ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

הזמנת בתי מלון בצפון מזרח ארה"ב

פורום צפון אמריקה
    מזרח ארהב
    5
    6
    654
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • menahemll
      menahemll נערך לאחרונה על ידי

אנחנו זוג כבני 68, מתכננים לטייל בארה”ב ביוני – יולי 2020. לאחר ביקור בלאס וגאס, ניו אורלינס, ממפיס ונשוויל נגיע בטיסה לבוסטון.
      שם בדעתנו לשכור רכב ולטייל 19 ימים בניו המפשייר, מיין וורמונט ולסיים בעיר ניו יורק.
      אנחנו מתלבטים האם להזמין בתי מלון לאורך הטיול מראש כבר עכשיו דבר שיחסוך חיפושים רבים כאשר נהיה שם ומצד שני יאלץ אותנו לדייק בהגעה למקומות שם הזמנו את בית המלון.
      כמו כן אנחנו מתלבטים האם הזמנה מראש כבר עכשיו תוזיל את המחירים והאם המחירים יהיו יקרים יותר כאשר ההזמנה מתבצעת באותו יום בו נגיע למלון.
      נשמח לשמוע מניסיונכם.
      תודה רבה,
      מנחם

galialon ramiav1 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • galialon
        galialon @menahemll נערך לאחרונה על ידי

@menahemll

אם יש אפשרות להזמין מראש עם אפשרות ביטול, זו נראית לי האופציה הכי טובה מבחינתכם – מצד אחד לא תהיו בלחץ שאין איפה לישון, ומצד שני זה מאפשר קצת גמישות. שווה גם להכין מראש רשימת מקומות לינה אפשריים, שנראים לכם אטרקטיביים מבחינת מיקום/מחיר/איכות החדרים/ארוחת בוקר/כל קריטריון אחר שחשוב לכם.

אין לי נסיון בצפון ניו אינגלנד, אבל אני מעריכה שבערים זה יהיה קצת יותר קריטי להזמין מראש – גם כי המחירים עשויים לעלות (ואם הם יורדים אפשר לבטל ולהזמין מחדש), וגם כי המלונות הטובים בד”כ יותר עמוסים ומתמלאים מהר. שימו לב במיוחד לסוף השבוע של ה-4 ביולי, שכנראה יהיה עמוס במיוחד והמחירים גבוהים בהתאם.

גלי

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • משה 22
          משה 22 נערך לאחרונה על ידי

אתר בוקינג יעשה את העבודה בצורה הטובה והאמינה ביותר.

הזמנתי דרכו עשרות בתי מלון ברחבי ארה”ב ומעולם לא הייתה בעיה.

כולל אופציית ביטול ואפילו החלפות בתי מלון כשמצאתי באתר מלונות יותר טובים / זולים לדעתי.

כשתמזימינים מעל מספר הזמנות מתחילים לקבל הנחות באמצעות חברות בבוקינג בדרגות 1 ,2

• ramiav1
            ramiav1 @menahemll נערך לאחרונה על ידי

@menahemll

זה מאוד תלוי בכם , אם אתם רוצים לקבע את להינות,  אזי לדעתי כמה שמאמינים מוקדם יותר , משלמים פחות , ואז גם אפשר לבחור מקום עם ציונים גבוהים , או חדרים לפי רצונכם , אני מזמין דרך אקספדיה , עם אפשרות לביטול .

מה שבטוח שבסופי שבוע מאוד כדאי להזמין מראש ,

בטיול האחרון שלי הזמנתי מלונות מראש , ולדוגמא : מצאתי בניו אורלינס , דיל של מלון 4 כוכבים כולל ארוחת בוקר ב145 דולר , בדקתי לפני הנסיעה והמחיר היה 250 דולר ללא ארוחת בוקר . 

ayeletback תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • ayeletback
              ayeletback @ramiav1 נערך לאחרונה על ידי

@ramiav1

בטיולים בעונות עומס ( ויולי זו עונת עומס ) אני מזמינה מראש.

חיפוש מקום סביר יכול לקחת המון זמן ( מניסיון רב) וזה זמן שיורד מזמן טיול .

כמו שאמרו לך אפשר לחפש מקומות עם ביטול חינם עד ממש יום ההגעה.

ואם קורה פעם שמחליטים לדלג על מקום מוזמן בשלב שאי אפשר לבטל – לא נורא זה זניח בעלות טיול כזה

מחירים לפעמים עולים לפעמים יורדים

אני מזמינה מראש ועוקבת ( יש גם אפליקציה שעוקבת עבורך )

• menahemll
                menahemll נערך לאחרונה על ידי

תודה לכולם על התגובות המהירות.
                נראה לנו כי נקבל את המלצתכם ונזמין בתי מלון מראש, זה אכן נראה הכי הגיוני.
                שוב תודה,
                מנחם
                • 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון