וינה זלצבורג
-
מה האטרקציות בדרך מוינה לזלצבורג .התכנון לנחות בוינה לסוע לזלצבורג לינה לילה 1 וחזרה לוינה .תודה
-
מה מסגרת הטיול חוץ מלילה אחד בזלצבורג ?הכוונה כמה ימים בווינה וכמה ימים מוקצים לדרך לזלצבורג ?
-
וגם – מתי?
-
בוינה 3 לילות
-
-
אחסוך לך תשובה .אם הכוונה היא לנסוע ליום אחד לאזור זלצבורג לישון ולחזור לוינה אז לדעתי עדיף לוותר על אזור זלצבורג ולהתמקד באזור וינה והסביבה.
אזור זלצבורג משופע באטרקציות ובארתים שחבל להגיע ל24 שעות או פחות, רק הנסיעה לוקחת יום שלם.
קל וחומר אם מדברים על תקופת החורף שהאזור ההררי מושלג.
-
עדין לא סגרתי מלונות סוף מרץ עדין לא כדאיי להגיע לזצבורג אלא לעשות טיול כוכב מוינה.?תודה על העזרה
-
אולי כדאי שתענו על מה שדואלים אתכם?
קשה מאוד לעזור ככה.
ואני אחזור על מה שטרם עניתם.
כמה זמן חשבת להקדיש לכל עיר
-
אם כך אוותר על זלצבורג תודה על העזרה
-
למה לוותר על זלצבורג?? ולמה לרשום שהנסיעה מוינה לזלצבורג לוקחת יום שלם ? יש רכבות מהירות בין וינה לזלצבורג שעושות את הדרך תוך שעתיים ועשרים.
אם מדובר על 5 ימים בוינה או 3 ימים בוינה ו 2 ימים בזלצבורג זה נשמע לי בהחלט כמו מסלול הגיוני ולא הייתי מוותר על זלצבורג אם זה משהו שאת באמת רוצה לראות ולא בטוחה אם תחזרי לאזור הזה בקרוב.
-
קודם כל מדובר על לילה אחד בזלצבורג.
נמשיך בכך שגם טיסה לאוסטריה נמשכת שלוש שעות אבל צריך לקחת בחשבון זמן הגעה המתנה עיכובים ובלת"מים אחרים. שזה מסדר לנו יום או חצי יום שזה בסוף הופך ליום בפרקטיקה.
לנסוע בסוף מרץ שזה לא ממש שיא עונת התיירות באזור זלצבורג כאשר יש כל כך הרבה מה לעשות באזור רק בשביל לסמן וי . כי זה מה שיקרה זה מיותר.
אפשר לייחד בשנים הבאות טיול ממוקד לאסור זלצבורג לפחות לשבוע בשביל לקבל הכרות ראשונית .
השואלת תעשה בחוכמה אם בפעם הזו תתמקד באזור וינה שגם שם ניתן לטייל שבוע ומעלה בקלי קלות ולא לראות כמעט כלום.