שנים עשר יום בארגנטינה
-
שלום
מעוניין במסלול לארגנטינה לשנים עשר יום שכולל את בואנוס, איגוואסו, ברילוצה והקרחון המתנפץ. איך אני מסדר את המסלול וכמה זמן בכל מקום?
-
לי נשמע באפן אישי קצת עמוס הייתי מוריד את הקרחון ונותן כבוד לברילוצ'ה במקום להדרים עוד. בברילצ'ה והאיזור יש הרבה מה לראות ולחוות שם נניח בהשוואה לאגוואסו שיש רק את המפלים הזמן המצומצם לעשות מעברים בטיסות שגם ככה יגזלו יום אם לא יותר כי המרחק בין ברילוצ'ה לאגוואסו ממש גדול.
-
מתי הנסיעה? באיזה תקופה של השנה?
אני בניגוד לקודמי חושבת שלא לוותר על הקרחון המתנפץ
האם יש כוונה לשכור רכב?
-
@rmatarassoאני חושב שגם לא כדאי לוותר על הקרחון. העניין זה חלוקת הימים במעברים בין היעדים. נראה לי די פספוס לחוות יעד כמו בואנוס איירס או ברילוצ'ה באפן חלקי.
וכן התקופה בשנה משמעותית..
-
-
אני הייתי טסה ישירות לאל קלפטה ומשאירה את בואנוס לסוף ואז
2 אל קלפה - טיסה לאל קלפטה השכרת רכב ל4 ימים.ביום ההגעה אם תגיע מוקדם אפשר לטייל בלגונה נימז דומה קצת להחולה שלנו. בכל מקרה רד לעיר וחפש סוכנות בשם הילו אנד אדוונצר שם תסגרו את מיני טרק הליכה על קרחון זו ה-חוויה בקרחון! זה יצא לפועל בהתאם למזג האוויר. בהתאם לשעה שתסגרו את בבליכה על הקרחון תקדישו כמה שעות למרפסת. (אנחנו עשינו הליכה ב2 והגענו סביב 10 למרפסת.
2-3 אל צלטן. כ3 שעות נסיעה מא קלפטה. יומיים של מסלולים לפי דרגות הקושי שאתם יכולים. הטוב ביותר להעפיל לפיץ רואי, אבל גם ללכת לתצפיות עליו יזכו אתכם בנופים מקסימים
ביום החזרה לאל צלטן טיסה לברילוצה ובשכרת רכב ל 4 ימים
בברילוצה יום אחד תעלו לתצפית על הר הקמפנירו ובעוד יומיים סעו למסלול האגמים עד סן נרטין ואם יש יום נוסף סעו גם לפארק לנין (הר געש)
טיסה לאגאווסו ל2 לילות
וחזרה לבואנוס ליום אחד וטיסה הביתה.
-
בואנוס איירס ליום אחד?
טוב זה עניין של העדפה אישית…
הייתי סופד כמה שיותר טבע בברילוצ'ה אבל משאיר לי לחוות את העיר.. בואנוס איירס באמת ייחודית..
-
ב12 יום אי אפשר הכל. באופן אישי בבואנוס הייתי 8 ימים, אבל אם צריך לבחור את במיטב הייתי הולכת על שכונת לבוקה בבוקר, ולנמל אחהצ