פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי inbar28
-
ביטוח נסיעותמישהו עשה סקר שוק ויכול להמליץ על חברת ביטוח? בדקתי בהראל/מגדל/כללית והסדר גודל הוא דומה. אנחנו מתכננים טיול ארוך של שנה ונראה שהמחירים ממש קופצים (בערך פי 2 ליום לעומת ביטוח רק לחודש). בנוסף התוספת לביטוח על מוצרי אלקטרוניקה הוא אסטרונומי ואני לא בטוחה אם שווה לעשות. אשמח לכל המלצה/עצה בנושא.פורסם בפורום דרום אמריקה
-
ספר Lonely planet כן/לא (מישהו מוכר?)פורסם בפורום דרום אמריקה
מתכננים טיול של בין חצי שנה לשנה בדרום אמריקה. מנסיונכם, האם הספר של lonely planet עוזר/תורם לטיול?
אני אישית מאוד אוהבת קצת מידע והיסטוריה על המקומות שמטיילים בהם... אבל הספר גדול ומגושם ולא זול ולא יודעת אם שווה להסחב איתו.
אם מישהו חזר מטיול ומוכר אשמח לקנות משומש.
-
המלצות לרכישת כרטיס טיסהפורסם בפורום דרום אמריקה
איך אתם ממליצים לרכוש כרטיס טיסה לתקופת טיול של כשנה?
האם קיים דבר כזה “פתוח לשנה” ואם כן אז איך, דרך סוכן?
כרגע נראה שהאופציה הכי סבירה זה לקנות כרטיס בסיסי ולשלם את עלויות שינוי התאריך כשיגיע הזמן.
יש בעיה עם לקנות כרטיס לכיוון אחד?
אשמח לכל עצה.
-
RE: טיול עם כלב/חתולפורסם בפורום דרום אמריקה
כן, שאלה אמיתית לגמרי.
האמת שכבר טסנו עם חתול לארה”ב לפני שנתיים שעברנו לכאן וזה לא יקר ולא כזה סיפור בעייתי.
מבחינת לשכנע את החתולה אז כמובן שזה לא מתאים לכל חתול ואנחנו נתחיל בהדרגה מלבדוק איך היא מסתדרת בנסיעות באוטו ובטיולים בחוץ. מן הסתם לא פשוט נקח אותה אינו אם היא נלחצת ונראה שלא מסתדרת עם סיטואציות כאלה אנחנו לא רוצים שהיא תסבול.
קראתי מספר בלוגים של אנשים שטיילו עם כלב וגם משפחה שטיילה עם כלב + חתול אז זה לא נשמע לי עד כדי כך הזוי.
-
טיול עם כלב/חתולפורסם בפורום דרום אמריקה
מישהו כאן לקח את הכלב או החתול איתו לטיול או אולי פגש בדרכו אנשים שמטיילים עם חיית המחמד?
אנחנו מאוד רוצים לקחת את החתולה איתנו לטיול בדרום אמריקה (מתכננים כנראה לקנות רכב) והיינו שמחים לשמוע מאנשים שחוו משהו כזה.
כמה זה ריאלי, כמה זה מגביל בכללי אם יש טיפים ועצות.