ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

הליכי קונקשן בניוארק

פורום צפון אמריקה
    ארצות הברית ארהב ניוארק
    8
    10
    838
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ?
      משתמש שנמחק נערך לאחרונה על ידי

אנחנו טסים ליעד אחר בארצות הברית, אבל העצירה היא בניוארק. הטיסה נסגרה באותו כרטיס ואותה חברה. אבל הבנתי שזה לא קונקשן רגיל שפשוט עוברים לשער אחר והכבודה ממשיכה ליעד הסופי. לפי מה שהבנתי עוברים את ההגירה בניוארק, אוספים את המזוודות, ואז פשוט הולכים לאזור אחר לשלוח את המזוודות ליעד הסופי ולעלות על הטיסה.

מישהו יכול להסביר לי איך התהליך עובד מהנחיתה בניוארק ועד ההמשך ליעד הסופי? טסים יונייטד

תודה

reuben13 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • reuben13
        reuben13 @אורח נערך לאחרונה על ידי

@Eden_3478219

בדיוק מה שכתבת:

עוברים הליכי הגירה (לא לקחת פירות, ירקות, אוכל מבושל וכו’)

אוספים את המזוודות וניגשים לעמדת המכס

אחרי המכס יש שתי אפשרויות: לצאת החוצה מהשדה או לפנות לטיסות המשך, אתם פונים לטיסות המשך.

לפני בדיקות הביטחון (כן, צריכים שוב בדיקות ביטחוניות) יש מסוע להניח את המזוודה לבטן המטוס, בארץ, בנתב”ג, צריכים לוודא שהמזוודה מתויגת ליעד הסופי בארה”ב, לא מטען היד שממשיך אתכם.

עוברים בדיקות ביטחון וניגשים לטרמינל ממנו יוצאת טיסת ההמשך

טיסה נעימה

dhz ? 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • dhz
          dhz @reuben13 נערך לאחרונה על ידי

@reuben13

כאשר ראובן מתיחס למעבר לעמדת המכס, מדובר בעצם במצב דומה לארץ, יש יציאה “ירוקה” ויש “אדומה”.  אני מניח שאתם עוברים ביציאה ה”ירוקה”.  מובן שלמוכסים יש את הזכות לבקש מכם לעבור בדיקה של המזוודות.  באחת הנחיתות שלי (בפילדלפיה), כל הנוסעים עברו בדיקת מכס פרטנית.  ההסתברות לכך, היא נמוכה למדי עבור רוב הנוסעים.

מיד לאחר היציאה מהמכס, אתם צריכים לחפש את עמדת מסירת המזוודות לטיסת ההמשך.  לפי מיטב זכרוני, זה ממש לאחר היציאה מהמכס ולא קשה למצוא מקום זה.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • ?
            משתמש שנמחק @reuben13 נערך לאחרונה על ידי

@reuben13

אז לפי מה שאתה אומר בארץ שמים על המזוןדה שלי 2 תגיות, עד ליעד הסופי, אבל בכל זאת אני אוסף את המזוודה. זאת אומרת שבארץ אני מקבל גם את הכרטיס של טיסת ההמשך? שזה חוסך את השלב הראשון בכל טיסה שצריך לקבל כרטיס ולשלוח כבודה?

שירליץ תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • שירליץ
              שירליץ @אורח נערך לאחרונה על ידי שירליץ

זה לא שתי תגיות אלא תגית אחת שרשומים עליה שני יעדים. 

וכן, בדרך כלל מקבלים שני כרטיסי עליה למטוס לכל נוסע כבר בארץ. יכול להיות שלא יהיה כתוב לכם מספר הגייט לטיסת ההמשך (לא תמיד יודעים מוקדם כל כך), ולפעמים גם יש שינויים, אז חשוב לבדוק במסכים איפה הגייט לטיסת ההמשך אחרי שעוברים הגירה ומכס. שימו לב שלעיתים יש מספר טיסות לאותו היעד, אז חשוב לוודא שזה הגייט לטיסה הנכונה לפי מספר הטיסה ולא רק לפי היעד. 

• הייטה
                הייטה נערך לאחרונה על ידי הייטה

עצה- לפני שתתנו שוב את המזוודות    בדקו  על המסכים שאכן הטיסה שלכם לא התבטלה בגלל מזג האוויר[ זה יכול לקרות  בניו ארק בקיץ] . לצערנו למדנו זאת מנסיון  בטיול האחרון-

רק לאחר שנתנו את המזוודות ועברנו  את הבידוק הבטחוני גילינו   שטיסת ההמשך בוטלה בגלל סופה.   נתקענו בלי מזווודות כמה ימים.

אלי רון תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                • אלי רון
                  אלי רון @הייטה נערך לאחרונה על ידי

@הייטה

כל יום יש פה פרט חשוב חדש, רק שלמשתמש לשעבר זה לא יעזור כנראה.

? תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                  • ?
                    משתמש שנמחק @אלי רון נערך לאחרונה על ידי

@אלי-רון

אני פה הייתה לי בעיה עם ההתחברות כל פעם.

אז לראות שהבנתי נכון

אני בנתבג מקבל תג למזוודה שכביכול מתאים אותה עד ליעד הסופי, אבל בכל זאת אוסף אותה בניוארק לאחר ההגירה, ו2 כרטיסי טיסה גם ליעד הסופי.

שם במקום לצאת מהשדה. אני ממשיך כאילו מ-0 לטיסת פנים בארצות הברית, רק שפה השלב של לקבל כרטיס טיסה ולקבל תג למזוודה כבר מאחוריי, אני רק שולח אותה באיזה מקום שם (אחרי שווידאתי שהטיסה יוצאת כמתוכנן) דרך הבדיקה בטחונית עד לשער שצריך?

אלי רון reuben13 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                    • אלי רון
                      אלי רון @אורח נערך לאחרונה על ידי

@Eden_3478219

נכון – אתה עובר עם המזוודה במכס, ומיד אחרי מחפש היכן מניחים אותה לקונקשן.
                      אתה בלי המזוודה ממשיך לטרמינל/שער הבא עם כרטיס עלייה למטוס שהנפיקו כבר בארץ.

• reuben13
                        reuben13 @אורח נערך לאחרונה על ידי

@Eden_3478219

לחזור על זה ?:

בנתב”ג הפקיד/ה מתייג/ת את המזוודה וקושר את התג למזוודה, רק לשאול שאלה אותם שאלה פשוטה: “המזוודה מתויגת ליעד הסופי ?”. 99 אחוז כך יהיה

אחרי הליכה הגירה אוספים את המזוודה, על מזוודה יש תג שקשרו בנתב”ג בעת מסירתה. לא לתלוש אותו חלילה.

עוברים מכס כשסוחבים את מזוודה ואת מטען היד.

אחרי המכס יש שלט לטיסות המשך. רואים מסוע למזוודות, מניחים שם את המזוודה (מטען היד ממשיך אתכם) ועוברים בדיקת ביטחון

ניגשים לטרמינל/שער ממנו יוצאת טיסת ההמשך (יש לוח של טיסות יוצאות) עם מטען היד

היש מבין ?

• 1 / 1
                        • פוסט ראשון
                          פוסט אחרון