ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

הרי הרוקיס נוסעת ל12 ימים מלאים לא כולל טיסות

פורום צפון אמריקה
    בריטיש קולומביה שמורת וולס גריי
    5
    9
    893
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • etixx
      etixx נערך לאחרונה על ידי etixx

נוחתת בקלגרי . עולה לשייט מונקובר כעבור 12 ימים מלאים  אשמח לעצות לגבי מס הימים שיש להקדיש לכל שמורה ובעיקר הסדר שלהם   החל מביקור בשמורת באנף אגמי לואיס ומורין דרך שמורת יוהו וגספר ונסיעה ברכב אל ונקובר ביקור   בונקובר כולל האי ויקטוריה היכן הכי מומלץ ללון בין הרוקיס לוונקובר

תודה אשמח לעזרה . 

גדליהו מהגרעין דנוש60 dhz 3 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • גדליהו מהגרעין
        גדליהו מהגרעין @etixx נערך לאחרונה על ידי

@etixx

בהנחה שלא מדובר בטיול עם מסלולי הליכה, אלא בעיקר תצפיות רגילות קצרות להגיע לראות דברים. זה עדיין מאוד צפוף. הייתי אומר 3 ימים לבנף ואגם לואיז/ מורין, יום ליוהו, יום לכביש הקרחונים ו- 2 מלאים לג'ספר. אני באופן אישי לא אהבתי את המקומות סביב באנף כמו את אלו ליד גספר והייתי משנה את  מספר הימים ביניהם.

בכל מקרה זה שבוע. יומיים נסיעה לונקובר. אפשר לעצור בשמורת וולס גריי  אנחנו היינו בה בהלוך לרוקיז ונהננו. קראתי פה רשמים של כאלו שביקרו בה אחרי הרוקיז ופחות התלהבו.

כאן את כבר עם 9 ימים וצריכה להחליט בין ונקובר העיר לבין גיחה קצרה לאי ונקובר. נראה לי שאי אפשר להכניס הכל ב 12 יום..  

etixx 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • דנוש60
          דנוש60 @etixx נערך לאחרונה על ידי

@etixx

אישית אהבתי יותר את אזור ג׳ספר מאשר אזור באנף, אם אתם כן בעניין של מסלולי הליכה אז המסלולים באזור ג׳ספר פשוט מדהימים ביופיים!!!  ככה שהייתי מקדישה יותר לג׳ספר על חשבון באנף. בבאנף האגמים מטריפים ביופיים- לדעתי האישית אגם מוריין (שהוא האגם הכי יפה שראיתי מיימי) יפה הרבה יותר מאגם לואיז (לא הצלחתי להבין מה ההתלהבות מאגם לואיז) 

לגבי יוהו- תנסו מאוד להשיג כרטיסים לאוטובוס של אגם אוהרה, זה היה אחד משיאי הטיול ! וגם לא לוותר על אגם אמרלד המשגע.

הנסיעה בכביש הקרחונים כל כך יפה..! אנחנו פיצלנו אותה ל2 ימים ובדרך עצרנו ועשינו מסלולי הליכה יומיים מקסימים.. זו גם אופציה 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • etixx
            etixx @גדליהו מהגרעין נערך לאחרונה על ידי etixx

@גדליהו-מהגרעין

תודה רבה עזרתם מאוד 

• etixx
              etixx @גדליהו מהגרעין נערך לאחרונה על ידי

@גדליהו-מהגרעין

ממש תודה ועוד שאלה  ממש חשובה .בהגיענו לונקובר יש לפננו ארבע ימים ברצוני להקדיש יום כולל לינה לויקטוריה.  הדילמה : אם אחזיר את הרכב השכור בהגיעי לונקובר האם אוכל להגיע בקלות לאי ונקובר ולויקטורה ולהתנייד בקלות שם ?  או שמומלץ להחזיר את הרכב השכור רק לאחר הביקור בויקטוריה . אשמח לתגובות 

גדליהו מהגרעין תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
              • גדליהו מהגרעין
                גדליהו מהגרעין @etixx נערך לאחרונה על ידי

@etixx

למרות ויקטוריה עיר קטנה הייתי משאיר את הרכב. כי סביר שתרצו להגיע לגני בוצ'רט שנמצאים מחוץ לעיר.. וגם אם תרצו לנסוע לאזור sook למשל, כל דבר מעבר למרכז העיר יתחיל להסתבך. 

etixx תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                • etixx
                  etixx @גדליהו מהגרעין נערך לאחרונה על ידי

@גדליהו-מהגרעין

תודה 

• a_dd66
                    a_dd66 נערך לאחרונה על ידי

לא לוותר על אגם אוהרה !! תבדקו באינטרנט – דורש הזמנת מקום מראש !!
                    • dhz
                      dhz @etixx נערך לאחרונה על ידי

@etixx

שלום אתי,  אני עשיתי ב- 2014 מסלול טיול באורך די דומה ובתכולה די דומה.  הטיול שלי היה מעגלי והתחיל (ונגמר) בסיאטל וכלל גם זמן בארה”ב, אבל רובו התמקד בקנדה.  את מוזמנת לקרוא את סיכום הטיול בפורום, שנכתב תוך כדי הטיול.  אני מצרף גם קישור לאלבומי התמונות מהטיול.

סיכום טיול למערב קנדה ב- 2014

תמונות מהטיול

• 1 / 1
                      • פוסט ראשון
                        פוסט אחרון