חברות ב BBH
-
שלום,
אנחנו משפחה זוג +2 ילדות (20, 11) מתכננים לנסוע בדצמבר למשך חודש וחצי לניוזילנד.
חשבנו להוזיל את נושא הלינה ע"י חברות ב BBH
1. מה הסיכוי למצוא לינה למשפחה באמצעות BBH?
2. האם כל אחד מבן המשפחה צריך לעשות כרטיס חברות? אם כן, גם ילד?
3. לכמה זמן תקף כרטיס החברות?
תודה מיכל
-
חברות ב BBHשלום.
1. בהחלט יש סיכוי למצוא לינה למשפחה ואני מכיר כמה משפחות שעשו את זה, אבל שימי לב שאתם מטיילים בעונה העמוסה ולכן מומלץ להזמין מראש בכל מקום שאתם יודעים מתי תהיו בו.
2. בקישור הבא כתובים כל תנאי הכרטיס. לשאלתך - התוקף הוא ל-12 חודשים, כל אדם בגיל 16 או מבוגר יותר חייב בכרטיס וכל אדם בגיל 15 או צעיר יותר מקבל את ההטבות אם הוא מטייל אם אדם שמחזיק בכרטיס.
אמנם עניתי לך במפורש על כל השאלות לגבי הכרטיס אבל ממליץ בחום לקרוא את כל התנאים ואת כל ההטבות שמגיעות עם החברות ב-bbh. זה ימנע אי הבנות לגבי נושאים אחרים שאולי יהיו רלוונטיים במהלך הטיול.
תעשו חיים!
-
חברות ב BBHBBH זה ארגון של אכסניות. האופציות שלכם שם הן כאלה:
א. לקחת חדר שלם ל-4 אנשים, כנראה יצריך הזמנה מראש. אני זוכרת שנתקלתי באכסניות שבהן אחת המיטות בחדר הייתה זוגית, אבל זה לא היה נפוץ. זה אומר חדר עם 4 מיטות יחיד, שלא לומר, קומתיים.
ב. לקחת שני חדרים נפרדים - חדר זוגי להורים וחדר טווין לבנות.
ג. כמו ב׳ אבל משופר - יש אכסניות קטנות מאוד שמיועדות לכ-10 אנשים. המחיר הוא מחיר של אכסניה אבל האווירה יותר ביתית ואינטימית.
במקומכם כנראה לא הייתי עושה כרטיס. אין אופציה לכרטיס משפחתי, כל אחד מעל גיל 16 צריך כרטיס משלו. בת ה-11 תקבל הנחה בזכות האחרים. כלומר, העלות היא 135$ רק עבור הכרטיסים. ההנחה היא באזור 2$-4$ ללילה. כלומר, בממוצע אחרי 15 לילות אתם תכסו את המחיר ששילמתם. אכסניה תעלה לכולם סביב 100$ ללילה. במחיר כזה אני לא בטוחה שזה משתלם לכם יותר מאשר בקתה משפחתית באתר קמפינג. בכל אופן, הפער לא גדול.
תוכלו לנסות לישון באכסניות ולראות אם זה מתאים לכם ואם נראה לכם שתשנו שם יותר מ-15 לילות.
-
חברות ב BBHלא מדויק, אפשר להשתמש בכרטיס פעם אחת לקבלת הנחה גדולה יותר, נדמה לי של 15 דולר (אני בחו"ל אז קשה לי לבדוק כרגע באינטרנט פה), בהזמנה דרך האתר. זה מחזיר את ההוצאה על הכרטיס הרבה יותר מהר.
אבל כן, בשיא העונה תתקשו למצוא חדר לכל המשפחה ובכלל, לינה לארבעה נפשות באכסניות מהיום להיום. כדאי להזמין מראש.
בנוסף, לפעמים באתרי קמפינג אפשר לשכור בקתה משפחתית במחיר נוח יותר מאכסניה.
-
חברות ב BBHשקד שלום,
ראשית, תודה על תשובתך.
האם יש לך המלצה לאתרים לחיפוש לינה בקמפינג?
תודה מיכל
-
חברות ב BBHיש ארגונים ורשתות כמו Top10 ו-Holiday parks, לחלקן יש גם כרטיסי חבר. באופן כללי אפשר למצוא אותם לפי חיפוש של holiday park או campsite.
-
חברות ב BBHתודה רבה:)
-
חברות ב BBHמסכימה עם שקד. אנחנו טיילנו עם ילד, וראינו שזה ממש לא משתלם ללון באכסניות מכיוון שעל ילד משלמים שם כמו על מבוגר. בדירות בפארקים ואפילו במלונות - משלמים תוספת סימלית על כל ילד.
ואין, כמובן, מה להשוות לתנאי הדיור בדירה בפארקים לעומת האכסניה: הרבה יותר מרווח, הרבה יותר פרטיות (שירותים ומטבח פרטיים...), מגרשי משחקים (טרמפולינות ועוד). דירה מרווחת נותנת למשפחה הרבה מרווח נשימה

-
חברות ב BBHומה לגבי YHA? הייתם ממליצים עליהם או BBH?
-
חברות ב BBHקודם כל - זה לא מחיר אסטרונומי כך שאפשר לעשות את שניהם.
הכרטיס של YHA גם נותן הנחות על האכסניות בכל העולם ולא רק בניו-זילנד.
אם אתה מתעקש רק על כרטיס אחד אז אני חושב שפריסת האכסניות של BBH רחבה יותר מאשר YHA בניו-זילנד. יתרון נוסף שאני מצאתי כשטיילתי הוא שהדירוג של אכסניות ה-BBH בחוברת (או באינטרנט) הוא ברובו אמין.
שים לב שבכל זאת ישנם מקומות בהם יש רק אכסניות של YHA או רק של BBH.
-
חברות ב BBHל BBH יש אכן פריסה גדולה הרבה יותר. את כרטיס של YHA ניתן לרכוש כבר בארץ - באחת אכסניות הנוער של אנ"א במחיר של 60 ש"ח (וזה כנראה יהיה זול יותר מאשר שם).