מי יודע להמליץ (וגם עלויות ) לטיול לפטרה
-
בררתי על טיול ליומיים לפטרה וואדי רם דרך סןכנות ישראלית לזוג +4 ילדים (שניים מהם מתחת לגיל 12 ) . לעוד שבועיים. העלות דרך חברה ישראלית כולל לינה במלון פשוט ליד פטרה אמורה לצאת 9000 ש”ח. כוולל הכל (לא כולל ארוחות. רק בוקר במלון) נשמע לי מטורף. ןלכן אשמח לדעת האם מישהו עשה זאת אחרת בעלויות שונות לגמרי. אבל מאידך חשוב לי שיהיה באופן מקצועי ובטוח. (נשמח למישהו שידאג לנו מא עד ת .סוכן מקצועי דובר עברית או אנגלית. ) תודה -
יכול לציין מה עלה לנו לפני שנה 107 ש״ח מעבר צד ישראלי לאדם מדריך מלווה בצד הירדני 25 דולר שילמנו 200 ש״ח מזומן לשניים בוגרים מונית לעקבה 15 דינר חזרה אגב ניתן לתאם גם ב7 דינר .מוניות מעקבה הסיע אותנו לפטרה בלבד והמתין 4 עד 5 שעות ב70 דינר ללא הדרכה וללא אוכל הכל ניתן לעשות לבד.הדרכה לא חובה יש ספרות וניתן לטייל לבד בנחת לקרא מעט ולהתעניין לבד .כניסה לפטרה 40 דינר לאדם בוגר.
מלונות דרך בוקינג בהתאם לתקציב שלכם ומיקום.פטרה או עקבה.
ניתן לעבור בבוקר מהגבול לנסוע ישר לפטרה לחזור ללינת לילה בעקבה ולצאת ליום טיול נוסף בואדי רם עלות מונית יום ואדי רם 60 דינר.
בחזרה גבו עוד 10 דינר במזומן ליזכור להשאיר דמי מעבר חזרה לאדם
טיול נעים
-
אנחנו טיילנו ועלה הרבה פחות, בערך שליש מזה ואפילו פחות ועוד בשיא העונה – אמצע אוגוסט. (זוג+3 ילדים)
עדיף בהרבה לתאם הכל דרך מדריכים ירדנים, יש כאן באתר הרבה שמות (גם בטיפ שאנחנו שמנו יש שם, לא זוכר כרגע את שמו) ההבדל בין המדריכים הירדנים זניח ונמול משמעותית מהישראלים. הם מדברים אנגלית שוטפת וחלקם גם עברית…
-
אני הרבה בירדן ויכולה לייעץ לך בכל דבר שם 0543107454 ווצאפ
בכל אופן עלות כניסה לפטרה זה 50 דינר 250 שח, ילדים מתחת ל 12 אינם משלמים.
.10 דינר ואדי רם. אפשרות לגיפים,חפלה וא.ערב.
הנסיעה לשם זה תלוי כמה אנשים ואז המחיר פוחת.
קבוצה מעל חמישה אנשים מחייבת מדריך צמוד ואז העלות יותר.
אוכל להמליץ לך על סוכן מורשה,נהגים וכו...
-
האתר הזה משמש לייעוץ לאנשים השואלים שאלות, לא לפרסומת(אישית).
אם יש לך תשובות קונקרטיות לשאלות שנשאלו, אפשר ורצוי להשיב לשואלים, כאן.
-
זו ממש לא פרסומת אישית,ההפיך אני מייעצת לישראלים מתוך כוונה לעזור שם ולא למטרת רווח כזו או אחרת.