ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

קונקשיין בבנקוק עם ילדה בת 3

פורום תאילנד
    4
    8
    921
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ayeletlif
      ayeletlif נערך לאחרונה על ידי

שלום כולם , 

אני טסה הערב מהארץ לאוסטרליה ביחד עם ביתי בת ה 3. יש לנו קונקשיין של 7 שעות בבנקוק.  נוחתים ב 14.00 בצהריים וטיסת ההמשך בשעה 21.30

השאלה אם כדאי לצאת איתה מהשדה ? זה ריאלי ? בגלל שאת המזוודות אני מקבלת רק באוסטרליה זה נטו לצאת להתאוורר ל 3 שעות שעות בחוץ בין 2 טיסות ארוכות מאוד ולחזור לשדה בשעה 19.00.

חשבתי לקחת מונית לבנייןmahanakhona לתצפית ולחזור. 

מישהו עשה את זה בעבר ? האם זה שעות של פקקים?

תודה רבה מראש על העזרה !! 🙂

דורון1 דוקטור דו ליטל 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • דורון1
        דורון1 @ayeletlif נערך לאחרונה על ידי דורון1

@ayeletlif

לא עשיתי את זה בעצמי באמצע קונקשן אבל מה שאני כן יכול לכתוב זה שבשעות האלה מאוד מאוד לא מומלץ לקחת מונית למרכז העיר, זה פקקים נוראיים וישרוף לכן המון זמן.

אבל כן אפשר ומומלץ לקחת רכבת לבנגקוק היוצאת פעם ב-10-15 דקות בכ-20 שקל לאדם, זה כ-20 דקות נסיעה ואתן בבנגקוק. ממש לפני הרכבת בקומת המרתף תקבלו שער המרה מעולה לכסף תאילנדי בדוכן הציינג’ Super Rich.

אם תרדו מהרכבת בתחנת Makkasan, נסיעה של תחנה אחת דרומה במטרו לתחנת Sukkumvit (או מונית) ותהיו ליד תחנת Asok של ה-Sky Train שלידה יש קניונים כמו Terminal 21 והיא חוצה את הרחוב הסואן הראשי של בנגקוק – רחוב סוקומוויט המלא בבסטות ודוכני אוכל טעימים. משם תוכלו גם לנסוע במטרו עד לתחנת Sanam Chai הקרובה לנהר ולמקדשים הגדולים של בנגקוק (או לקחת מונית, יש סיכון מסויים לפקקים).

אם תסעו ברכבת עד לתחנה הסופית Phaya Thai, תוכלו לעלות על ה-Sky Train ולנסוע לתחנות Siam/National Stadium לאזורי קניות נוספים כמו קניון ה-MBK המפורסם לקניות בזול ואוכל מעולה בקומה העליונה או לקניון סיאם פראגון עם חנויות המותגים היוקרתיות.

בקיצור, בהחלט אפשרי בהנחה שאין לך בעייה לנווט קצת בתחבורה ציבורית – לא ממש קשה, אם כי מומלץ לעיין קצת באינטרנט ולקרוא על המטרו וה-Sky Train של בנגקוק. כמו כן, בהחלט עוזר אם יש גוגל מפות זמין – תורידי מראש לנייד שלך את מרכז בנגקוק, או שתתארגני מראש על גלישה (מניח שעדיף לך מהארץ עבור תאילנד ואוסטרליה כי תהיי שם רק כמה שעות).

ayeletlif תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • דוקטור דו ליטל
          דוקטור דו ליטל @ayeletlif נערך לאחרונה על ידי

@ayeletlif

אלו שעות מאוד פקוקות ובהרכב המשפחתי הזה לא הייתי נוסע לבנגקוק אלא מחפש התאווררות אחרת בטרמינל עצמו.

אפשר לצאת למתחם המזון הגדול של המקומיים (נדרשת יציאה רגלית קטנה מהטרמינל) ולשרוף שם הרבה יותר משעה, אפשר לנסות מסאג’ שגם הוא ישרוף ברוטו כשעה או יותר, יש אזור למשחקים לקטנים בטרמינל 1 (קומה 4)  וכו’. למנוחה יש כמה לאונצ’ים שגם הם יכולים לבוא בחשבון.

• ayeletlif
            ayeletlif @דוקטור דו ליטל נערך לאחרונה על ידי

@דוקטור-דו-ליטל

תודה רבה על התשובה ! האם מתחם המזון של המקומיים שציינת ידידותי גם לתיירים ? איך מגיעים לשם? 

דוקטור דו ליטל תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • ayeletlif
              ayeletlif @דורון1 נערך לאחרונה על ידי

@דורון1

תודה רבה על התשובה! אני קצת חוששת משימוש בתחבורה הציבורית כשאני לבד עם הילדה ובעלי לא איתי. לא היית לוקח מונית מהשדה לאחד מהיעדים שציינת ? 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
              • דוקטור דו ליטל
                דוקטור דו ליטל @ayeletlif נערך לאחרונה על ידי

@ayeletlif

קומה ראשונה ליד שער 8. לא מסובך להגיע ויש לכן כל כך הרבה זמן שבטוח תמצאו את הדרך.

זה מין אוסף של דוכנים שמקיפים חדר אוכל מרכזי ויש בהם המון סוגים ומינים של סוגי מזון.

בכניסה יש קופה, רוכשים קופונים ואחרי כן קונים עם הקופונים את האוכל. אם נשארים קופונים מחזירים בקופה ומקבלים כסף בחזרה.

הניסיון שלי אומר שלא מבינים מילה באנגלית אבל יש לי אצבע, אני מצביע על מה רוצה ונותנים לי.

האוכל כל כך זול שלא נורא אם המנה לא לטעמך, משאירים ולוקחים משהו אחר. זו תאילנד, לא פולין, לא חייבים לסיים מהצלחת 😅

יש בטרמינל הזה המון טרקלינים להתרעננות ומנוחה, חלק גדול מהם טובים (הרבה יותר מטרקלין דן בנתב”ג) וכוללים אפילו מקלחות.

לא זוכר בבנגקוק אבל בעולם יש טרקלינים שכוללים גם מיטות לשינה. אם רלוונטי לך שווה לבדוק.

אם אין לך איזושהי הטבה או אם את טסה במחלקת תיירים הכניסה עולה כסף אבל יכול להיות שהסכום יהיה שווה לך את הפינוק.

מקלחת + שנת צהרים + כיבוד קל אצלי עושים הבדל.

אם הילדה עוד לא בת 3 היא נחשבת בת שנתיים ובהרבה טרקלינים הכניסה שלה בחינם.

בטרקלינים שאני מכיר רשמית השהות בד”כ מוגבלת לשלוש שעות (חלקם אפילו שעתיים), אבל עוד לא ראיתי שבדקו והוציאו מישהו אחרי הזמן שנקצב.

• ayeletlif
                  ayeletlif @דוקטור דו ליטל נערך לאחרונה על ידי

@דוקטור-דו-ליטל

תודה רבה ! 

gauntlet תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                  • gauntlet
                    gauntlet @ayeletlif נערך לאחרונה על ידי

@ayeletlif

הכי פשוט רכבת, יוצאת כל 20 דקות בערך, לא מושפעת מפקקים, חצי שעה ואתן במרכז. אין הרבה סיכון אם תקחו מונית של עשר דקות מתחנת היצאה  phaya thai,
                    גם עם פקקים עומדים זה יהיה 20 דקות לMBK.

שבע שעות בטרמינל לעומת זאת, זה הרבההה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                    • 1 / 1
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון