התייעצות בתכנון טיול
-
שלום, לאחר הרבה מחשבות, התלבטויות וקריאת חומרים בפורום החלטנו על הזמנת כרטיסים לתאילנד 5-20/4
משפחה (זוג הורים + 3 בנות 24,21,14)
אנחנו רוצים בעיקר לבלות באיים (בטן גב + טיולים יומיים)
הכיוון הוא קוסומו, קופנגהן וסיום בבנקוק, בנוסף היינו רוצים לשלב גם את קראבי עם ריילי ביץ.
האם לדעתכם זה עמוס מדיי או אפשרי?
אשמח לתשובתכם,
-
אתם מדברים על 14 יום בערך …. המלצה שלי 3 יעדים, אם אתם ממש ממש מתעקשים – 4 יעדים, יותר מזה זה כבר סתם מירוץ אחריי הזנב של עצמכם ללא יכולת להנות ולחוות את המקומות באמת.
הייתי בוחרת צד אחד של האיים ומתמקדת שם – המעבר בין הצדדים סתם מייקר את הכל (טיסות פנים לקוסמוי הכי יקרות).
-
התכנון הוא:
4 לילות קוסומוי
3 לילות קופנגהן
4 לילות קראבי (טיול יומי לריילי ביץ)
3 לילות בנקוק
האם זה יותר מדי? האם המעבר מקראבי לקוסומוי מייקר בהרבה את הטיול?
ובמידה ונוריד את קראבי, האם כדאי להוסיף ימים באיים או להוסיף את הואה הין בשהות בבנקוק?
-
לדעתי המעבר לקראבי מיותר – סתם עוד טיסת פנים שמייקרת מאוד (הטיסות מקוסמוי ואל קוסמוי הן הכי יקרות) אלא אם כן מבחינתכם כסף הוא לא שיקול…
השאלה היא גם מה אתם רוצים לעשות? מה אתם מחפשים?
3 ימים לבנגקוק לדעתי האישית זה מעט מידיי במיוחד אם בונים על קניות. בבנגקוק קניון אחד זה יום אחד. וחוץ מקניות יש עוד המון מה לעשות ולראות בבנגקוק.
קופנגן זה בעיקר בטן גב , אין המון מה לעשות שם
4 ימים בקוסמוי זה מעט מידיי.
ללכת להואה הין אחריי האיים זו תהיה “נפילה” קצת כי החופים לא משתווים
-
תודה על ההתייחסות,
המטרה של הטיול שלנו הוא חופים יפים ובטן גב עם טיולים יומיים קלילים.
כנראה שאנחנו מנסים לדחוס יותר מדיי בטיול אחד ויכול להיות שנצטרף להתפשר בסוף רק על צד אחד של האיים, אך בכל זאת אני מנסה וריאציה נוספת,
האם המסלול הבא עמוס מדיי?
5/4 - 9/4 פוקט
9/4 - 11/4 קופיפי
11/4 - 15/4 קוסמוי
15/4 - 18/4 קופנגן
18/4 - 20/4 בנגקוק -
להערכתי מאו יעזור לך אם תרשמי מה בדיוק אתם רוצים לעשות בכל יעד.יכול להיות שתגלו שהקצבתם הרבה יותר מידי זמן לאחד היעדים, יכול להיות שתגלו שהקצבתם פחות מידי.
יהיה לא נעים לגלות את חוסר ההתאמות אחרי שכבר קבעתם לינה ודרכי הגעה