כביש 1 ( 101)
-
היי לכולם
כחלק מהטיול שלנו בשנה הבאה ניסע על כביש 1
אני לא אלאה אתכם בפרטים מיותרים אז באמצע המסלול נעזוב את לוס אנג’לס כאשר המטרה היא שאת הלילה השני אחרי שנעזוב את לוס אנג’לס נעשה במונטריי
מה שאומר שיש לנו לילה אחד לישון באיזה מקום על הדרך בין שניהם
בהתחלה חשבתי על מורו ביי אבל מהמידע שהצלחתי למצוא נראה שאין שם מה לעשות בכלל, אני טועה?
מה אתם אומרים על סנטה ברברה?
אנחנו מחפשים עיירה קטנה ונחמדה להעביר בה לילה כאשר התוכנית היא להגיע לשם בערך בצהריים המאוחרות ולעזוב למחרת בבוקר
נשמח גם לשמוע על מקומות אחרים
תודה
-
סנטה ברברה מקסימה ואפשר לבלות בה יום-יומיים בכיף, אבל היא לא מקדמת אתכם במיוחד לאורך כביש 1 (כשעתיים בלבד מלוס אנג׳לס).
פוסט שלי על סנטה ברברה:
https://zeppeltour.blogspot.com/2019/08/1.html?m=0
סולבנג קצת יותר צפונה וגם עיירה מקסימה בעיצוב אירופאי עם מאפים חלומיים. רק קחו בחשבון שכל המקומות האלו מאד מנומנמים ולא יהיו בהם חיי לילה.
-
לא הדרמתי עד סולוונג וסנטה ברברה, אבל מורו ביי נהדרת. הסלע הענקי מרשים מאוד, לידו אפשר לראות את לוטרות הים משחקות עם הגורים שלהן, יש טיילת ארוכה ויפה עם המון בארים ומסעדות, יש מסעדות נחמדות מאוד גם קצת יותר למעלה, בלילה שומעים מכל מקום את אריות הים נובחים, ובאופן כללי האווירה כיפית ומגניבה. בשביל ערב ולילה, לגמרי הייתי ישן שם.
-
+1 לחתול
בנוסף תוכלו להרוויח זמן של יום המחרת ולבקר באתרים כמו מושבת פילי הים או הרסט (אם מעניין אתכם). אם אתם עם ילדים אפשר לבקר באטרקציות או לשכור קיאק ולשוט במפרץ עם הלוטרות. אם אתם מתכננים טרקטורונים בפיזמו אז גם כדאי לסיים את היום במורו.
-
אנחנו מאוד אהבנו את מורו ביי, הרבה מסעדות על הים עם הנוף היפה ושקיעה מול הסלע.
כמובן שמדובר על כמה שעות בערב...אבל זו המטרה.
סנטה ברברה היא לא באמצע הדרך, היא קרובה מאוד ל LA ולכן לא ניראת לי מקום טוב ללינה. -
מצטרף לממליצים על מורו ביי.
בכל מקרה אין ממש מה לעשות אחרי השקיעה בשום מקום – זה לא ניו יורק שהולכים לטיים סקוואר, מופע, מועדון, תצפית (או סן פרנסיסקו או LA, לא שטיילנו שם בלילה, רק בניו-יורק).
אנחנו לנו ב- San Simeon שהיא יותר צפונית, הגענו ממש עם ירידת החושך, וחוץ ממסעדה הלכנו לישון כך שקמים מוקדם ויוצאים לדרך עם הזריחה ב-7 בבוקר. -
שבוע שעבר אחרי סיום כ ביש 395 וביקור ב San Luis Obispo
הצפנתי על כביש 1 – לא לנתי רק טיילתי – אבל מורו ביי בהחלט תהיה נקודת לינה בשנה הבאה.
יפה טבע ונעים להסתובב.

הצפנתי עד סאן חוזה עצרתי בכמה נקודות – זה היה בשבת וככל שהצפנתי היו יותר מטיילים –
Rugged point – גם שווה עצירת תצפית
-
תודה רבה לכולם
כנראה שטעיתי ברושם שקיבלתי על מורו ביי לפי כל התגובות התשובה החד משמעית היא מורו ביי
-
האם הייתם משלבים עצירה בסנטה ברברה בדרך למורו ביי?
-
כן, ככל שיש יותר זמן אפשר לטייל ביותר מקומות לאורך הדרך.
-
בהחלט שתיהן מומלצות. סנטה ברברה מקסימה. חזרנו לפני שבוע והיא היתה התחנה האחרונה בטיול. בשבילך היא מהכיוון השני, אז רק לביקור. אנחנו התחלנו הבוקר במורו ביי, מול הסלע המרשים, הטיילת היפה, הלוטרות וכלבי הים. משם נסענו לפיזמו ביץ׳, גם נהננו בטיילת, היה יריד סופש (ליד העיר יש אווטלט. אם מתאים לכם), ואז סנטה ברברה לארוחת צהרים מאוחרת וטיילנו עד השקיעה. מקסים. וכל זה היה ביום ראשון אז הרווחנו אוירת סופש. ולא מיהרנו לשום מקום… זה כבר היה סוף הטיול.