ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

בורדינג פאס ברינאייר

פורום אירופה
    4
    8
    1571
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ניתאי א
      ניתאי א נערך לאחרונה על ידי

במהלך הצ'ק אין בריאנאייר רשום בבולט שחייבים להדפיס את הבורדינג פאס ולא ניתן לבצע את עליה למטוס דרך הנייד.

לא מבין מדוע הם מציינים את זה כחובה. עם התקדמות הטכנולוגיה של הטלפונים זאת נראית לי דרישה דיי אבסורדית. במיוחד כאשר בשאר החברות אין שום דרישה כזאת. הן דווקא מעודדות את השימוש בבורדינג פאס בטלפון.

האם מישהו התעלם מהדרישה של ריאנאייר להדפיס ופשוט עלה למטוס עם בורדינג פאס בטלפון?

עד כה יצא לנו רק לטוס איתם הלוך ותמיד הדפסתי בבית. הפעם החזור הוא גם איתם, מכיוון שהטיסה קצרה לא ראיתי לנכון לבחור מושב אז הצק אין לטיסה חזור יהיה כבר שניהיה בחו"ל מה שאומר שנצטרך לבקש טובה או לבזבז זמן למצוא מקום להדפיס. לא משהו בשמיים אבל מעצבן.

ריקי 5 pninit1234 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ריקי 5
        ריקי 5 @ניתאי א נערך לאחרונה על ידי

@ניתאי א 

בנתב”ג חייבים בורדינג פאס מודפס. בשדה התעופה בחזרה (חוץ מאשר שדות התעופה שבקשור הזה ) אפשר להראות mobile boarding pass

ניתאי א תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • ניתאי א
          ניתאי א @ריקי 5 נערך לאחרונה על ידי

@ריקי-5

אני מודה שזה נשמע לי מוזר שבנתבג אי אפשר להראות בורדינג פאס של ראינאייר ובפאפוס למשל כן אפשר (לא מופיעה ברשימה) הרי ברקוד זה ברקוד בטלפון ובנייר זה אותו הדבר.

בחברות אחרות אין בעיה להראות בנייד, מוזר בכל אופן.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • pninit1234
            pninit1234 @ניתאי א נערך לאחרונה על ידי

@ניתאי-א

כשראינאייר רושמים חובת הדפסה  כשאתה עושה צק אין בפלאפון אתה לא מגיע לבורדינג פס עם ברקוד!! 

יש לך רק אישור שעשית צק אין ואין כלל ברקוד!

לכן אין ברירה אלא לחפש היכן להדפיס את הבורדינג פס.

למה הם עושים זאת.. אין לי מושג. 

• ניתאי א
              ניתאי א @pninit1234 נערך לאחרונה על ידי

@pninit1234 

לא הבנתי מה רשמת.

אני עשיתי צק אין בטלפון וקיבלתי בורדינג פאס. ברור שיש לו ברקוד. אני רואה את הברקוד מולי, מלבן פרוס יפה על הדף עם פסים שחורים. מה זה משנה למכשיר הברקוד אם הוא יקרא את הברקוד מנייר או מנייד?!

? pninit1234 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
              • ?
                משתמש שנמחק @ניתאי א נערך לאחרונה על ידי

@ניתאי-א

באתר של Ryanair כתוב:

Yes. We accept mobile boarding passes on flights from the majority of airports on our network. Mobile boarding passes are available to EU/EEA Nationals. Eligible customers must hold a valid passport or national identity card issued by the government of a European Economic Area (EEA) country and must be departing from an airport that will accept a mobile boarding pass. 

* למה חברה אחת מאפשרת והשניה לא? אתה יכול לפנות אליהם בצ׳ט ולשאול. 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                • pninit1234
                  pninit1234 @ניתאי א נערך לאחרונה על ידי

@ניתאי-א

לא תמיד זה כך..

אם יצא לך בנייד בורדינג עם ברקוד אין לי ניסיון מוכח בנושא. אני מבינה שגם בארץ עשית את כל התהליך מהנייד? 

• ניתאי א
                    ניתאי א @pninit1234 נערך לאחרונה על ידי

@pninit1234

רק לעדכון, אין שום בעיה להראות את הבורדינג פאס של ראינאייר בשער עליה בארץ דרך הנייד. זה עבד ללא שום בעיה. שאלתי גם את הדיילי קרקע והם אמרו שאין למכשיר שום בעיה לסרוק את הברקוד של ראינאייר דרך הנייד. 

כולם באים לשער עם בורדינג פאס מודפס רק כי רשום שחייבים להדפיס. ממש מיותר.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                    • 1 / 1
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון