ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. פזית2
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 31
    • פוסטים 72
    • הגבוה ביותר 0
    • קבוצות 0

פזית2

@פזית2

0
    מוניטין
    110
    צפיות בפרופיל
    72
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 3484514 גיל 56

פזית2 הפסק לעקוב עקוב

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי פזית2

• עזרה ללינה במסטיה

שלום. אשמח להמלצה ללינה במסטיה הכוללת מטבח . אנחנו דתיים . ומחפשים מקום   נוח למשפחה 7 נפשות. נוף יפה יתקבל בברכה. אין צורך בפינוקים. אך שיהיה סימפטי

פורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
      פזית2
      פזית2
    • מי יודע להמליץ (וגם עלויות ) לטיול לפטרה
      בררתי על טיול ליומיים לפטרה וואדי רם דרך סןכנות ישראלית לזוג +4 ילדים (שניים מהם מתחת לגיל 12 ) . לעוד שבועיים. העלות דרך חברה ישראלית כולל לינה במלון פשוט ליד פטרה אמורה לצאת 9000 ש”ח. כוולל הכל (לא כולל ארוחות. רק בוקר במלון) נשמע לי מטורף. ןלכן אשמח לדעת האם מישהו עשה זאת אחרת בעלויות שונות לגמרי. אבל מאידך חשוב לי שיהיה באופן מקצועי ובטוח. (נשמח למישהו שידאג לנו מא עד ת .סוכן מקצועי דובר עברית או אנגלית. )  תודה
      פורסם בפורום טיול לירדן
      פזית2
      פזית2
    • עניני כשרות באיסלנד
      • נשמח לקבל כל מידע לגבי מה ניתן לקנות באיסלנד (לא נמצאים בעיר הבירה. עושים את כביש הטבעת} וכן זמני כניסת ויציאת השבת באיזור הפיורדים המזרחיים
      פורסם בפורום אירופה
      פזית2
      פזית2
    • נסיעה לשמורת לאקי באיסלנד ברכב 4X4
      האם מישהו יודע האם ניתן להכנס עם 4X4 עצמאית ללאקי בלי להכנס להרפתקאות של חצית נהרות ובכלל...
      פורסם בפורום אירופה
      פזית2
      פזית2
    • RE: ברוכים הבאים לפורומים החדשים של אתר למטייל - מדריך קצר

@פזית2 אמר:

אני בכלל לא מצליחה לכתוב שאלה לפורום אירופה. מה קורה באתר? אני מנסה לברר על ביטוח הגנה מליאה של רנטלקובר. לא מצליחה עם ה”תגיות” ולא נותן לי לכתוב מלל ולא לשלוח ההודעה. אני כבר 7 שנים מתכננת כל טיול כאן. והפעם פשוט לא מליחה לכתוב ולשאול כאן. עזרה?? אולי מנהלת המערכת תוכל להושיע??

פורסם בפורום אירופה
      פזית2
      פזית2

@פתוש

מנהלת מערכת בבקשה עזרי לנו. זה מתסכל שמנסים לשלוח שאלה ולא ניתן. שנים נעזרתי בפורום שלכם . לא מצליחה להכניס שאלה וכנראה רבים כמוני

פורסם בפורום אירופה
      פזית2
      פזית2

@פתוש

אני בכלל לא מצליחה לכתוב שאלה לפורום אירופה. מה קורה באתר? אני מנסה לברר על ביטוח הגנה מליאה של רנטלקובר. לא מצליחה עם ה”תגיות” ולא נותן לי לכתוב מלל ולא לשלוח ההודעה. אני כבר 7 שנים מתכננת כל טיול כאן. והפעם פשוט לא מליחה לכתוב ולשאול כאן. עזרה?? אולי מנהלת המערכת תוכל להושיע??

פורסם בפורום אירופה
      פזית2
      פזית2
    • איסלנד לדתיים
      אשמח לדעת אם מישהו יודע לגבי לחם שניתן לאכול באיסלנד. )אוכלים פת עכו”ם. וכן מוצרים שניתן לצרוך. בנוסף האם מישהו יודע והתנסה – אם ניתן להכניס מוצרי בשר לאיסלנד(בד”כ אנחנו טסים לאירופה עם צידנית בשרים)תודה
      פורסם בפורום טיולים לשומרי מסורת ודתיים
      פזית2
      פזית2
    • חוששים מהדרך ללאנדמנאלאוגאר

אנחנו ישנים בויק וחוששים מהדרך  ללנדאמנלאלןגר. לאור הקריאה בפורומים. ( מפחדים מדרך משובשת מידי וביקר מחצית נהרות). האם מישהו נסע מF208 בחלק הדרומי. או שממש עדיף לסוע מכיוון HELLA? ואם ממש עדיף hella  אז  האם רצוי להחליף מקום לינה ולא לישון בויק? (הכוונה מבחינת המרחק) אשמח לתובנות, במיוחד אם מישהו מכיר את כביש F 208 החל מהדרום. תודה מראש.

(יש לי כשבוע אפשרות להטל את מקום הלינה בויק ללא תשלום. אם יש רעיון קרוב זול ועם מטבחון שקרוב לגניסה מHELLA אשמח גם לשמוע)

פורסם בפורום אירופה
      פזית2
      פזית2
    • RE: באיזו דרך כדאי לסוע כדי להגיע ללאנדמנאלאוגאר

@ranchy

תודה

אך אנחנו מגיעים מהדרום. וגם שם ראיתי שיש 2 כבישים. F208A    וכביש מאיזור HELLA  . השאלה האם העבירות בF208 הדרומי בעיתית לרכב דציה דוסטר. תודה

פורסם בפורום אירופה
      פזית2
      פזית2