לאחר נסיעה של כשעה היינו בפיגראס ,הליכה של רבע שעה בערך ואנחנו
במוזיאון ,לקחנו בתחנת הרכבת את לוחות הזמנים כדי להגיע חזרה לרכבת
בזמן .המוזיאון מקסים ואסור לוותר עליו .בילוי נעים .
@tsviglitsתודה רבה ,הם בדקו ואני לא זכאי לשום פיצוי עקב שביתה של עובדים ,כך לטענתם .תודה בכל מקרה .
רכשתי לבד ,כל טיסה באתר החברה שלה .
ב-7/2 היתה לי טיסה של ריינאייר לרומא עם קונקשן של אליטליה לפירנצה (היחידים שטסים לשם כך שלא היתה לי ברירה) בשעה 21:35 .
כאשר הגעתי לרומא בשעה 19:55 חיפשתי את הטיסה הבאה וראיתי על המסכים כי הטיסה בוטלה . ניגשתי לדלפקי אליטליה לאחר שטירטרו אותי במשך חצי שעה מדלפק לדלפק ואמרו לי שהטיסה בוטלה עקב שביתה . ציפיתי לקבל מלון בשעה כזו וכרטיס טיסה לטיסה הראשונה שלהם למחרת בבוקר ,אך במקום זאת סידרו לנו אוטובוס לפירנצה לכל הטיסה כך שהגענו לפירנצה לאחר שלוש וחצי שעות במקום טיסה של 55 דקות .הגענו בשעה 01:30 במקום בשעה 22:30 כך שכבר תחבורה ציבורית לא היתה ונאלצנו לשלם על מונית למלון 30 אירו במקום 3 אירו בחשמלית .כתבתי מייל תלונה לאליטליה וביקשתי פיצוי על ההפרש בין מחיר טיסה לבין מחיר נסיעה באוטובוס והחזר מחיר המונית שנבעה מהגעתנו המאוחרת .נעניתי במייל חוזר לאחר כשבועיים שאין מקום לשום פיצוי . שנים אני נמנע מלטוס עם החברה הזו מכיוון שהזהירו אותי מהם ולא ידעתי למה ,עכשיו אני מבין ויודע למה .מה ניתן לדעתכם לעשות בנוסף למה שעשיתי ?
תודה רבה על התשובה המפורטת ,עוד שאלה בבקשה ,אני נוחת בטרמינל 3 וממריא מטרמינל 1 ברומא ,האם קרובים למדי ולא כמו בארץ המרחק מ-3 ל-1?
הדרך הכי זולה :בקומה התחתונה יש אוטובוסים לעיר קווים 780 ו-783 כל רבע שעה בערך עלות 8 ליי הלוך ושוב ,כמובן שיש גם מוניות וזו הדרך הכי יקרה .