מדריך סקי בבנסקו
-
שלום לכולם
האם יש למישהו המלצה אישית על מדריך סקי טוב בבנסקו?
אנחנו 2 חברים בני 35 בשנה שעברה לקחנו כמה שיעורים בשוייץ (יומיים) והמדריך היה יקי ובקושי הסכים להתקדם
חשוב לנו שמצד אחד יהיה מדריך אחראי ויסודי ומצד שני שידחוף אותנו להתקדם ויקדם אותנו במהירות האפשרית.
אנחנו רוצים ללמוד לגלוש 4 ימים מלאים בבנסקו ומקוים בסופם לדעת לגלוש בצורה טובה ככה ששנה הבאה נוכל לגלוש בכל אתר ללא מדריך.
ממה שבדקתי אני רואה שיש הרבה בתי ספר ומדריכים בבנסקו אז הייתי שמח להמלצות מנסיון אישי
דרך אגב דובר עברית יתרון אבל נסתדר גם עם אנגלית
תודה רבה
-
בבנסקו יש הרבה מדריכים טובים חלקם אפילו דוברים עברית. אבל מעבר לזה הציפיות שלך לדעתי גבוהות מדי.סקי לא לומדים ב4 ימים יש טכניקה ללמוד והמון לתרגל.אל תאיץ במדריך! ייתכן שרק תרגיז אותו.תן לו לעשות את העבודה שלו.
אחד התפקידים של המדריך זה גם להראות לך את הדרך,כלומר איפה יש מסלולים שמתאימים לרמה שלך או לא!לפעמים מסלול קל מתחבר עם מסלול מסוכן יותר ואז אתה מסתכן בפציעה.
-
ומציעה לקחת כמה שיעורים בסקימלטור.יש אחד בחיפה (ליד לב המפרץ) אחד בחולון ואחד בעמק חפר שגם פתוח בשבת. -
כפי שכתבתי כבר לקחנו שיעורים בשנה שעברה יומיים
ואני חושב שעוד 4 ימים סה”כ זה אמור להיות יפה בשביל לרכוש את הטכניקה הבסיסית על כל פנים למסלולים כחולים.
אבל לא זאת היתה השאלה
ביקשתי אם למישהו יש המלצה אישית על מדריך בבנסקו
אשמח לקבל אם יש למישהו
-
אין לי המלצה על מדריך ספציפי אבל לפני כשלוש שנים לקחנו לאשתי הדרכה פרטית דרך https://www.sankiyskischool.com/ והתרשמתי לטובה. ממליץ לדבר איתם.