טיסה עם אתיופיאן
-
שלום
משפחה 5 נפשות רוצים לטוס בקיץ לסינגפור ותאילנד
ראיתי טיסה עם אתיופיאן לסינגפור עם עצירה באדיס אבבה 8 שעות
האם בעצירה יש סיור כמו שכולם מדברים על זה?
מסינגפור יש טיסה ישירה לפוקט – האם צריך להראות חיסונים כמו שקראתי על טיסות מאתיופיה (נהיה בסינגפור 5 ימים)
מפוקט לקוסמוי ואז בנגקוק
תודה
האם מישהו עבר את זה – פשוט 1400 דולר יותר זול למשפחה
-
זו חברה לא רעה בכלל ממה שטסתי בה לפני יותר מעשור, אבל הטיסה איתם למזרח היא סיוט כי היא ממש ממש ארוכה. זה ייקח מכם יותר מיממה עם הנסיעות לשדה וכו’, ובחופשה קצרה חבל על הזמן הזה והעייפות האיומה ביום הנחיתה כתוצאה מזה. עדיף לחפש משהו יותר טוב, הרי יש עוד זמן עד לקיץ, אפשר עוד למצוא אלטרנטיבות. אין לי מושג אם אתיופיאן עושה סיור לקונקשן באורך כזה, אבל זה ממש לא סיבה טובה לבחור דווקא בה במסלול כזה ארוך ומתיש.
אם תתעכבו באדיס מאיזושהי סיבה, אז החוק בסינגפור ובתאילנד דורש הוכחת חיסון קדחת צהובה למי ששהה בקונקשן יותר מ-12 שעות באתיופיה.
-
זה עדיין הבדל של 1400$ למשפחה – האם מישהו יודע אם יש בדרך כלל איחורים או שהם עומדים בזמנים
-
את השאלה הזו אפשר לבדוק ברשת, יש מדי שנה פרסום של סטטיסטיקת איחורים בטיסות.
אני בדעה שיש עוד אופציות. אין לי מושג מה אתה בדיוק מחפש ואיך או מה המחיר שמצאת באתיופיאן, אבל זה רחוק מלהיות דיל מוצלח.
-
לאחרונה יש טיסות במחירים מאוד נמוכים לבנגקוק דרך אל על/תאי. ברמה של 650-750 דולר לאדם.
שווה בדיקה, יכול להיות שצריכים להיות גמישים בתאריכים.
שם אפשר להוסיף טיסה נפרדת הלוך/חזור סינגפור ופוקט שאפשר למצוא יחסית מאוד בזול עם החברות האסייתיות המקומיות.
אם אני מבין נכון בכל מקרה סינגפור-פוקט זו טיסה נפרדת ומניח שתהיה יקרה לעומת בנגקוק-פוקט וגם את זה צריך לקחת בתחשיב.
מבחינת קונקשנים, לדעתי אין ספק שזה מסלול טוב בהרבה לעומת אתיופיה.
-
אם זכור לי הרוסים טסים לפוקט דרך מוסקבה שווה לבדוק.
-
לנו היה השדה באדיס היה לא נעים.
-
וכן, אם מתמקדים בתאילנד בלבד, מחיר הטיסות יירד.
-
על הפנים, רעיון רע מאוד -
תודה רבה
נסגור עם אל על
-
מן הסתם יש עוד חברות בקו חוץ מאל על ואתיופיאן אם ההפרש ביניהן כזה משמעותי.