שדה התעופה פיומיצ'ינו ברומא למי שמכיר.
-
אני נוחת בשעה 19:55 ויש לי קונקשן בשעה 21:30 לפירנצה, האם אספיק להגיע? האם השדה גדול ו/או יש שדה לטיסות פנימיות או באותו השדה בינלאומיות ומקומיות? תודה על כל תשובה וטיפ. -
@sol11655 אמר:
אני נוחת בשעה 19:55 ויש לי קונקשן בשעה 21:30 לפירנצה, האם אספיק להגיע? האם השדה גדול ו/או יש שדה לטיסות פנימיות או באותו השדה בינלאומיות ומקומיות? תודה על כל תשובה וטיפ.
אם לא יהיה עיכוב הנחיתה, כנראה תספיק.
בארץ תקבל את הבורדינג גם לטיסה מרומא לפירנצה(אם לא ישאלו, תאמר להם שהיעד הסופי הוא פירנצה), על הבורדינג אמור להיות רשום מס' שער העליה לטיסה(למשל: B 31), למרות שהוא יכול להשתנות ורצוי לבדוק את שער העליה בלוח האלקטרוני.
כשתנחת, ייתכן שיהיה "שרוול" ותגיע ישירות לטרמינל או נסיעה באוטובוס, תלך לפי השילוט של "Transfer flights",תצטרך לעבור ביקורת דרכונים ובידוק התיקים.
הנמל לא גדול - אליטליה, נמצאת בטרמינל 1, השערים לעליה למטוס נסגרים 15 דק' לפני ההמראה.
כמה זמן יקח? תלוי בתור לביקורת הדרכונים, הבידוק ומיקום השער לעליה - אם תתברבר (אפשר לשאול עובדים בנמל היכן השער נמצא, אם לא תמצא הכוונה בשילוט) והבידוק יהיה מהיר (עד שעה), כנראה תספיק.
-
תודה רבה על התשובה המפורטת ,עוד שאלה בבקשה ,אני נוחת בטרמינל 3 וממריא מטרמינל 1 ברומא ,האם קרובים למדי ולא כמו בארץ המרחק מ-3 ל-1?
-
-
זה מרחק הליכה. קשה לי להעריך את הזמן- נראה לי שלא יותר מעשר דקות, ואולי פחות.כשהולכים מחוץ לטרמינל (למשל כשמגיעים באוטובוס לטרמינל 3, אך צריך להמריא מ 1 ) יש שילוט ברור מאוד
לא יודעת לגבי המעבר מבפנים.