אזהרה חמורה
-
בשום אופן לא לעשות ביטוח דרך למטייל , חברת הראל..…
אני כרגע בחול , האפליקציה לא עובדת, התקשרות למוקד מתנתקת אחרי דקה, כשהמבטח בלמטייל הנחמד מנסה לעזור, הוא מביא לי מספר חירום שלא עובד. ואז הוא אומר לי שאני ינסה דרך טלפון במלון( טלפון במלון לא מרשים להתקשר לחול) הפיתרון מאוד קל הוא להתקשר בוואטצאפ אבל בחברת הראל אין!
תזהרווו אנשים
בבקשה ממכם
אל תעשו ביטוח עם הראל , פספורטקארד ופניקס יש אפשרות לתקשר דרך וואטצאפ , אני עשיתי טעות שנתתי אימון בעובד למטייל , בבקשה אל תעשו גם אתם כזו טעות.
תודה
-
נראה לי שאתה קצת מגזים… מה עם להוריד סקייפ ולהתקשר ישירות להראל?
או טלפון ציבורי מחוץ למלון.
אם ז\ה מקרה חירום מיידי, בדרך כלל אוספעים קבלות ומגישים אחר כך לחברת הביטוח -
-
אין להם סקייפ ואין להם וואטצאפ
רק אפליקציה שלא עובדת , יש לחצן למוקד , שהם אומרים לך תסדר לבד אם המפה לא עובדת
תעשו מה שבא לכם , אני מזהיר מניסיון אישי. ומהחוויה האישית שלי.
-
טלפון ציבורי? אתה מקשיב לעצמך, אפילו במלון לא נתנו להתקשר ל”חול”
זה כל כך כך בעיתי לתת וואטצאפ להתקשרות והתיעצות? אני במדינת עולם שלישי
-
פוסט זה נמחק! -
@gauntlet אמר:
נראה לי שאתה קצת מגזים… מה עם להוריד סקייפ ולהתקשר ישירות להראל?
או טלפון ציבורי מחוץ למלון.
אם ז\ה מקרה חירום מיידי, בדרך כלל אוספעים קבלות ומגישים אחר כך לחברת הביטוחקודם כל עובד למטייל לא ציין שיש אפשרות של סקייפ ואני בקשר איתו בוואטצאפ…. שנית כל , אולי הכל נראה לך רגוע אבל בשטח אתה צריך עזרה מידית , כשיש מקרה רפואי, ואני משער שאתה לא רופא ….. אז התיעצות מאוד תעזור לך במדינה עולם שלישי שאפילו אנגלית בקושי מדברים
-
סקייפ, אתה צריך להתקין על הטלפון/המחשב (אם יש), ראה כאן, מטעינים סכום מסויים ואפשר להתקשר בזול למספר בארץ (ובכל העולם), בדיוק כמו שרוכשים חבילת-שיחות מחו"ל, זה לא קשור אם לחברה יש סקייפ או לא.
אם יש מישהו בארץ, הוא יכול להתקשר מהארץ לחברה ולדווח על המקרה ולתת את מס' הטלפון של מי שנמצא בחו"ל.
או שמתקשרים מבית-החולים, לאחר שנותנים להם את פרטי הפוליסה (אם עדיין מאושפזים).
אפשר כם לאכוש במדינה סים שניתן להתקשר ממנו לארץ(אם לא רוצים לשלם על שיחה מחו"ל עם הסים שיש לכם.
י* יש פתרונות אם רוצים ואין צורך להתעצבן על מגיב שניסה לתת לך פתרון שעובד.
תהיו בריאים ובהצלחה.
-
@aljaje אמר:
סקייפ, אתה צריך להתקין על הטלפון/המחשב (אם יש), ראה כאן, מטעינים סכום מסויים ואפשר להתקשר בזול למספר בארץ (ובכל העולם), בדיוק כמו שרוכשים חבילת-שיחות מחו"ל, זה לא קשור אם לחברה יש סקייפ או לא.
אם יש מישהו בארץ, הוא יכול להתקשר מהארץ לחברה ולדווח על המקרה ולתת את מס' הטלפון של מי שנמצא בחו"ל.
או שמתקשרים מבית-החולים, לאחר שנותנים להם את פרטי הפוליסה (אם עדיין מאושפזים).
אפשר כם לאכוש במדינה סים שניתן להתקשר ממנו לארץ(אם לא רוצים לשלם על שיחה מחו"ל עם הסים שיש לכם.
י* יש פתרונות אם רוצים ואין צורך להתעצבן על מגיב שניסה לתת לך פתרון שעובד.
תהיו בריאים ובהצלחה.
אם הרושם שהתעצבנתי , אז זה לא נכון.
פשוט יש לי סים לשיחות לארץ, שנית אין לי כרגע אף אחד בארץ, שלישית כרע זה בכל מקרה לא רלוונטי כי קניתי כרטיס חזרה
אני רושם פה לא בשבילי אלא בשביל אלא שנוסעים….. ומה שנראה לכאורה פשוט, לא כל כך עובד במדינות מסוימות
הקטע של הכסף זה הדבר האחרון שמענין אותי, מענה בשעת צרה זה אין בהראל
-
והצלחת להתקשר אליהם דרך המספר שמופיע באתר?
כשאני הייתי צריכה להפעיל ביטוח, התקשרתי למספר שהופיע באתר החברה, במקרה שלך "הראל" משווקת את הביטוח דרך חב' למטייל, לכן צריך היה לפנות ישירות לחברת "הראל".
* בחברה שביטחתי לא היה מס' טלפון סלולרי ולא היתה אפשרות להתקשר איתם דרך אפליקציית "וואטסאפ".
* אם רוצים להמנע מבעיות- לפני הנסיעה רושמים את מס' הפוליסה, מס' טלפון שבו ניתן להתקשר לחברה מחו"ל (זה מה שאני עושה).
-
-
פוסט זה נמחק! -
המליצו לי על משהו דרך האינטרנט ביטוח-פספורט (אני מקווה שאני לא מתבלבלת).
הם נותנים שירות טוב, חברה שלי היתה צריכה את זה והפעילה אותם באנגליה והיתה מאוד מרוצה.
-
יש לא מעט חברות שנותנות שירות טוב. אני נעדרתי בימים האחרונים ב"כלל" והיה קל ופשוט.
-
תודה על האזהרה ובהצלחה עם המקרה שעורר את הצורך לדבר עם הביטוח. -
רונן צודק, כשאתה בחו”ל מצופה שתהיה לך תקשורת מיידית וחינמית למקרי חירום.
להוריד סקייפ? לבקש ממישהו בארץ שיתקשר בשבילך? - זה לא סטנדרט שירות סביר בימינו.
מה גם שחברת הראל סרבו לבטח את הבת שלי שיש לה מוגבלות נפשית, הם סרבו לבטח אותה בכלל, אפילו ללא כיסוי של החמרה במצב רפואי קיים. בעיני זה בזיון והפרה של חוק זכויות אנשים עם מוגבלות ואמירה חברתית של הדרה אפליה ודעות קדומות שאין מקומה בחברה שלנו.
בחיים לא אעשה ביטוח בהראל!