ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

היי מבקש המלצה על חברת סלולר אמרקאית

פורום צפון אמריקה
    מידע כללי על קניות בסן פרנסיסקו
    10
    12
    931
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • moshem133
      moshem133 נערך לאחרונה על ידי

אנו נוחתים בניו יורק ומשם טיסת המשך לסאן פרנסיסקו..וומשם שוכרים אוטו ונוהגים  ךכך מיני אתרים לא פרק זמן במערב חוזרים לעוד שבוע וחצי בניו יורק ..על איזה חברת סלולר אמרקאית אתם ממליצים שקולטת בצורה טובה בכל האיזורים ?  כמו כן האם אפשר לרכוש בשדה בניו יורק או יש חנות מומלצת בסאן פרנסיסקו ..וכן מה עלות החבילות שם ?? 
      ayeletback shlolvy karnielr גדליהו מהגרעין reuben13 5 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ayeletback
        ayeletback @moshem133 נערך לאחרונה על ידי

@moshem133 אמר:

המשך לסאן פרנסיסקו..וומשם שוכרים אוטו ונוהגים  ךכך מיני אתרים לא פרק זמן במערב חוזרים לעוד שבוע וחצי בניו יורק ..על איזה חברת סלולר אמרקאית אתם ממליצים שקולטת בצורה טובה בכל האיזורים ?  כמו כן האם אפשר לרכוש בשדה בניו יורק או יש חנות מומלצת בסאן פרנסיסקו ..וכן מה עלות החבילות שם ?? 

AT&T עבדה לי טוב במערב ובמזרח.
        עלה לנו ( בסיאטל ) כ 70 דולר ל 8 גיגה.
        הרבה יותר יקר מהחבילה שעשיתי בארץ ב 012 ( לטלפון אחר )

moshem133 dhz 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • moshem133
          moshem133 @ayeletback נערך לאחרונה על ידי moshem133

@ayeletback

זה מחיר מטורף!!! החבילות של פלאפון יותר הגיוניות רק שצריך סים מקומי לטובת שיחות לאנשים ועסקים 

רוני סופר עמיחי13 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • רוני סופר
            רוני סופר @moshem133 נערך לאחרונה על ידי

@moshem133

המחירים של החברות משתנים מעת לעת וקשה ללמוד ממקרה זה או אחר. 

הדבר הנכון זה להכנס לאתרי החברות ולראות מה הן מציעות בנקודת זמן מסויימת.

בנוסף ל AT&T יש את חברות T-Mobile, Verizon, Spirit כספקיות ראשיות (מקביל לפלאפון, פרטנר וסלקום בארץ).

יש עוד הרבה חברות שנותנות שירותים על גבי הרשתות הנ”ל.

לדעתי (הלא בדוקה אישית בכל רחבי ארה”ב), הרשת הנפוצה והיעילה ביותר היא T-Mobile, אבל שווה לנסות את כולן

ואז להשוות למה מוצע בארץ. לי יש נסיון טוב עם חבילת פרטנר.

אם אני יוצא לזמן קצר (פחות מחודש) אני משתמש בחבילת פרטנר. אם ליותר, מוצא סים מקומי, בדרך כלל T-Mobile, אבל לא רק.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • shlolvy
              shlolvy @moshem133 נערך לאחרונה על ידי

@moshem133

היי

יש לנו נסיון עם T-Mobile ו-AT&T, גם במערב וגם במזרח.

לא הבחנו באיזשהו הבדל בין הרשתות, בסה”כ הייתה קליטה טובה ברוב המקומות.

יצא לנו לרכוש בניו יורק ולאס וגאס, 50 דולר (לפני מס מקומי) לחבילה ללא הגבלה (שיחות וגלישה) למשך חודש.

בהצלחה.

• karnielr
                karnielr @moshem133 נערך לאחרונה על ידי

פוסט זה נמחק!
                • גדליהו מהגרעין
                  גדליהו מהגרעין @moshem133 נערך לאחרונה על ידי

@moshem133

אנחנו השתמשנו פעמים עם AT&T והיינו מרוצים.

• עמיחי13
                    עמיחי13 @moshem133 נערך לאחרונה על ידי

@moshem133

אין שום צורך בסים מקומי בשביל שיחות. אם יש לכם חיבור אינטרנט, אפשר לעשות שיחה למספר טלפון רגיל דרך שירותי רשת בתשלום נמוך מאוד (סנטים בודדים לדקה). אני באופן אישי יוצא מהארץ עם חבילה שכוללת גלישה בלבד (משתמש בגלובל סים) ואם צריך לעשות שיחת טלפון, למשל למלון או לחנות, משתמש בשירות של VIBER או סקייפ.

karnielr תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                    • dhz
                      dhz @ayeletback נערך לאחרונה על ידי dhz

@ayeletback

אני שילמתי $50 גם כן לחבילה של 8GB בוירג’יניה לפני חודש וחצי.  הקליטה טובה בערים ובאיזורים צפופי אוכלוסין.  כאשר יוצאים לאיזורים יותר דלילי אוכלוסין (או לחילופין, פארקים לאומיים ואיזורים דומים), פתאום הקליטה נעלמת. זה נכון לכל החברות.  חלקן נותנות שירות טוב יותר באיזור אחד וחלקן באחר, אבל בעיקרון זה המצב.

זה אומר שכדאי לטעון מפות מראש ל- google maps כדי שהניווט יוכל להתבצע בכל מקום.

• אלי רון
                        אלי רון נערך לאחרונה על ידי

מבחינת רשתות – היה לי סים מקומי, גלובל סים של פלאפון וחבילות של 012.
                        כולם בערך קלטו אותו דבר, היכן שהייתה קליטה (ערים) כולם קלטו, וביציאה מהרים לפארקים, מדבר וכו’ כולם בערך לא קלטו דבר עם הרגשת בטן שלפעמים המשפחה אמרה אין לנו קליטה ולי דוקא הייתה. זה בניגוד למה שלמדתי כאן שסים מישראל יכול לעבור רשתות ואילו מקומי נעול לרשת אחת מה שלדעתי לא תפס בכלל.

חובה להיות עם יכולת ניווט אופליין גוגל מפס אופליין או סייג’יק.
                        אגב גוגל מפס באופליין לא יודע לתת מסלול של תח”צ, ממש בעיה, מה אכפת לי מתי יש תחתית/אוטובוס, תגיד איך לנסוע – רק שעם כל חבילה תקפה אין בעיה בערים (לא התחבר לי בחזרה בפריז).

עכשיו אני שואל בפוסט נפרד לגבי דעת הפורום על פרצות שיווקיות.
                        • karnielr
                          karnielr @עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

@עמיחי13

בטיול האחרון השתמשתי בסקייפ לשיחות מקומיות בעקבות המלצות כאן בפורום, זה באמת נוח מאוד ופוטר מהצורך לקנות סים מקומי. עם זאת, היתה לי בעיה רצינית עם ספק שירות שהייתי זקוקה לו נואשות וחסם אפשרות לשיחות ממספר חסום, מסתבר ששיחת סקייפ מופיעה כשיחה ממספר חסום.  לגלישה השתמשנו בחבילות שעשינו בארץ. נוח, והפרש המחיר לעומת סים אמריקאי לא שווה לי את הטירחה. 

• reuben13
                            reuben13 @moshem133 נערך לאחרונה על ידי

@moshem133

בשביל שיחות מקומיות בארה”ב וקנדה, אם יש אינטרנט, אפשר להתקין אפליקציית HANGOUTS של גוגל ומתקשרים בחינם. 

אפילו יש אפליקציות שנותנות מספר טלפון חינם של ארה”ב, לדוגמה: 2ndLine ואפשר להתקשר בחינם למספרים של ארה”ב וקנדה ולקבל שיחות

• 1 / 1
                            • פוסט ראשון
                              פוסט אחרון