הדפסת מסמכים
-
היי
לקראת הטיול הקרב ובא… בעידן הדיגיטלי, שהכל במייל ובטלפון הנייד הצמוד, עד כמה בכל זאת אתם מדפיסים אישורים והזמנות ? האם רק מסמכים מסויימים וחלק לא? מדובר על המון מסמכים: כרטיסי טיסה לכל הנוסעים, הזמנות מלונות, הזמנה רכב, תוכנית טיול, מסלול מפורט, מפות ספציפיות.
האם
מה הטיפים שלכם בעניין זה ? שתפו..
תודה
-
כמה שפחות נייר
-
דווקא בארה”ב הרבה פעמים מבקשים את הוואוצ’ר מודפס…
קרה לי ב2 השכרות רכב שונות באלמו לאחרונה, וכן במספר מלונות.
מוזר אבל קורה.
-
נכון לטיול שלנו:
טיסות דלתא Frontier לא בקשו
מקומות לינה – לא ביקשו
השכרת רכב – לא זוכרת
אתרים (יוניברסל, כרטיס אתרים בניויורק, קייפ קנברל, ועוד) – לא ביקשו, ומי שביקש הסתדר גם בלי
איך שומרים:
תוכנית טיול, מקומות – שומרת ב Google map , Google Doc
מיילים של אישור - שומרת בספריות יעודיות במייל לפי נושאים (מלונות, אתרים,טיסות)
מה שאפשר לשים ב Wallet - כדאי.
כשמתקרב מועד השימוש – צילום מסך של הברקוד, ועותק אצל בן הזוג (כי נגמרת הסוללה, אין קליטה, ו..בטוחה שהבנת את הכיוון)
-
-
-
אני מדפיס את כרטיס הטיסה (צריך לפעמים להראות אותו לביטחון לפני הצ’ק אין), את ה- voucher לרכב, את ביטוח הנסיעות ואת ההזמנות לבתי המלון בימים הראשונים (אלו שעשיתי מראש). מפות אני לוקח, אם יש לי (מפות נייר, לא וירטואליות). לרוב לא נוסע עם מסלול מפורט. -
@שוקי3 אמר:
סליחה, מה זה?
באייפון, יש אפליקצית “ארנק” שמרכזת מסמכים, הזמנות, כרטיסים וכו’. מאד נוח, אבל לא עובד עם כל החברות.
-
כמו pocket בפיירפוקס?
-
@אלון-י אמר:
אנחנו שומרים בכל האפשרויות שכתבת כולל הכנת קלסר עם כל המסמכים (טיסות,מלונות,רכב, מסלול וכ’ו)
גם אני עשיתי ככה, אבל שמתי לב שבנסיעות האחרונות זה פשוט נשאר בקלסר ללא שימוש, אז לאט לאט הפחתתי את הניירת, עד שבנסיעה האחרונה לארה”ב לקחתי רק את הוואצ’ר של הרכב….
-
אני תמיד מדפיס את הדף עם מספרי החירום מתוך פוליסת הבריאות. זאת מתוך הנחה שאם אני אצטרך לטפל בעניין רפואי דחוף תחת לחץ עדיף שהמידע יהיה נגיש ביותר.
-
נוח לי שהתוכנית היומית המתוכננת נמצאת על דף שאני מקפלת ושמה בכיס...יותר זריז לי מאשר להתחיל לפתוח את המסמך השמור, בייחוד כשלפעמים המכשיר שלי פתוח על ווייז או גוגל מפס ומשמש לניווט דווקא כשבא לי לבדוק משהו שרלבנטי להמשך היום. וואוצ’רים לרכב,למלונות ואטרקציות ואפילו גרופון לא נדרשנו להציג בכלל בטיולנו האחרון . -