לגביי חיסונים לתאילנד...
-
היי אני כרגע מטייל בפולין ולכן נתתי לכם את המספר הפולני (זמין בוואטסאפ) - אתם ממש עזרתם לי עם הטיול שלי עכשיו ויש לי שאלה קטנה - כל כמה זמן צריך להתחסן בשביל לטייל בתאילנד? אני הולך לטוס לפאטייה רק ל3 שבועו ולהשאר שם. התחסנתי בסוף 2017 ורציתי לדעת אם זה מספיק
תודה ויום טוב! עמרי
-
-
עומרי שלום
לא ציינת איזה חיסונים קיבלת כמה מנות ומה התוכניות בתאילנד
חשוב שחיסונים נגד טטנוס,חצבת וצהבת A יהיו תקפים
במידה ואתה לא מקפיד לאכול במקומות בטוחים רצוי גם חיסון נגד טיפוס הבטן
סיכון דלקת מוח יפנית קיים בעיקר באזורים כפריי המחלה עוברת דרך עקיצות יתושים פעילים מלפנות ערב עד לפנות בוקר
המלה נדירה בין מטיילים אבל מאד קשה לכן מי שלא יקפיד על אמצעי מניעה נגד עקיצות יתושים ילון בבתי מלון ללא יזוג כדאי לשקול חיסון
-
היי ד”ר
המון המון תודה על המענה!! אני לא זוכר איזה חיסונים עשיתי ואת הפנקס סביר להניח שלא אמצא. אני הולך לשהות בפאטייה רק באזורים מרכזיים עם הרבה אנשים ותיירים ורוב היום אעבוד מהלפטופ (כנראה בבית קפה, מסעדות ומהבית).
אנחנו הולכים לשכור וילה במרכז פאטייה כמה חברים. לפי דעתך, האם כדאי להתחסן ל 3 שבועות בשביל זה? החיסונים בפולים יכולים להגיע למעל ל 700 שקל
תודה ומחכה למענה!
עמרי -
במיד וזה אפשרי תבקש שיצלמו את פנקס החיסונים שלך וישלחו לפורום
חיסון נגד טטנוס מקבלים בזמן גיוס,חיסון נגד חצבת אדמת חזרת בגיל שנה וכיתה א
חילים קרביים מקבלים חיסון נגד צהבת A
מילידי 92 גם מקבלים את החיסון בארץ בגיל 5 חודש ושנתיים
-
אחלה! יש לי את רובם אבל ביקשתי שיחפשו לי את הפנקס מצאו אותו! ^^
אני מצמיד את התמונות!
שוב, המון תודה!

-
חיסון נגד טיפוס הבטן יעיל שנתיים וקצת בתאילנד הסיכון לא גבוה
האם קיבלת 2 זריקות נגד צהבת A במידה וקיבלת אחת בזמן גיוס ונוספת במכון מור זה בסדר
חיסון נגד חצבת מקבלים בגיל שנה וכיתה א תשאל את אמא מדובר בחיסון נגד חצבת חזרת אדמת MMR
-
מעולה! המון המון תודה!!! שאלה קטנה אחרונה – חבר שלי טס גם כן ל3 שבועות אבל הוא לא התחסן למחלות האלו. מה הסיכוי שלו להידבק בזמן הזה? (לרוב נעבוד מהבית ונשאר במרכז) -
לא נראה לי שתהיה מאד חשוף לעקיצות יתושים אבל תקפיד מאדאמצעי הגנה נגד עקיצות יתושים
אומנם רצוי מנה נוספת של חיסון נגד דלקת מוח יפנית שתתן הגנה להרבה זמן
ניתן לקבל בתאילנד
-
אני חייב לציין שהבחור קנדי ולא ישראלי : \