איטליה,דולומיטים, רכבלים.
-
תוך כדי הכנת הטיול הקרוב גליתי שיש הרבה מאוד רכבלים פתוחים בקייץ.
למי שהיה והתנסה: מאיזה מהם יש תצפיות טובות מאוד?
-
כמעט מכל רכבל יהיה לכם תצפית טובה בעיקר בפסגות הגבוהות,צריך לקחת בחשבון תנאי מזג אויר באותו היום ובאיזה איזור של הדולומיטים אתם מתכוונים להיות.
פורדוי,מרמולדה,five torri,piz boe הם חלק מהרכבלים המצויינים
-
עוד שניים לרשימה ליד קורטינה- Tofana di Mezzo ו Tondi de Faloria. בשניהם תצפיות נהדרות.
-
תודה רבה לכם.
כמובן שאני תפילה שמזג האויר יהיה לטובתינו.
בטיול הקודם עלינו לאלפ סיוסי, שם הטיול היה מרשים. גם התצפית על הרי אירופה מסצ'דה, אחרי השלג הראשון, היתה מרשימה ביותר.
נגיע לדולומיטים אחרי בקור באגם טובל. נישן 2 לילות בקמפיטלו די פאסה, 2 לילות בסנטה כריסטינה ו2 לילות בקורטינה די אמפזו.
עד כה שיבצתי בתכנון רק את הרכבל ממלגה ציאפלה למרמולדה, בין הלינות בקמפיטלו ואת הרכבל לסינק טורי הין הלינות בקורטינה.
יש הערכת זמן לבקור במרמולדה ובסינק טורי? מספיקים עוד משהו באותו יום?
חשבתי לעלות ברכבל col rodella מקמפיטלו די פאסה אבל לא ברור לי אם נוכל לטייל למעלה. עדיף להגיע למעבר פורדוי , באיזה רכבל לעלות? גם שם, ככל הנראה גבוה מידי לטיול רגלי.
-
במרמולדה זה חצי יום כולל ביקור במוזיאון ובבונקרים בתחנה האמצעית. בהחלט אפשר וכדאי להוסיף עוד משהו.
כנל בסינקיי טורי לדעתי. אנחנו עלינו ברכבל, טיילנו מסביב וירדנו ברגל אל הרכב ובנחת הספקנו באותו יום גם את אגם מיזורינה וסיבוב בקורטינה.
-
@מטייל_4021722
תודה רבה. עזרת לי מאוד. אכין תכנית בהתאם.