יום במוסקבה שאלות
-
כמה שאלות על יום במוסקבה.
1. האם יש בשדה התעופה שרמט מקום לשמירת חפצים (טרמינל d )?
3. אנחנו צריכים להגיע מהשדה לאיזור slavyanskaya sqare ורוצים לנצל את הנסיעה לראות תחנת מטרו ששווה ביקור. איך הייתם נוסעים?
תודה
-
יש לי בלוג מפורט לכל השאלות האלה
-
באיזה שעה אתם נוחתים?
באיזה שעה אתם ממריאים מחדש?
לא כדאי לעשות את סיבוב המטרו בשעות העומס – פשוט לא תראו יותר מדי
-
@imeshy אמר:
באיזה שעה אתם נוחתים?
באיזה שעה אתם ממריאים מחדש?
לא כדאי לעשות את סיבוב המטרו בשעות העומס – פשוט לא תראו יותר מדי
הם ''צריכים''. ורק ''תחנה אחת''
הבלוג שלי עונה בדיוק לשאלות הנ''ל - איכסון חפצים, דרכי הגעה ואת התחנות מהן אפשר לבחור
-
קישור לבלוג של רוני סופר: סיור בתחנות המטרו של מוסקבה
ע”מ להגיע לכיכר אתם צריכים תחנה סופית, מטרו Kitay Gorod. כיכר גדולה שבכל קצה יש כניסה לתחנה, ומסדרון ארוך שמחבר ביניהם. הכיכר בקרבת בית הכנסת.
-
תחנה מס. 8 בבלוג של רוני, Mayakovskaya : מתחנת Belorrusskaya מטרו מס.2 נוסעים תחנה אחת ומגיעים ל: Mayakovskaya.
חוזרים למטרו ונוסעים עוד תחנה אחת לתחנת Tverskaya. יורדים ועוברים במסדרון לתחנת Pushkinskaya , למטרו מס. 7 ונוסעים שתי תחנות, לתחנת Kitay Gorod
-
תודה. הסיבה שאני לא מצרף קישור היא כי אני לא יכול להשתמש בלחצן הקישור. עוד בעיה של ה''שדרוג''
-
תארתי לעצמי. לכתוב תגובה הפך “למלחמה”.
-
ואם רוצים לראות תחנה נוספת, את הדרך חזרה בנתיב אחר.
תחנה מס. 5 בבלוג של רוני, Kiyevskaya : מתחנת Kiyay Gorod עולים הפעם על מטרו מס. 6 [ יש שני קווים בתחנה 6 ו: 7 ] ונוסעים שתי תחנות לתחנת : Oktyabrskaya . שם מחליפים לקו המטרו המעגלי האדום קו מס. 5. ונוסעים שתי תחנות לתחנת Kiyevskaya. יורדים והולכים לקומה של מטרו מס. 4 הכחול לראות אותו. [ בתחנה יש מפגש של שלושה קווים 3, 4, ו: 5 ] חוזרים למטרו שהגענו אתו מס.5 וממשיכים עוד שתי תחנות ל: Belorrusskaya.