קוטסוולדס בקיץ הבא
-
סגרתי טיסות לקיץ הבא ללוטון ובכוונתנו לנסוע עם המתבגרים שלנו לאיזור קוטסוולדס.
היכן כדאי להתמקם לטיול כוכב? יש לנו כוונה לשלב ביקור גם באוקספורד ובאת’.
ראיתי מקומות כמו צ’ילטנהם וגלוסטר .האם כדאי שם?
יש למישהו המלצות כלשהן לדירה / מלון? כמובן עם חניה צמודה . נהיה בהרכב של 3 מבוגרים + 2 מתבגרים.
האמת שכבר קראתי מדריך טוב באנגלית על כל האיזור ויש לי כיוון למקומות המעניינים.
תודה לעונים ושתהיה לכם שנה טובה ומתוקה.
-
@shimdi
לא יודע לגבי כוכב, אבל אם תפרט מה המקומות שמעניינים אתכם, נוכל אולי להוסיף/לגרוע
כמה זמן הטיול
-
@shimdi
גם צ׳לטנהם וגם גלוסטר נמצאות מחוץ לקוטסוולדס. שתיהן גם ערים הרבה הרבה יותר גדולות מה״מקובל״ באזור, בוודאי ממה שהופך את האזור הזה למיוחד. מציעה שתפרט מה חשבת לעשות באזור, כי מהתיאור בינתיים נשמע שאתה לא בדיוק מחפש ״קוטסוולדס״ (אגב, לדעתי בצדק, לדעתי זה אזור שבו בהגזמה יש יומיים או שלושה עם מתבגרים).
-
היי
תודה על התגובות.
בעיקרון מדובר בטיול של שבוע נטו. בקוטסוולדס נבקר לדעתי אולי 3 ימים , כי עם המתבגרים אין לי מה לחפש שם הרבה.
בגללם ,אני מחפש לינה בעיקר בסביבה עירונית ואפילו עירונית קטנה יותר , לכן חשבתי על צ’ילטנהם , גלוסטר או סירנסטר בצד השני ולא על לינה בתוך הקוטסוולדס.בגדול מתכנן לבקר שם באיזור של צ’יפינג קמפדן ,ברודווי , סנואוסהיל ,גם בסטרטפורד על האייבון , פיינסוויק, בורטן און דה ווטר,אפר סלאוטר , ומחוץ לקוטס כמו שציינתי ,יום בעיר באת’ ובדרך חזרה ללוטון ,לבקר גם באוקספורד כחצי יום.
-
@shimdi
א. נשמעת לי חשיבה נכונה ותכנון די טוב.
ב. אם הילדים חובבי הארי פוטר אז אולי כדאי להעדיף את גלוסטר, כי בקתדרלה שלה צולמו מספר סצנות מהסרט.
ג. בתחושה שלי יש לכם יחסית הרבה כפרים ועיירות, שרובם די דומים. אני חושבת שהייתי מנסה להפוך חלק מהם למשהו מעט שונה, למשל טיול ברגל או טיול אופניים. חלקים מהקוטסוולדס טרייל עוברים ליד ברודוויי, ובכל מקרה הנוף מהמגדל הסמוך מאוד מאוד יפה. אני מתכוונת שאם הקדשתם יום או חצי יום לסלוטרים ולברטון אז יש סיכוי שלמחרת לא תרצו לעשות בדיוק אותו דבר רק בכפרים אחרים. אגב, סנוסהיל זה כפר קטנטן, ממש שורה אחת של בתים. סמוך אליו יש בית אחוזה שלא ביקרתי בו אבל שמעתי שיפה, ובמרחק כמה דקות נסיעה יש חוות לוונדר, שאם אתם מגיעים בעונה אז היא מאוד מומלצת לביקור, בעיני.
ד. חצי יום באוקספורד זה אחלה אבל אני מציעה לשקול בהמשך את עניין הביקור בדרך לשדה התעופה. בקיץ יש הרבה טקסי הענקת תארים, שמתרחשים בכמה מאתרי הביקור המרכזיים (במיוחד אם אתם אוהבים הארי פוטר). אני חושבת שזה קצת חבל לתכנן את הביקור ליום האחרון רק כדי לגלות שחלק מהאתרים יהיו סגורים, אבל אתמול הכל היה פתוח וחבל שפספסנו. אני חושבת שעכשיו זה מוקדם, אבל אפשר יהיה לגלות את זה כמה שבועות טובים לפני הנסיעה. תוכלו להפוך את זה ליום שלם או עם ביקור מקיף בעיר עצמה, או בשילוב עם ביקור מקיף בקניון של העיר, או בביקור בארמון בלנהיים, שבקיץ יש בו לפעמים כל מיני ארועים, כולל מופעי אבירים וכד׳. אגב, ארועים כאלה יש גם בטירת ווריק שדי קרובה לסטראטפורד ומאוד מעניינת כשלעצמה.
-
@shimdi
בהמשך לדבריה של שקד
ממליץ על ההליכההקלילה בין כפרי סלוטר
אם אתם אוהבים ללכת, אזי ניתן ללכת יום אחד של מסלול cotswalsa way והחלק שליד ברודווי נראה יפהפה
ממליץ גם על טירת סודלי היפה והגנים שלה
וגם על קניין צ'דר ומערת הנטיפים הקרובה
כמוכ, לא רחוק מבאת' יש את העיר היפה סולסברי עם הקתרדלה המרשימה עם המגנא כרטא
וגם סטונהנג לא רחוק.
-
היי שקד
תודה רבה מאד על המידע המקיף .אקח לתשומת ליבי את העניין עם העיר אוקספורד . נבדוק זאת בהמשך. עדיין הכל לא מתוכנן וממש בגדול

קראתי על סנואוסהיל לכן חשבתי להגיע לשם (גם בגלל הלבנדר) .רכיבה על אופניים פחות מדברת אלינו בגלל הבן הקטן שלי שהוא על הספקטרום ולא ממש אוהב לרכב. אבל דווקא הליכות מאד אוהב.
גם הארי פוטר יילקח בחשבון.
מאמין שיהיו לי עוד שאלות בהמשך ואפנה אלייך בעניין.
שוב תודה.
-
תודה על הטיפ עם המגנה כרטא . שכחתי ממנה לגמרי. ראית תמונות של קניון צ’דר ואולי נשקול להגיע לשם.
אתייעץ איתכם כמובן. -
היי @shimdi
מכיוון שבכל מקרה אתם מתכוונים לישון באותו מקום במשך שבוע, אז תוכלו להחליט על התכניות הספציפיות תוך כדי הטיול. לא נראה לי קריטי להחליט עכשיו מה תעשו כל יום בעוד 9 או 10 חודשים. התכוונתי רק שתהיו מודעים לעניין עם התארים כשתתכננו. לא קריטי טיול של רכיבה על אופניים, פשוט אני חושבת שיכול להיות קצת משעמם לבקר בכל כך הרבה כפרים בזמן כל כך קצר, הם די חוזרים על עצמם.
-
שאלה נוספת על הדרך ברשותכם :
היכן נמצאות חברות ההשכרה בנמל תעופה לוטון? האם הן מפוזרות בכל פינה מסביב לנמל?
אני מחפש מלון ללילה הראשון והאחרון , שיהיה יחסית קרוב לחברות ההשכרה?