קליפורניה בנובמבר כן/לא
-
הי לכולם.
מתלבטים לגבי נסיעה משפחתית זוג +3(0-7) בנובמבר כאשר הבסיס בl.a. ורוצים לצאת לכ4 ימים טיול מחוץ לעיר. מניח שהפארקים בצפון קליפורניה כבר מושלגים ולא מתאימים לטיול השאלה אם יש משהו שכן מתאים לטיול עם מזג אויר לא קפוא בנובמבר.
במידה רבה השאלה הזאת תכריע את גורל הנסיעה ( לא יכולים בתאריך אחר ולא בא לי להיות תקוע אצל המשפחה שבועיים...)
תודה לעונים
-
בכל מקרה ב4 ימים לא תגיעו לצפון קליפורניה. זה פשוט רחוק מידי.
אבל בהחלט אפשר לשקול את הפארקים במרכז קליפורניה – באזור החוף (הנרי קאוול, ביג בייסין, פינקל) או באזור ההרים (סקויה וקינגס או יוסמיטי). מזג אוויר זה עניין של מזל כי למשל אפשר ליפול על שבוע גשום. אבל ברמה העקרונית אפשר לטייל בלי בעיה בכל הפארקים האלה. המעברים הגבוהים בפארקים סגורים (כבר עכשיו טיוגה נסגר) אבל האזורים הנמוכים פתוחים. אפשר גם לנצל את זה לחוויה קצת שונה, כמו למשל טיול במסלול שלג בפארק קלאבארס.
ואפשר להישאר בדרום קליפורניה. למשל טיול לכיוון פאלם ספרינגס, ו\או בשילוב עם אגם הדוב. יכול להיות יופי של טיול ל4 ימים.
-
מוסיף כי בתקופה זו כבר עלולות לשרור רוחות סנטה אנה (Santa Ana winds), שלא תופתעו אם כך יהיה

-
יוסמיטי אפשרי לטיול בנובמבר? לא קפוא?
בביג בר לייק היינו..מקום גבוה שאני מעריך שמושלג ולגבי פאלם ספרינגס אופציה מעניינת אבל לא בטוח שמספיק מעניינת.
תודה
-
כדאי לבקר בדף הזה
לפי הסטטיסטיקה, הטמפרטורה בעמק היא 12 מעלות בממוצע. בכלל לא קפוא. העמק פתוח לביקור כל השנה. לא הייתי ביוסמיטי בנובמבר, אבל זו צריכה להיות חוויה, כי יש מיעוט של מבקרים וגם יש שלכת בחלק מהעצים. לדעתי, הכי טוב לשמור על גמישות, כך שתוכלו להחליט ברגע האחרון. אם בדיוק תהיה סופת שלגים קשה תשנו תוכניות.
-
@מאירקה23 אמר:
לא בא לי להיות תקוע אצל המשפחה שבועיים
לא רואה בעיה “להתקע” בלוס אנג’לס שהיא אחת הערים הגדולות בעולם.
אני כרגע מתכנן טיול של 9 ימים ללוס אנג’לס בלבד, וברור לי שיהיו לי ויתורים כואבים. נכון שהילדים שלי יותר גדולים, אבל זה לא כל הסיפור.
אם תצאו טיפונץ מהשבלונה של הטיול הקלאסי בדרום מערב, תראו שיש הרבה דברים לעשות בלוס אנג’לס עצמה.
ואפשר בהחלט לשלב 4 ימים בסן דייגו הקרובה.
בבלוג של עמיחי תוכלו למצוא הרבה רעיונות. ואם קצת חיפוש באינטרנט תוכלו גם למצוא אירועים מיוחדים לנובמבר.
-
הייתי נוסעת לסן דיאגו. יש גן חיות מצויין. אפשר לבלות יום או יומיים בלגו-לנד שהוא מצויין לגיל הילדים שלכם. -
אני טיילתי ביוסמיטי בנובמבר והיה נהדר, לא זכור לי שהיה קר במיוחד.