סקי באיטליה בחג המולד
-
שלום. אנחנו נוסעים לצפון איטליה בחנוכה הקרוב. מעבר לרצון שלנו לראות קצת שווקי חג מולד, חשבנו לשלב סקי באזור הדולומיטים.
ההרכב המשפחתי – 2 הורים+ 3 ילדים בגילאים 14, 12 ו-7. כולנו גלשנו בעבר אבל כל אחד ברמת גלישה אחרת – החל מהקטן וזוגתי שללא ספק צריכים שיעורי סקי ועד אליי והגדולים שכבר יכולים לגלוש במסלולים כחולים-אדומים.
השאלה- איזה אתר סקי מומלץ לדעתכם בהנחה שנרצה שיעורי סקי וגם אופציות גלישה מעניינות יותר?
רצוי אתר לא גדול מידי. הכי חשוב שיהיה נגיש ונוח עם מינימום לוגיסטיקה והיסחבויות מגודנדולה לרכבל ומעלית וכד’ וכמובן רצוי אופציות לינה טובות.
תודה.
-
היכן אתם נוחתים וממריאים? מה האזור בו תסתובבו, כדי שנוכל להמליץ על משהו קרוב?
ומאוד חשוב, מה הנסיון שלכם בנהיגה בשלג/התקנת שרשראות? ייתכן והכבישים יהיו ריקים משלג טרי במהלך העליה, אך יש תמיד אפשרות לסערה שעלולה לאתגר אותכם.
דבר נוסף: מדובר על עוד חודש, שזה בעצם הרגע האחרון אחרון במושגי הזמנת חופשת סקי. תצטרכו להתפשר. השנה חופשת חנוכה נופלת בשבוע חג המולד, שהוא השבוע הכי מבוקש ויקר לאחר שבוע השנה החדשה. זה ישפיע על מאוד על המחיר ועל הזמינות של חדרי מלון ושיעורים.
-
תודה.
התכנון הוא לנחות בברגאמו ולנסוע לכיוון בולצאנו-מראנו-ברסנונה וכד’. משם להמשיך לאחד מאתרי הסקי.
יצא לי כבר לנהוג בשלג. לא אגיד שאני מומחה אבל לנהוג על כביש מפולס נראה לי סביר.
-
ברונקו – ואז הכחולים של קרונפלאץ
corvara, כ600 מטר גבוהה יותר, אך הכחולים שם באותו הגובה, כ2000 מ
san cassiano’, קרובה ובאותו הגובה, גם שם יש כחולים רבים
בכל האזורים הללו לא חסרים מסלולים אדומים, הלכתי על אזורים עם מסלולים קלים יותר עבור הילדים/בת הזוג וכו’