השכרת רכב בציריך
-
שלום,
האם למשהו יש המלצות על חברת השכרת רכב בציריך?
טס בינואר לחופשה בסנט אנטון
תודה
גד
-
הרץ. שוכר דרכם בכל שנה, זולים, הדוכן קרוב יחסית למזוודות (שלא כמו במינכן) ועוד דבר שלא כמו במינכן, המכונית במרחק דלת אחת ולא צריך לחפש בקור כמו במינכן עם כל הציוד. בכלל, חויית שדה התעופה של ציריך טובה יותר. מומלץ לכל מי שנוסע לאתרי שוויץ הקרובים לציריך או למערב אוסטריה (סנט אנטון, אישגל, זולדן).
-
הייה לי תמיד נסיון טוב עם sixt. תשווה מחירים גם באתר הישראלי וגם באתר השוויצרי.
אתה בטח יודע שלסנט אנטון יש לך גם רכבת נוחה מציריך, וגם העברה באוטובוס של ארלברג אקספרס (שמגיע גם לLech).
-
גם אנחנו טסים בינואר לציריך וממשיכים לסן אנטון – שקלתם לקחת רכבת? ( מגיע לתוך העיירה )
-
היתרונות ברכב לסנט אנטון:
- יום הנסיעה ויום החזרה – מאפשר לייצר זמן גלישה נוסף.
- מגדיל את הגיוון וניצול הפס – במקום להסתבך עם מעליות ארוכות ולגלוש עד לך, בקושי רב ובלחץ של יספיק הזמן לחזור. נוהגים ללך ומשם עושים את החצי השני שנכלל בסקי-הפס – זורס, לך וורות.
- אפשר גם לנסוע ליום אחד לאישגיל.
-
*לגבי הנסיעה חזרה- אנחנו מגיעים לציריך באזור 10 בבוקר ולפי הרכבת בבאזור 14 כבר בסן אנטון .
בחזור הטיסה ב22+ בלילה ככה שלוקחים רכבת באזור 16 וחצי ויש יום שלם לגלוש.
*אני לא יודע אם החניה עולה כסף בלך אם אם כן – זה בדיוק אותו הכסף מאשר לשלם על הסקי בס ( עניין הניווט הוא יחסי בין אנשים וקצב הגלישה גם ככה שאני אישית פחות חושש מזה )
*פחות מתחבר לנסוע 50 דקות בבוקר לכיוון ( 10/20 דקות סבבה ) אבל שוב – כל אחד ומה שטוב לו.
* לרכב יש את היתרונות שלו ואין ספק בכך
אבל כל עד יש לי אפשרות לא לדאוג לנהיגה בתנאי שלג / לנוח ברכבת בחזור אחרי יום גלישה – אני מעדיף את הרכבת -
סנט אנטון הוא אחד היעדים שהכי לא דורש רכב. זולדן/אישגל/סקי אמדה וכו' כן.
כפי שמקסים היטיב לתאר, יש רכבות מהירות כל שעתיים מבוקר עד ערב. גם אוטובוס arlberg express
תמורת 5€ לכיון יש לך אוטובוס שיביא אותך לlech/zurs. אם לא תרצה לגלוש בחזרה, זאת גם העלות שלו בערב, עד מאוחר.
רכב יכול להיות רלוונטי רק אם המלון שלכם נמצא באמצע בינהם ואז תחנה אותו בבוקר בחינם בalpen rauz.
אחרת זה די מיותר בעיניי. החניה עולה לא מעט. ההשכרה גם. ואם אתה בשבוע של שלג רב, לא יהיה לך קל לנוע ממקום למקום. וזה מקום שמקבל לדעתי מעל 7 מטר בעונה.
בהצלחה כמובן בכל בחירה.