמח לשמוע.
כתבתי בחלק מהימים עוד שאלות והתלבטויות.
6/9 נחיתה בל.א, רכב וביקור קצר בהוליווד ובברלי הילס (עד שנקרוס לישון) – מלון בהוליווד.
7/9 סנטה מוניקה + כביש מס’ 1 עד קמבריה – לינה בקמבריה.
8/9 כביש מס’ 1 עד כרמל – לינה בכרמל.
9/9 כביש מס’ 1 – 17 מייל, מונטריי, סנטה קרוז – לינה בסנטה קרוז.
10/9 סן פרנסיסקו – לינה בסן פרנסיסקו
11/9 סן פרנסיסקו – לינה בסן פרנסיסקו
12/9 סן פרנסיסקו + יציאה מעיר – רעיונות?
13/9 נסיעה לכיוון יוסמיטי – לינה במריפוסה
14/9 עמק יוסמיטי – לינה במריפוסה
15/9 אגם בס + ערב יום כיפור.
16/9 יום כיפור – אגם בס
17/9 נסיעה לפארק סקויה + טיול – לינה באזור – המלצות?? זה מספיק זמן? אולי להקדיש לו עוד יום?
18/9 six flags magic mountain – לינה באזור – המלצות?
19/9 סן דייגו – קניות
20/9 סן דייגו
21/9 סן דייגו – לינה באנהיים
22/9 דיסנילנד – לינה באנהיים
23/9 California adventure – לינה באנהיים
24/9הפוגה/קניות+בדיקת קורונה לפני טיסה.
25/9 יוניברסל
26/9 השלמות/קניות/התארגנות
27/9 טיסה הביתה
תודה, בודק את אגם בס. אם יש עוד רעיונות נשמח לשמוע.
היי,
זוג עם ילד בן 13.
מטיילים בספטמבר בקליפורניה. אנחנו עושים הפוגה ביום כיפור. חלקנו צמים, כולנו לא נוסעים.
מחפשים מקום נחמד לעשות בו את היום הזה.
יש לנו ניסיון מוצלח מטיול קודם במזרח ארה”ב (לפני שנתיים) של עיירה על שפת אגם.
לפי התכנית נהיה בין יוסמיטי לסקויה בימים האלה.
יש המלצות?
אם יש המלצה ממש טובה לא באזור הזה, נשקול שינוי בתכנית (עדיין בונים אותה).
שלום,
פונה לחכמת הפורום ונסיונכם.
לפני מס’ חודשים, כשנפתחה המכירה של טרנסביה לחורף, קניתי 3 כרטיסים לאיינדהובן לתאריכים 23-30.12.
אנחנו זוג עם ילד בן 11.5, מזמן רצינו להיות בכריסמס באירופה, והנה צצה לה הזדמנות.
כעת, התפניתי להתחיל לתכנן את הטיול.
לא היינו עד כה באזור הזה של אירופה – היינו בשנים האחרונות בקיץ/חגי תשרי באוסטריה, גרמניה – היער השחור, סלובניה, קרואטיה ורומניה.
קראתי מעט, וגיליתי שהולנד בעונה הזו קרה, מחשיכה מוקדם ולא במיוחד חגיגית סביב הכריסמס.
מצד שני אפשר לבלות בה כמה ימים נעימים בשווקי כריסמס, פסטיבל האור, מוזיאונים באמסטרדם וסביבתה.
בדיקה נוספת העלתה שתמורת כ-1,000 ש”ח נוספים נוכל לטוס מאינדהובן ללונדון וחזרה, לבלות בלונדון 5 ימים מלאים, ולחזור ליום אחד שלם באינדהובן לפני הטיסה הביתה.
מבקש את חוות דעתכם על שלושת החלופות:
תודה!
טוב, אז אחרי שדי חפרתי את החיפוש, מרשה לעצמי לשאול שאלת פארקים.
מגיעים לאורלנדו בשבת הקרובה בערב.
מתכננים בראשון, שלישי ורביעי שלושה פארקים.
באמצע יום קניות (קולומבוס דיי).
מתכוונים ללכת לשני הפארקים של יוניברסל - סטודיוז ואיילנדס אוף אדוונצ’רס.
יש שני סוגי כרטיסים לשני פארקים – פארק אחד ביום ופארק טו פארק המאפשר דילוג בין הפארקים בכל אחד משני הימים.
מבין שהדילוג בין הפארקים יכול לקרות באמצעות הרכבת של הארי פוטר.
מישהו היה ברכבת הזו? היא שווה את המחיר הנוסף (כ-47$ הפרש לכל כרטיס)?
מצד אחד ברור לי שפארק אחד ליום זה די והותר.
מצד שני הילד מאד אוהב הארי פוטר ואם זו חוויה מיוחדת אז אולי נשקול לשלם על זה.
אשמח לעצות טובות מנסיון.
תודה.
הזמנתי עכשיו כרטיסים כאן: https://in.ticketmaster.com/broadway
מבדיקה די מעמיקה שעשיתי בימים האחרונים, ההבדלים בין האתרים השונים לגבי כרטיסים במיקומים דומים ובהצגות זהות, זניחים. ההבדל הגדול הוא בעמלות (fees). והאתר הזה עם העמלות הכי נמוכות.
אני כמובן מדבר על ההצגות המבוקשות, להן הסיכוי להשיג כרטיסים ב-TKTS או בהגרלה נמוך עד לא קיים.
שלום,
מנסה להזמין כרטיסים למלך האריות בברודווי, אמצע אוקטובר (לא קולומבוס דיי, אחריו).
יוצא לי ל-3 אנשים 775$ באורקסטרה.
זה מחיר הגיוני?
או שאני מפספס משהו?
נרשמתי לכל הקופונים, מבין שאין ב-TKTS את ההצגה הזו.
לפני שאני מוציא כמעט 3,000 ש”ח על הצגה בברודווי, שזו חוויה חד פעמית, אבל בכל זאת…
רק רוצה לוודא שלא פספסתי משהו.