ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

החזרת רכב שכור בנאפולי?

פורום אירופה
    השכרת רכב
    7
    15
    1414
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • erezos
      erezos נערך לאחרונה על ידי

אהלן חברים אני טס באוגוסט לנאפולי לשבוע ימים .

יוצא לי שהטיסה שלי חזרה לארץ יוצאת ביום רביעי ב 7 וחצי בבוקר.

השאלה אם אני לוקח אוטו שכור האם אני יכול להחזיר אותו בשעה 5 וחצי בבוקר ? האם הם מקבלים רכבים בשעות האלה?

ואם וכאשר לא האם יש מוניות שעובדות בשעות האלו לקראת 5 בבוקר .

תודה ושבת שלום.

K.Amit משה 22 BBT 0 3 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • sol11655
        sol11655 נערך לאחרונה על ידי

בכל שדה תעופה רציני יש לכל חברה שמכבדת את עצמה תיבת החזרת מפתחות לרכב שכור בשעות לא פעילות . אתה מחנה את הרכב בחנייה שלהם וזורק שם את המפתחות .
        erezos תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • erezos
          erezos @sol11655 נערך לאחרונה על ידי

@sol11655

כן חשבתי על זה אבל קצת מפחיד אותי להחזיר להם את האוטו בלי שהם יראו אותו ואז אני אקבל חייבים הזוים באשראי .

משה 22 דור.ד 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • משה 22
            משה 22 @erezos נערך לאחרונה על ידי

@erezos

אם עשית ביטוח ביטול השתתפות עצמית מלא אז מצידך שהרכב יהיה מעוך לגמרי. 

אין סיבה לקבל שום חיוב חוץ מדוחות מהירות שיגיעו בעוד כחודש חודשיים.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • דור.ד
              דור.ד @erezos נערך לאחרונה על ידי

@erezos

כמובן שחשוב מאוד במקרה זה ביטוח ביטול השתתפות עצמית ולא החזר השתתפות עצמית ואני גם הייתי מוסיף במקרה זה  ביטוח למרכב תחתון + חלונות

אבל גם במקרה זה חשוב לצלם את הרכב מכל הצדדים ואת לוח שעונים עם מד הדלק והק”מ  ואת המיקום בו החנתם את הרכב

בכדי שלא יהיו טענות כמו שהחזרת מיכל לא מלא, או חלונות מנופצים (במקרה שלא עשיתי ביטוח לחלונות), או שיטענו שרכב עשה תאונה היית צריך להביא אישור משטרה.  לפני כמה ימים נרשם על מקרה שטענו שרכב לא הוחזר (כי חנו את הרכב במקום הלא נכון) וחוייבו על כל הימים עד שמצאו את הרכב.

לא באתי להפחיד אותך – ואנחנו עשינו את זה לפחות פעמיים במהלך הטיולים שלנו (לא בנאפולי)  – אבל תמיד כדאי לנקוט בכמה פעולות פשוטות בכדי להימנע ההפתעות

• erezos
                erezos @דור.ד נערך לאחרונה על ידי

@דור-ד

אני גם מעונין לעשות ביטוח ביטול השתתפות עצמית .

האם מומלץ לעשות דרך אתר כמו rentalcars או דרך החברה עצמה פיזית  איפה שלוקחים את האוטו?

ומה העלות בערך ליום למי שעשה את זה בזמן האחרון?

משה 22 דור.ד 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                • משה 22

@erezos

לרנטלקאר אין חברת ביטוח, הם עובדים מול חברת ביטוח עצמאית שייתכן ובסוכנות בנאפולי חברת ההשכרה תגיד לך שהם לא מכירים בביטוח שעשית !!!!!!!

לתשומת ליבך ואז ייתכן ותצטרך לרכוש ביטוח ביטול השתתפות בסוכנות בנאפולי. או שתסתכן ואם יקרה אירוע אז תצטרך לשם את מלוא הנזק ואז לתבוע את חברת הביטוח שעובדת עם רנטל קאר.

מאידך לעשות ביטוח מלא בסוכנות בחו”ל זה יקר, לדעתי הסכום נע בין 20-40 יורו ליום.

אופציה הכי משתלמת/ חכמה  תהייה לשכור רכב בארץ דרך חברת השכרה בעלת שם עולמי  ישירות ( סיקסט , איוויס, הרץ, באדג’אט וכד’ ) ולא דרך מתווכים, ולחברות האלו בדרך כלל יש ביטוח מוכר ואין בעיה כשתגיע לחו”ל ויגידו שאין לך ביטוח מוכר.

לפחות בסיקסט שם אני שוכר קבוע והביטוח המלא מגולם במחיר ללא רצונך בכלל , ואז אנו חוזרים לשקט הנפשי שיש לך גם אם תרסק את הרכב לרסיסים וגם אם זה באשמתך, לא תשלם יורו אחד ולא תצטרך להתעסק מול חברות ביטוח אשר הדבר האחרון שהם רוצים זה להיות נחמדים או להחזיר לך את הכסף שכבר שילמת.

אולי העסקה הזו תהיה יקרה יותר, אבל להגיד משפט ישראלי – "לי זה לא יקרה” בסוף יעלה הרבה יותר יקר .

אז … שלא יעבדו עליך !!!!!!

• דור.ד
                    דור.ד @erezos נערך לאחרונה על ידי דור.ד

@erezos

מחדד שוב את ההבדל

ביטוח החזר השתתפות עצמית – במקרה של נזק אתה משלם את הנזק לחברת השכרה ולאחר מכן תובע את ביטוח ומקבל החזר  – חשוב לשים לב לתנאים והאם צריך אישור משטרה ומתי?  במקרה שלך שמתכנן להחזיר רכב שתחנה עדין סגורה אני הייתי מעדיף להימנע מסוג זה של ביטוח –  בכל מקרה ישנן חברות רבות שעושות ביטוח זה 

ביטוח ביטול השתתפות עצמית – ביטוח זה מציעה רק חברת ההשכרה והוא בעצם ביטול ההשתתפות העצמית ובמקרה של נזק אתה לא משלם כלום (לפעמים דמי טיפול סמליים משהו כמו 20-30 אירו)

בטיול אחרון שלנו בדרום איטליה שכרנו באוויס (שאצלם במרבית מקרים זה ביטוח ביטול) תבדוק דרכם – הערכת מחיר יכול לקבל באתר שלהם בארץ, ישנן הנחות לסוגי כרטיסים שונים – למשל נכון לעכשיו רכב משפחתי סטיישן לשבוע בסביבות 274 אירו (הנחת מאסטרקראד)

בכל מקרה תבדוק שיכול להחזיר בשעות שמשרד סגור

• K.Amit
                      K.Amit @erezos נערך לאחרונה על ידי

@erezos

רק מספרת מניסיוני – החזרתי רכב מוקדם בבוקר בנאפולי, שמתי את המפתח בתיבה של אוויס וזהו. היה לי ביטוח ביטול השתתפות עצמית. לא הייתה שום בעיה.

גם אני חיפשתי מלון ממש קרוב לשדה, אבל לא היה משהו שנראה לי סביר במרחק הליכה.

גם אני לא הייתי בטוחה איך זה יעבוד עם מונית, אם כי בדיעבד אני חושבת שטעיתי – לא נראה לי שהייתה בעיה להזמין  מונית. אולי פשוט תשאל במלון שאתה רוצה להזמין בו?

בכל אופן, כאמור, לא הייתה שום בעיה בהחזרת הרכב.

• erezos
                        erezos @K.Amit נערך לאחרונה על ידי

@K-Amit

היי תודה נכנסתי עכשיו לאויס וראיתי שהמחיר של ביטול השתתפות עצמית כלול במחיר .

נראה לי שאני אלך עליהם ראש שקט.

• erezos
                          erezos @דור.ד נערך לאחרונה על ידי

@דור-ד

בדקתי תודה יש להם מחירים טובים כולל ביטוח ביטול השתתפות עצמית. 

צחצח המטייל תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                          • צחצח המטייל
                            צחצח המטייל @erezos נערך לאחרונה על ידי

@erezos

ביטול השתתפות עצמית זה אכן הכי טוב

מצד שני לא תמיד הביטוח הזה כולל את כל הרכיבים. למשל הוא בדר”כ לא כולל שמשות וצמיגים

ביטוח החזר ההשתתפות העצמית של רנטלקארס כן כולל את הרכיבים האלה והם אכן מחזירים את הכסף. זה באמת יותר מסורבל כי קודם צריך לשלם לחברת ההשכרה את ההשתתפות העצמית ואחכ למלא טפסים ולהגיש. אבל כמו שכתבתי זה עובד

• משה 22

@erezos

תשווה מחירים בין כל חברות ההשכרה הגדולות ותבדוק איזה הנחות יש כי ההחברות מעמיקות המחות יפות מאוד לכל מיני אירגונים וועדים.

• BBT 0
                                BBT 0 @erezos נערך לאחרונה על ידי

@erezos

היי  השכרת הרכב בנפולי  במרחק הליכה קצר מהטרמינל.  ישנו כבר פעמיים במלון על יד.  חדרים אומנם קומפקטים אבל החזרנו את הרכב ערב קודם ובבוקר קמנו בניחותא ואחרי ארוחת בוקר צעדנו והתגלגלנו עם המזוודות לטרמינל.

שם המלון בטיפים על נפולי באתר.

• erezos
                                  erezos @BBT 0 נערך לאחרונה על ידי

@BBT-0

היי אשמח לדעת האם ההשכרת רכב בשדה תעופה?

ומה שם המלון באנגלית?

• 1 / 1
                                  • פוסט ראשון
                                    פוסט אחרון