ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מפלי הניאגרה: מערת הרוחות או השיט? מה עדיף?

פורום צפון אמריקה
    מערת הרוחות מפלי הניאגרה מפלי הניאגרה niagara falls שיט במפלי הניאגרה
    4
    6
    1073
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ?
      משתמש שנמחק נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם,

מגיעים לקראת הצהריים למפלי הניאגרה מווטקינס גלן, ישנים במלון אמבאסי סוויטס (כך שנראה בלילה את הזיקוקים מחדרנו במלון).

למחרת יוצאים מוקדם בבוקר לשדה”ת באפלו כדי לטוס לניו יורק, כך שאין לנו המון זמן שם.

השאלה: אם לא נספיק גם את מערת הרוחות וגם את השיט Maid of the Mist, בהנחה שנרצה להגיע גם לקליפטון היל לקראת הערב, איזה מבין שתי האטרקציות עדיפה בעיניכם?

תודה!🌺

אנשיםטובים mayank 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • אנשיםטובים
        אנשיםטובים @אורח נערך לאחרונה על ידי

@יונה-וקשת אמר:

אם לא נספיק גם את מערת הרוחות וגם את השיט Maid of the Mist, בהנחה שנרצה להגיע גם לקליפטון היל לקראת הערב, איזה מבין שתי האטרקציות עדיפה בעיניכם

אני חושב ששתיהן מעולות. לעומת זאת קליפטון היל לא מיוחדת. כלומר קליפטון היל איזור מאד חביב, אבל יש כדוגמתו במקומות אחרים בעולם ובארה”ב.

לעומת זאת השקעתם את המאמץ של להגיע לניאגרה בשביל השייט והמערה.

עשיתם  מאמץ גדול להגיע למפלים. המון נסיעות (נכון שכללו כמה אתרים בדרך, אבל אם הייתם מוותרים על המפלים הייתם מוצאים אתרים אחרים). שילמתם הון כדי לישון עם נוף למפלים. ובסוף כשמגיעים, אתם מוותרים על חלק מהחוויה בשביל עוד שעה באיזור הבילויים? לא חבל

אז לטעמי תתחילו במערת הרוחות, ואז השייט (אפשר לעשות את שניהם מהצד האמריקאי). ואז תעשו צ’ק אין ותרדו לקליפטון היל בערב.

? תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • ?
          משתמש שנמחק @אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

@אנשיםטובים

הי אנשים,

זאת באמת התוכנית. לפי גוגל מאפס, יש 2:40 ש’ נסיעה מווטקינס גלן לניאגרה, כך שאם נצא מוקדם יחסית נוכל להגיע כבר לקראת 11:30-12:00. כך שאנחנו אמורים להספיק את שתי האטרקציות בלי לחץ.

קליפטון היל בשום פנים ואופן לא יהווה תחליף לאף אחת מהן, זה ברור! קליפטון זה לערב, ושתי האטרקציות הללו פתוחות עד 17, אם אינני טועה. ובכל מקרה, אני חושבת בדיוק כמוך – אנחנו שם בשביל המפלים.

רציתי רק לקבל חוות דעת, למקרה שמשהו יתפקשש, או שסתם ייגמר הכוח, ונאלץ להסתפק באחת מהן. אז אתה חושב שמערת הרוחות עדיפה?

תודה רבה🌷

Shay3211035 אנשיםטובים 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • Shay3211035
            Shay3211035 @אורח נערך לאחרונה על ידי

@יונה-וקשת

בעדיפות ראשונה מנהרת הרוחות – אין בכלל מה להשוות לשייט – חוויה מטורפת

עשית את אותו הדבר שנה שעברה, יצאו מקורנינג, הגענו לקראת 12:30 לצד האמריקאי וישר עשינו את מנהרת הרוחות, לא היו תורים, בקושי היו אנשים, משם המשכנו לשייט (הכל בצד האמריקאי)

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • mayank
              mayank @אורח נערך לאחרונה על ידי

@יונה-וקשת

זה בדיוק התכנון שלנו (כולל אותו מלון). לצאת בבוקר מאזור ווטקינס גלן, לנסוע למערת הרוחות, לבקר בה, להמשיך משם לשיט ואז לחצות את הגבול וללכת למלון.

אנחנו בהרכב שכולל גם שני פעוטים אז לוקחים בחשבון שאולי נפספס את השיט (ולכן השארנו לעצמנו קצת מרחב להשלמות בבוקר למחרת, מה שאין לכם).

• אנשיםטובים
                אנשיםטובים @אורח נערך לאחרונה על ידי

@יונה-וקשת

אני דווקא חושב שהשייט היה יותר מרהיב מהמערה, אבל על טעם ועל ריח…

מה שכן חשוב להשוות נכון. כלומר החוויה שונה ביולי/אוגוסט מול אוקטובר.

גם כי במערת הרוחות אני מניח ש”סיפון ההוריקן” כבר סגור באוקטובר (אבל אני לא בטוח וצריך לבדוק) וזה היה בעיניי השיא של הסיוק

וגם כי כשקריר יותר פחות כיף עד כדי לא כיף להירטב. במערת הרוחות (ולא רק בסיפון ההוריקן) נרטבנו יותר. בקיץ זו חוויה מרעננת ומגניבה. בסתו – אני לא בטוח (אין לי נסיון אז אין לי עדות). ברור שגם בסירה נרטבים, אבל לטעמי קצת פחות.

אז אם חייבים לבחור כי נגמר הזמן – אני הייתי בוחר בסירה.

שווה לכם גם לחשוב על הסדר (אם תספיקו את שניהם). מה יהיה יותר מרשים (ולהשאיר לסוף), אם נרטבים מה זה אומר (האם תצאו לאטרקציה השנייה כשאתם רטובים?) האם לרדת למערה כשבעצם עוד לא ראינו את המפל זו החוויה שרוצים? וכו’.

• 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון