ג'נבה סופ"ש בדצמבר
-
שלום לחברים.
האם ג’נבה לפני הכריסמס מעניינת? חושבים לקפוץ לסופ”ש זוגי במהלך דצמבר.
יש מה לעשות שם ביומיים או שצריך לצאת מהעיר? בהתחשב במזג האויר הקפוא , שאני מניח שיהיה.
תודה מראש.

-
@shimdi
ראה תגובות.
-
לא הייתי…
גיסי היה וחברותי..לדעתם ליון עדיפה,אנסי חמודה.בקיצור הצד הצרפתי.
לקחת בחשבון בליון בתחילת דצמבר פסטיבל אורות והעיר עמוסה מאוד ולינה יקרה מאוד.
-
תודה -
@shimdi
היי
ג’נבה נחמדה אבל לא יותר מומלץ מאוד לצאת לעיירות הריביירה שנמצאות סביב האגם montreux+ vevey הן מדהימות .
-
@shimdi
בסןפ”ש ראשון של דצמבר יש פסטבל ימי הביניים שבת וראשון
בראשון יש תהלוכה ושבת יש אבירים וחיילים ודמויות מימי הביניים והם מדימים כלי נשק ועוד מימי הביניים.
ג’נבה נחמדה אני הייתי בא כ 10 פעמים יש לי משפחה שם.
אם איני טועה יש גם את פסטיבל האורות בתקופה הזו.
אפשר לטייל באזור האגם, בעיר העתיקה לעלות בכנסיה למעלה ולהשקיף על העיר ללכת לגן ליד האוניברסיטה ולראות את הקיר של האנשים שיצרו את השינוי משם לקחת טרם לשכונה שנקראת קארוג’ היא בנויה בסגנון איטלקי יש בתי קפה קטנים חצרות מעניינות בשבת בבוקר יש שוק איכרים שם.
יש את מוזיאון המדע ולידו השעונים.
ליד האגם ישנו גן גדול דה זוביב שמומלץ לטייל בו.
אפשר לקחת אוניה לעיירות בצרפת טונה, איבאר, אביון מג’נבה אפשר לנסוע לאנסי בצרפת לליון או ללוזן שהיא בצד השווצרי.
קח בחשבון שקר בדצמבר -
@יעלי58 אמר:
@shimdi
בסןפ”ש ראשון של דצמבר יש פסטבל ימי הביניים שבת וראשון
בראשון יש תהלוכה ושבת יש אבירים וחיילים ודמויות מימי הביניים והם מדימים כלי נשק ועוד מימי הביניים.
ג’נבה נחמדה אני הייתי בא כ 10 פעמים יש לי משפחה שם.
אם איני טועה יש גם את פסטיבל האורות בתקופה הזו.
אפשר לטייל באזור האגם, בעיר העתיקה לעלות בכנסיה למעלה ולהשקיף על העיר ללכת לגן ליד האוניברסיטה ולראות את הקיר של האנשים שיצרו את השינוי משם לקחת טרם לשכונה שנקראת קארוג’ היא בנויה בסגנון איטלקי יש בתי קפה קטנים חצרות מעניינות בשבת בבוקר יש שוק איכרים שם.
יש את מוזיאון המדע ולידו השעונים.
ליד האגם ישנו גן גדול דה זוביב שמומלץ לטייל בו.
אפשר לקחת אוניה לעיירות בצרפת טונה, איבאר, אביון מג’נבה אפשר לנסוע לאנסי בצרפת לליון או ללוזן שהיא בצד השווצרי.
קח בחשבון שקר בדצמברהשוק הדגול באזור ג’נבה נמצא במונטריי ופתוח הסוף נובמבר זו נסיעה של כשעה וחצי מג’נבה בערך
-
תודה רבה רבה. -
@shimdi
הייתי כמה פעמים בעיר, (בעיקר כי היא קרובה לשדה תעופה),לא חושבת שהיא “שווה” סופשבוע של חורף.
כן- אזור אגם גנבה- מונטרי ואחרות
כן- אזור אנסי כמובן.
ברור שליון מקסימה בפסטיבל האורות שלה.
האירוע של ג’נבה- אם לא הייתם באירועי ימי ביניים בעבר-- אז אולי כן.
אם הייתם בעבר- אז באמת שזה לא משהו לכתוב עליו הבייתה.
(דעתי האישית בלבד)

-
תודה רבה על תגובתך ולכל החברים שהגיבו.שתהיה לכולם שנה טובה.