סקי אין/אאוט באוסטריה או איטליה?
-
יש למישהו המלצה לדירה או מלון לא יקר, באתר יחסית גדול (למעלה מ200 ק״מ) באוסטריה או איטליה?
רוצים קצת לגוון מצרפת -
רק לא הבנתי מה הקשר לסקי in/out
-
מציע שתגדיר “לא יקר”. אני מכיר לא מעט אפשרויות באיטליה, כולן לפחות 100 יורו ללילה, הרוב יותר. וכולן שוות את המחיר, בעיני. -
טווח מחירים 100-200 אירו זה אחלה
-
בצ’רוויניה יש כמה מלונות, בעיקר באיזור החדש במעלה העיירה, שיושבים על המסלולים. אני ממליץ על alpenhof ועל cime bianche שקצת יותר יקר (ובשלהי העונה לפעמים אי אפשר לרדת משם למסלול). יש גם מלון ב-plan maison, ממש מעל תחנת הרכבל, אבל אני לא מכיר ולא הזמנתי שם בגלל ביקורות מעוררות חשש.בדולומיטים יש המון אפשרויות: ההמלצה החמה שלי היא על מלונות מחוץ לעיירות. אחרי שסוגרים את המעליות, הגישה היא רק במכונית (או באופנוע שלג). לטעמי זו חווית הסקי הכי מוצלחת, אבל לא רלוונטית למי שרוצה לצאת לבלות בפאבים וכיו”ב. אם נראה לך, אפרט.
ב-selva יש לא מעט דירות ומלונות על המסלולים. חוץ מזה יש שני מלונות מוצלחים קצת מעל סלבה, ב – plan di gralba . זה לא בתוך עיירה, אבל גם לא מבודד כמו המלונות שהזכרתי קודם.
-
-
נשמע מצוין.
חיפשתי ב Airbnb וב HomeAway אבל לא מצאתי משהו.
יש לך לינק לדירה ספציפית או אתר שממנו אפשר לחפש?
-
לא הבנתי באיזה הקשר השאלה – אחד המקומות שהזכרתי? הזכרתי דירות רק בהקשר של סלבה.
-
-
נשמע קצת פסימי, די קל להשיג מלון בין 100-200 יורו ללילה.לגבי דירות, אין לי המלצה מנסיון אישי. זכור לי שמצאתי בקלות מפות אינטראקטיביות של מגורים בסלבה, עבור חברים. הרצתי עכשיו חיפוש וזה קפץ:
https://www.val-gardena.net/en/residence-val-gardena.asp
עם לא מעט בנייני דירות על המסלול, וגם באתר הרשמי יש חיפוש עם מפה:
-
מדונה די קמפיליו, איטליה
מלון קרלו מניו
www.hotelcarlomagno.com
מלון גולף
www.thcampiglio.itפלירש, ליד סנט אנטון, אוסטריה
מלון בסור
www.basur.atסלבך, אוסטריה
מלון פנתר
www.hotel-panther.at -
יכול להמליץ על דירה בפאתי זלבאך. ניתן להגיע בגלישה כ-40 מטר מהדירה. מהדירה לתחנת סקיבס כ-100 מטר.
-
סט אנטון HOTEL ANGELIKA (עם ספא) ממש ליד ה-GALZIGBAHN ומיקום מצויין. אם אתה מסתכל במפה אז בכל האיזור הזה יש הרבה אפשרויות שקרובים לרכבלים של גלציג ורנדל ולמדרחוב. זה הכי סקי אין/אאוט שיש שם. נוסף לכך יש גם איזור סביב רחוב SONNENWIESE (ליד ה-WELLNESS CENTER).