אני כל כך מרוצה באיזיג'ט שהמושבים לא נשענים לאחור.
צריך לאמץ את הקונספט גם לטיסות טראנס אטנטיות.
נםלא בעיני שלא נשענים על הברכיים שלי ללא כל התחשבות
אני כל כך מרוצה באיזיג'ט שהמושבים לא נשענים לאחור.
צריך לאמץ את הקונספט גם לטיסות טראנס אטנטיות.
נםלא בעיני שלא נשענים על הברכיים שלי ללא כל התחשבות
הייתי פעמיים בפראג בדצמבר והייתי בלא מעט ערים בתקופה הזאת בהחלט מדהימה עם כל אווירת הקריסמס במיוחד לאוהבי הקור.
מלון מומלץ שכתבתי עליו טיפים בפראג כאן באתר
Hotel palac u kocku
המלון נמצא 70 מטר מהשעון האסטרונומי וכיכר העיר העתיקה
פראג אחת הערים שהרגשתי הכי בטוח בהן גם בשעות מאוחרות וגם בתחנות המטרו..
יש לשים לב מכייסים..
קצת יותר מדייק לשאלה שלך,
אם באמת יש לך יומיים ספייר, אתה יכול יום אחד לעלות להרי הווז’, ויום אחד לעלות לכוון פרייבורג וההרים הקרובים של היער השחור,
מאד קל למצוא בגוגל:
https://amsterdam.org/en/event/119/christmas-market.html
כמו כן לא לצפות מאמסטרדם להיות כמו השווקים היותר רציניים באירופה למרות שהשנה נראה שהם קצת יותר משקיעים אין לדעת בדיוק. בכל אפן גם התאורה הנוספת מוסיפה עוד קצת לעיר הזאת..
הייתי שתיהן בדצמבר כמה פעמים.
שתיהן מקסימות!
פראג יותר רומנטית ולדעתי יותר יפה וקסומה בדצמבר.
בודפשט יותר מתאימה למשפחות ויותר זולה ויש המון אפשרויות בילוי ושווקי כריסמס מעולים.
תהנו לאן שתלכו.
יש אווירה כמובן. הייתי בהרבה ערים בטרום כריסמס.. גם ברומא אמנם אין ההשקעה כמו בערים עם המסורת וינה אלזס וכו.. אין גם שוק יותר משנתיים לדעתי, אבל יש משהו כל כך מקסים ברחובות הקטנים של רומא מקושטים ומוארים באורות קטנים. לדעתי כדאי.
לי נשמע באפן אישי קצת עמוס הייתי מוריד את הקרחון ונותן כבוד לברילוצ'ה במקום להדרים עוד. בברילצ'ה והאיזור יש הרבה מה לראות ולחוות שם נניח בהשוואה לאגוואסו שיש רק את המפלים הזמן המצומצם לעשות מעברים בטיסות שגם ככה יגזלו יום אם לא יותר כי המרחק בין ברילוצ'ה לאגוואסו ממש גדול.
תודה לכולם.. מה עם פוזנן מספיק מעניינת לכמה ימים עם ילדים?
תודה יונית. 'שאלה טובה שגם אני שואל אותה את עצמי. לכן אני יותר נוטה ליעדים שכבר היינו על מנת שלא נחווה תחושה של פספוס לגבי אתרים בעיר שכבר ראינו. המטרה באמת לחוות את התחושה של הטרום כריסמס ועוד כמה אתרים מקורים שמתאימים בעיקר לילדים ולחזור. לא מחפשים הרפתקאה עצומה. יכול להיות שוינה או בודפשט שחרשנו עליהן הרבה יתאימו באמת. אם היו טיסות ישירות לורוצלאב הייתי לוקח אותה בחשבון ראיתי מסרטונים שהשוק כריסמס שלהם ממש מותאם לילדים עם מתקנים והעיר נראית יפה מאד בתקופה הזאת.
תודה יונה.. היינו פעמיים בוינה בדצמבר בלי ילדים והיה לנו קשה לראות אותה כך במבט לאחור כטובה לילדים. בהחלט שוקלים אותה גם ברצינות.
תודה. באלזס היינו לפני הילדים בטרום כריסמס באמת אחת החוויות.. אבל כרגע נראה לי מחפשים משהו עירוני שאפשר לקפוץ לחדר לברייק מנוחה ופחות תזזיתי בעיקר בגלל הגיל של הקטנה..
תודה מרבדל ויונית כמו שכתבתי... ההתלבטות כמובן לגבי מתי לרכוש כרטיס טיסה.. ראיינר לגוגמא בחלק מהמקרים מפרסמים בתחילת גצמבר לפוזנן 300 יורו לכיוון.. כמובן שלא יישאר ככה אז השאלה עד מתי לחכות לרכוש .
מבחינת מלונות בוודאי. נבדק כבר. וגם אין לי ספק במסביב..
שלום,
אנחנו זוג בוגרי הרבה טיולי טרום כריסמס ברחבי אירופה,
כמעט כל יעד פופולארי בתקופה הזאת של טרום כריסמס באירופה היינו בדצמבר.
לראשונה אנחנו מתכננים לנסוע עם 2 ילדים שיהיו בדצמבר 5 + 2
עם הגדול היינו בעבר כבר בדצמבר עם הקטנה עדיין לא.
עכשיו שברור לנו שלקנות 4 כרטיסי טיסה זה לא מעט כהוצאה כספית,
אשמח לשמוע אילו יעדים כדאי שהעלות בהם לא גבוהה למחיה ויש אליהם טיסה ישירה.
ושיש מה לעשות עם ילדים, דבר שהתעלמנו ממנו בכל הטיולים האחרים שלנו בלעדיהם וכמובן נגישים לעגלה.
חשבנו בינתיים על בודפשט / קראקוב / וינה / פוזנן. אם יש עוד יעדים שיש מה לעשות בהם עם ילדים להציע אני ממש אשמח לשמוע.
יעדים "מהממים" בדצמבר זה סבבה היינו כמעט בכולם. העניין שמחפשים שיהיה בעיקר ידידותי לילדים
כמו כן אשמח לדעת מתי הכי מומלץ לקנות כרטיסי טיסה, כרגע ראיינר לצורך העניין מחירים קצת מוזרים ואפילו מופרזים לחלק מהיעדים ברור לי שיירדו מתישהו,
השאלה עד מתי למתוח את זה?
ד"א לא חוששים מהקור.. יודעים להתלבש ולהתארגן על ציוד בהתאם.
שלום לכולם,
אשמח לדעת מתי מתחילה מכירת הכרטיסים (בעיקר חברות לאו קוסט)
פותחות את מכירת הכרטיסים לחודש דצמבר 23?
ראיתי שבראיינר יש מספר קטן מאד של יעדים שכן פתוח אבל הרוב ממש לא,
איזיג'ט עד סוך נובמבר,
מתי אמורה להפתח?
תודה רבה.
מאז 2006 אני נוסע בדצמבר לחוות את האווירה..
(פספסתי אולי 3)
אין על האווירה הריחות והקישוטים..
(חנוכה כל כך מפוספס בקטע הזה..)
יכולתי לשים כאן המון המון תמונות מכמעט על פינה באירופה וכל שוק וכו..
אבל החלטתי לשים תמונה אחת שמאד אווירתית וחוויתית עבורי,
להגיח מתוך סימטה קטנה משובצת אבנים ולהגיח לכיכר מוארת עם המון אווירה טובה וריח יין חם משגע..
השנה באמת באמת שאני נורא מבואס שלא אחווה את זה..
בכל אפן.. לשנים הבאות..

עד כה הוכרז על ביטול שווקי חג המולד בפראג בודפשט אלזס ואיטליה.
עצים מרכזיים וקישוטים כבכל שנה אבל שווקים לא.
כנראה בעוד מקומות נוספים ברחבי אירופה.
בוינה חלק מהשווקים יפתחו תחת מגבלות וחלק לא יפתחו כלל.