האלפים הצרפתיים לינה
-
הי,
מתכננים טיול של שבועיים באלפים הצרפתיים בקיץ הבא עם שלושה ילדים (9, 9 ו 3).
נוחתים בליון וכבר סגרתי שבוע בבקתה של נואל שהומלצה פה רבות, ומחפשת מקום לינה נוסף לעוד שבוע. מתלבטת בין אזור מורזין לאזור שאמוני ופתוחה לעוד הצעות והמלצות על מקומות לינה.
תודה רבה
-
אפשר באמצע ביניהם. אזור סלאנש- פאסי- קורדון
-
@מטייל_4021722
תודה
יש לך המלצה למקום ספציפי?
-
אני בעצמי נוסעת בקיץ הבא ומתכננים להשתכן באזור הזה.
כך שטרם יש לי המלצה. בבוקינג עדיין הרבה מקומות לא מפרסמים לקיץ , למרות שעדיין יש מבחר יפה
-
אני מצאתי שיש הרבה מבחר ב airbnb לפחות באיזור שמוני, הזמנתי לקיץ לשבוע בלס הוש הסמוכה -
מהציצמר של נואל,אפשר לטייל גם באזור שמוני וגם באזור אנסי..
יהיו קצת נסיעות אבל אפשרי..
לא רואה טעם לקחת לינה בין לבין..אם כבר אז קרוב יותר לאגם בורג’ה,ליון
-
-
@מטייל_4021722
ולשמוני הצימר של נואל זה רחוק אם אני מבינה נכון...
-
אני מעדיפה נסיעות של עד שעה אחרת הילדים מתחרפנים ומחרפנים
בגלל זה מחפשת לינה גם באזור שאמוני, אבל בינתיים לא מוצאת משהו מתאים.אין איזה צימר מומלץ הפורום כמו הצימר של נואל באזור שאמוני?
-
ממליצה מאוד על לינה בכפר סמוך לשאמוני (5 דקות נסיעה) בצימר בשם Appartment avec terrasse.
הזמנו דרך בוקינג. בית פרטי. נוף מקסים, 3 חדרי שינה וסלון בקומת קרקע עם גינה פרטית. בקומה השניה דירה נוספת להשכרה.
-
הי, אנחנו היינו 5 דקות משאמוני פה
יש להם גם מלון עם חדרים, מלון עם חדרי משפחה (כולל מטבח)
וגם דירה – בחדר ילדים יש 2 מיטות.
אנחנו היינו בדירה, והיינו גם עם 3 ילדים (וגיל 3), ביקשנו להוסיף מזרון על הרצפה – והם הסכימו בשמחה.
יש שם גם לול לתינוקות – אבל נראה לי פחות מתאים לגיל 3.
המקום מהמם, נוח, חניה, נוף מדהים, בריכה, דשא, קצת משחקים לילדים, קרוב לתחנת רכבת (היינו עם רכב), והבעלים ממש חמודים!!!! ודוברי אנגלית.
אם רוצים את הדירה – תפנו במייל של המלון, וגם כשאתם מגיעים – תפנו למלון יראו לכם איפה זה.
-
-
הי מציעה לך לחפש באזור שאמוני או העיירות שליד.אנחנו גם היינו לפני שנה אצל נואל המקסימה וכיסינו את האזור של אנאסי,בורג'ה,ומורזין.מנואל כל מקום זה נסיעות , גם לאנסי.אני בחרתי לישון בשאמוני כדי ל"נוח קצת"מהנסיעות, אבל אפשר גם באחת העיירות ליד
-
אנחנו ישנו בדירה הזו בלב שאמוני https://www.mountain-base.com/en/chamonix/apartments/alpes-v-apartment-chamonix-centre.htm?dt_travel=
לא מאד יקרה ומאד נהננו מהאפשרות ללכת ברגל לחלק מהרכבלים ובכלל מהעיירה.
-
הדירה נראת מקסימה אבל כבר תפוסה בתאריכים שלנו
ואני חשבתי שאני מחפשת מוקדם מדי כי בהרבה מקומות בבוקינג עדיין אין תאריכים
-
תודה. נהנתם אצל נואל? יש עליה הרבה המלצות אבל מהתמונות הצימר נראה מעט מיושן וקצת חוששת.
יש לך המלצה למקום לינה באזור שאמוני?
-
כן מאוד נהננו .היא מארחת מקסים.הצימר אולי לא חדש אבל שמור נהדר ויש נוף יפה והיא באמת העיקר .זה אירוח ממש אישי אצלה.
בשאמוני היינו במלון
LES BALCONS DE SAVOY גם מומלץ אם כי לא זול.לקחנו דירה עם חדר שינה אחד והילדים ישנו בסלון.היינו מאוד מרוצים
מצרפת את סיפור הטיול שלנו אם יעזור
...לא מצליחה אשלח לך מאוחר יותר
-
תודה רבה
-
-
תחפשי דירות אחרות באתר שלהם. יש להם כמה בשאמוני ובאיזור.