מצובו
-
קראתי שרבים מהמטיילים בצפון יוון מבקרים במצובו. אבל פרט לארוחת צהריים, לא מצאתי בסיכומי הטיול מה עושים שם, היכן מטיילים ומה הם האתרים המעניינים. אשמח להמלצות לעיירה וסביבתה. תודה. -
ממה שאני זוכרת, מצובו היא רחוב אחד בערך, יש שם איזה מוזיאון פיצפון שהוא בית של מישהו עשיר, בטח כתבתי על זה משהו בסיכום הטיול שפירסמתי בבלוג.
אני חושבת שנשארנו לישון שם כי זו נקודת עצירה טובה בדרך מסלוניקי לזגוריה, והעיירה ממוקמת די גבוה בנופים יפים.
אבל חוץ מזה – לא זכור לי שום דבר אחר בעיירה המנומנמת…

-
עיירה קטנה ויפה בהרים.
אין יותר מדי אטרקציות, בעיקר לשוטט בעיירה, לאכול צהריים.
אם יש יותר זמן אפשר לעשות טיול רגלי- Ursa Trail, יש באיזור גם אגם יפה.
-
אההה ויש מלון מדהים (ולא כזה יקר) שנקרא Metsovo Grand Forest.
חוויה מדהימה במחיר של בערך 100 יורו (לפחות בתקופה שאני הייתי), ממליץ בחום.
-
תודה לכולם! -
היינו שם יומיים בדרך בין כפרי הזגוריה למטאורה. יום אחד עשינו טיול אחר הצהריים בursa trail. חביב. פחות מרשים מהזגוריה. ביום השני עשינו קניונינג בdeos canyon עם חברת alpine zone, מאוד מומלץ למי שאוהב סנפלינג. אכלנו במסעדה עם אוכל ביתי מאוד טעים ולא יקר , הבעיה היא שהשם בגוגל מפס מופיע ביוונית Το Κουτούκι του Νικόλα
-
הי עמיחי,
אנחנו לא אוהבים לזוז כל יום ממלון למלון וחיפשנו מקום קסום ללינת כוכב של שלושה לילות. מצאנו את מצובו כמקום קסום שגם התאים לנו ללינת הכוכב. מצרפת את סיפור הטיול שלנו. בדיעבד הייתי מוסיפה עוד לילה למצובו וכוללת יציאה למטאורה משם. מרחק הנסיעה לא גדול מדי וזה היה מאפשר לנו לבחור למטאורה יום יפה יותר ולא את היום הגשום כפי שיצא.
בהתחלה תכננו כוכב בזגוריה אבל בעקבות הסיפור של רבקה שבילתה 8 ימים במצובו עשינו תכנון מחדש ושמחנו על כך מאוד. המלון שהיינו בו מאוד מומלץ (אפשר להזמין ישירות מאתר המלון או דרך אתרים מקובלים כמו בוקינג או אקספדיה).
דבורה
-
אנחנו דווקא מצאנו את מצובו מתויירת וצפופה מידי וברחנו משם וזה היה עוד בספטמבר.
אין להשוות לזגוריה או צומרקה היפות בהרבה.
לדעתי אפשר לוותר