טיול לסלובניה וקררואטיה דרך ונציה - המלצה השכרת רכב
-
בוקר טוב
אנו מתכננים לטוס ( זוג + 2 לדים) בתחילת אוגוסט לטיול בין 10 ימים בסלובניה-קראוטיה – נחיתה והמראה מנמל התעופה מרקו פולו בונציה
אשמח לקלב המלצות על חברת השכרת רכב טובה
תודה
-
חברת השכרה טובה תהיה :- חברה שתיתן לך את הביטוח המלא והכולל ללא השתתפות עצמית.
- חברה בעלת שם בינלאומי.
- עדיף לשכור את הרכב בישראל דרך הסוכנות המקומית של אותה חברה.
- אתם צריכים רכב גדול – 4 נפשות עם 4 מזוודות זה אומר רכב בסגנון מיני ואן לפחות.
- המחיר הסופי במידה ותבחרו בחברה שתציע את המחיר הזול ביותר – הוא לא תמיד המדד לאושר.
- אני ממליץ על חברת סיקסט, זאת החברה שאני תמיד שוכר באירופה ויש להם תנאי ביטוח מעולים וגם מחירים לא רעים.
- מה שלא תעשו אל תשכרו רכב באמצעות סוכנות תיווך עצמאית כזו שאינה מייצגת חברת השכרה אחת ונושאת באחריות לטיב ואמינות העסק, כזו שתציע לכם מה שטוב לה ויש לה אינטרס למכור.
- גם הרץ, איוויס, באדג’ט טובים ובתנאי שההזמנה תיעשה ישירות מולם.
-
שלום.
מבדיקה שלי לפני כחודשיים יצא הרבה יותר יקר במרקו פולו ישירות דרך החברות השכרה, לבסוף הזמנתי דרך אופרן בחברת באדגט ויצא לי הרבה יותר זול. יכול להיות שזה משתנה בין מדינה למדינה כי במקומות אחרים זה היה בדיוק להיפך
-
-
הכל היה דרך באדגט למעט צמיגים ושמשות שהיה דרך אופרן והיה בחוזה נפרד -
לי היתה איזו היסטוריה מרגיזה קצת עם אויס בונציה, ואח”כ כשהתלוננתי, לא היה כ”כ עם מי לדבר…
שים לב כשאתה שוכר רכב בשדה התעופה מרקו פולו, כמה יעלה לך להחזיר אותו בפיאצה רומא [הכניסה לעיר ונציה], אם תרצה להחזיר שם את האוטו.
עוד צריך לשים לב, לנושא של צמיגי חורף ו/או שרשראות, מה נדרש בכל מדינה, והאם זה כלול במחיר ההשכרה.
לא לשכוח שצריך לקנות מדבקה לנסיעה בכבישי סלובניה [יש לי נסיון מר עם תשלומי עתק על קנסות אפילו לאחר נסיעות קצרות באוטוסטרדה שם ללא מדבקה].
נראה לי שכשמדובר על קרואטיה, צריך לוודא שמותר להוציא את הרכב לשם ושאין עלות נוספת בביטוח, בעקבות זה.
-
תודה רבה