שלום האם משהו יודע או טס מעקבה לאירופה.לאיזיגט יש טיסות חורף ממש בחינם משדה התעופה של עקבה כולל ללונדון זנבה מילנו ונציה ממש במחירים מצחיקים אבל יש להגיע לעקבה כולל מס מעבר אצלנו וכולל מדריך מעבר בצד הירדני.
-
-
אם אתה מגיע למעבר לצורך טיסה משדה התעופה שם, לא בטוח כלל שנדרש מדריך.נסיעה במונית זה כמה דקות, נסה להזמין מראש במחיר סביר.
-
-
@Sailor אמר:
אם אתה מגיע למעבר לצורך טיסה משדה התעופה שם, לא בטוח כלל שנדרש מדריך.נסיעה במונית זה כמה דקות, נסה להזמין מראש במחיר סביר.
לא נותנים לז׳ידים להכנס ללא תשלום עבור מדריך.
-
לא צריך להגיע לעקבה, נמל התעופה כ-4 ק"מ ממעבר רבין. -
אין כניסה לירדן ללא מדריך!
לא משנה מה המרחק של שדה התעופה מהגבול, עדיין צריך להכנס דרך מעבר-הגבול ולא מאפשרים לישראלים-יהודים, מעבר חופשי.
סה טו!
-
אני הייתי פונה לחברת התעופה לפני הזמנת הטיסה ומבקש תשובה רשמית לפני קניית כרטיס.יתכן שבמקרה מיוחד כזה אפשר לקבל פטור ממדריך, אז הכי בטוח לבדוק מראש.
-
@Sailor אמר:
אני הייתי פונה לחברת התעופה לפני הזמנת הטיסה ומבקש תשובה רשמית לפני קניית כרטיס.יתכן שבמקרה מיוחד כזה אפשר לקבל פטור ממדריך, אז הכי בטוח לבדוק מראש.
אתה מוזמן לפנות.
אני חוששת שחברות התעופה לא מתעסקות בנושאי אישורי-הכניסה לירדן.
זו החלטה של ממשלת-ירדן (וגם לשכת-התיירות, לא ממש מעודכנת בענייני האישורים).
-
לחברת התעופה אמור להיות אינטרס בזה ואם הם יפנו לגוף הרלבנטי, הסיכויים שיקבלו מענה רשמי גדולים יותר מאלה של אזרח סתם וישראלי בפרט. -
@Sailor אמר:
לחברת התעופה אמור להיות אינטרס בזה ואם הם יפנו לגוף הרלבנטי, הסיכויים שיקבלו מענה רשמי גדולים יותר מאלה של אזרח סתם וישראלי בפרט.אין על מה להתווכח, רק לא נראה לי שלחברת התעופה אכפת אם ישראלי שחייב אישור כניסה, יטוס עימה (זה פינאטס).
בדיוק כמו שחברות התעופה לא מנסות לעזור בקבלת ויזה ממדינות מסויימות.
אז אפשר תמיד לפנות אליהם ולשאול/לשר-החוץ הישראלי שלא מתעסק בנושאי יחסי ישראל-ירדן, יותר מתעמק באישורי הכניסה לאומן.
-
-
זה לא פינטס לחברת התעופה, תוספת שולית של כמה כרטיסים לטיסה לא מלאה היא כולה (למעט מסים) תוספת לרווח מהטיסה.אם הם יכולים להשיג תוספת לחלק מהטיסות מדובר ברווח משמעותי.
-
בוז׳ה מויה.