ביטוח נסיעות
-
מישהו עשה סקר שוק ויכול להמליץ על חברת ביטוח? בדקתי בהראל/מגדל/כללית והסדר גודל הוא דומה. אנחנו מתכננים טיול ארוך של שנה ונראה שהמחירים ממש קופצים (בערך פי 2 ליום לעומת ביטוח רק לחודש). בנוסף התוספת לביטוח על מוצרי אלקטרוניקה הוא אסטרונומי ואני לא בטוחה אם שווה לעשות. אשמח לכל המלצה/עצה בנושא. -
תבדקי ביטוח דייויד שילדס, באינטרנט או בפניקס.זה ביטוח בריאות משלים במקום או בנוסף לזה של קופות החולים, שמכסה כיסוי מלא בחו”ל.
לטיול אחד זה יצא כנראה זול מאד, אבל הכוונה של הביטוח היא לכל החיים.
יתכן שיש תקופת הכשרה שרק אחריה הביטוח בחו”ל תקף.
לגבי ביטוח מטען ובפרט חפצי ערך מכל סוג, תשלום דולרים בודדים על מטען רגיל יכול להיות כדאי, ההחלטה אישית.
ביטוח מיוחד לחפצי ערך למיניהם לא כדאי. אם יש לך ביטוח דירה כדאי לבדוק ביטוח כל הסיכונים לחפצים אלה, עד 10% מתכולת דירה זה יכול להיות חינם או בתשלום פעוט עם כיסוי בכל העולם פרט לרכב חונה.
-
זו עבודה לעשות השווואה – הרבה פעמים אני משתמש באתר wobi להשוואה ראשונית
נותן תמונת מצב, למרות שהפרמטרים שונים בכל ביטוח, אז אני נכנס לכל אתר בנפרד ועושה סימלוציות.
אלקטרוניקה אני אף פעם לא מבטח, סכום הביטוח לטווח ארוך עולה על הערך.
ספורט אתגרי? תבדקו בדיוק מה ואם יש צורך, יש חברות שנותנות כיסוי לכל התקופה ויש למועדים מסוימים.
ביטוח צלילות התחלתי לעשות בנפרד מביטוח הטיולים (כיסוי לשנה לכל העולם)
בגדול לטיולים ארוכים אני לוקח כיסוי בסיסי כי לדעתי אין הרבה הבדל אם אאבד בג’ונגל ויחפשו אותי בשווי של חצי מיליון דולר או מיליון דולר – ההקפדה פה צריכה להיות לשמור על עצמי יוצר, המון דברים יכולים לקרות בשנה, או שום דבר. שיקול דעת.
-
כמו גאונטלט, גם אני לרוב עושה סימולציה בכ-3 חברות ביטוח שונות ובוחר ביניהן.
את ומגיב נוסף העלו שמות של כמה חברות, אני חושב שיש כאן בסיס טוב להשוואה ביניהן.
ברבים מהביטוחים ניתן לקבוע באיזו תקופה מתוך התקופה הכוללת יופעל ביטוח של ספורט אתגרי. השאלה אם אתם רוצים להגביל את עצמכם מהבחינה הזו.
אולי את יכולה גם לברר בפורום של ביטוח ובריאות פה באתר (אם עדיין פעיל).