הטיול שלנו לצפון איטליה גרדה ודולומיטים התחיל.
-
-
הטיול נראה מקסים!
שמחה שנהנתם במפלי רבי,חששתי שיהיה לך קשה.
אני זוכרת את הנסיעה בכביש הצר שחשבתי שהרכב שלנו לא יוכל לעבור.
תמשיכו להנות , שיהיה מזג אויר נפלא ותמשיכי לשתף!
-
כל כך הרבה תמונות ואף לא אחת של פסטה…?

-
האמת , עוד לא אכלתי פסטה מדגמנת.
פולנטה עם רוטב פטריות וגבינה אפויה ,(בגודל פרוסת לחם) נראו טוב. אבל הייתי רעבה מידי לחשוב על צילום.
-
-
והיה נעים ויפה מאוד
ועכשיו אנחנו במסעדה שיש בה נוף נפלא ואינטרנט טוב.
האם נעלה בפורדוי? מגיעים עננים אפורים

-
-
היה קצת קשה להחליט לעזוב את המרפסת של מלון Al Forte. יצאנו ב14:10, כעבור חצי שעה הגענו לרכבל בסאס פורדוי. נפרדנו מ39 אירו וכעבור 6 דקות עלינו למעלה. נוף מקסים. שונה לגמרי מהמרמולדה.
היה חם יותר מאשר במרמולדה, הראות היתה טובה. להרחיק לכת ממרפסת התצפית לא העזתי , רק קצת
כי איני יודעת ללכת בשלג בירידה בלי להחליק. ירדנו ברכבל בעה 15:30.לקראת השעה 17:00 הגענו חזרה למלון. קאנזיי תוססת לעומת העיר הרדומה שבקרנו בה לפני 10 שנים.
-
-
אכלנו, ועוד איזה .
אלא שהייתי עסוקה בהעברת צילומים אחרי שגיליתי שי אינטרנט מהיר.
במלון Ladina שבו אנחנו מתאכסנים לא עלו אתמול כל הצילומים והיום לא עולים בכלל.
-
-
הנה פסטה! שב ואכול(בפה סגור).

-
זאת פסטה פוטוגנית.
אכלתי ספגטי ברוטב עגבניות טעים, בלי גבינה (סוף סוף מסעדה שיכולתי לקבל בה מנה ללא שומן)
ובעלי אכל מנה ממש חיורת של פסטה צינורות מקמח מלא ופטריות.
גם זה היה טעים.
ד.א. הקינוח שבעלי בחר היה מושלם. משהו עם שכבות בצק עלים טרי טרי ובין שכבות הבצק שכבות של קרם קצת נוזלי ופירות יער.
את זה היה שווה לצלם אבל לא הספקתי... בקושי לטעום וננזפתי שאני עסוקה בהעברת צילומים.
-
בשבילכם, רק הטוב ביותר (אני אנינת טעם)
."(סוף סוף מסעדה שיכולתי לקבל בה מנה ללא שומן)" - ואיך יהיה לך כח לטפס בהרים?!
ברשותך, Zuppa Inglese: (כזו?).

-
@ח-
צילומים מהוטסאפ. רק אלה שהנפח שלהם אפסי עולים אבל לא עוברים. מנסה שנית

-
-
-
עוד מעט זזים אחרי ארוחה קלה במלון בקמפיטלו די פאסה. ב10:45 עלינו לcol rodella. ירדנו ב12:45. המלון במרחק 5 דקות הליכה. מתחנת הרכבל לכן החלטנו לאכול כאן.
מזמן לא אכלתי סלמון מעושן כל כך טעים.…
בתקוה שיהיה אינטרנט במלון הבא, אשלח צילומים בערב.
-
השלג הטרי בהחלט מוסיף ליופי!
-
מימין לתחנת הרכבל מעבר לבקתה עלו בזה אחר זה הרבה מצנחי רחיפה. אפשר גם לשכור אוםניים בקמפיטלו די פאסה, לעלות איתם ולרדת בשבילים.