איך פונים ישירות לבוקינג כשיש בעיה?
-
דיברתי על הבעיה בטלפון עם “בוקינג ישראל” . הם אמרו שיפנו למלון- דיברתי עם המלון- שם אמרו לי שבוקינג צריכים לטפל בבעיה.. בקיצור נפלתי בין הכסאות ואני צריכה מייל של מישהו -שמטפל בתלונות ולא מוצאת0 מישהו יוכל לעזור? -
-
היתה לי בעיה דומה בדלהי. המלון שקיבלנו היה מגעיל ברמות (ואני טייל ותיק בהודו וראיתי הכל) למרות שבביקור קודם שלי שם היה יחסית טוב.
על המקום ביטלתי אבל במלון שלחו אותי לבוקינג. אלה מצידם חיכו לאישור מהמלון שמעולם לא הגיע.
רק לאחר עקשנות עקבית שלי איתם לאורך זמן קיבלתי זיכוי (לא החזר, אבל גם זה טוב) לשימוש עתידי שבוצע כבר.
צריך סבלנות ואסרטיביות.
-
מאד תלוי בנקודת הזמן.
את לפני הטיול? את במהלך הטיול?
הגעת למלון שהפרסום שונה מהמציאות בצורה מוקצנת?
הזמנת מלון בתנאים מסוימים ואת רוצה לשנות או לבטל?
אם תסבירי את הנתונים-נוכל אולי לסייע יותר טוב.
-
לאחרונה, הייתי בקשר עם בוקינג בטלפון וגם במייל, ואני מרגיש מגמה של התדרדרות בשרות. בטלפון מאד אדיבים, אך לא סוגרים עניינים. לחילופין מבטיחים בשיחה טיפול תוך ימים בודדים ותשובה במייל, שלא מגיעה. למיילים שנשלחים לשרות הלקוחות אינם עונים, למעט המייל האוטומטי שמאשר קבלת פניה, ואומר שאם רוצים טיפול יותר מהיר אפשר לפנות ישירות למקום המגורים...
אם את לפני הנסיעה, המלצתי היא להחליף מלון אם עדיין אפשר במסגרת תנאי הביטול. אכן מספר מקומות המגורים הקיים בבוקינג הוא אדיר, ונוח להשתמש באתר לצורך בחירה, אבל אם יש בעיה רצוי להחליף.
-
1809213046 אפילו בעברית -
תודה… כל הכתובת שפורסמו מביאות אותי לאותו מבוי סתום- אבל לא אתייאש- אחזור לעשדכן -
אם תרצי עזרה יותר מעשית, תעני בבקשה לשאלותיה של יונית. אחרת קשה להבין מה הבעיה וקשה לייעץ מה לעשות.
כמובן שאיננו רוצים לפגוע בפרטיותך ואת תחליטי אם לתת מידע נוסף. בכל אופן, בצורה ששאלת אין כל כך מה לייעץ.
-
תנסי להיכנס לאישור ההזמנה שלך של אותו מלון. יש שם אפשרות (מתחת לפרטי המלון) לסיוע מיידי של עוזר וירטואלי.
פתרנו כך בעיה שהיתה עם בוקינג באחת ההזמנות שלנו.
-
-
לא נראה שהבעיה של השואל/ת היא אי ידיעת מספר הטלפון של בוקינג. היא ציינה במשפט הראשון שלה שדברה בטלפון עם בוקינג.
-
כאשר יש שאלה מלפני שבוע
כאשר פותחת השרשור לא חזרה מאותו יום -לא הגיבה- לא קראה
חלילה וחס לא אמרה “תודה”
אז באמת---אין שום סיבה אחרי שבוע להקפיץ את השרשור
מה עוד ש:
היא דיברה עם בוקינג
היא קיבלה מאמה לפני שבוע את מספר הטלפון.
מבקשת לא להקפיץ שרשורים “רדומים”.