ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מסלו בדרום אמריקה החל מאוגוסט

פורום דרום אמריקה
    אקוודור ארגנטינה דרום אמריקה טיפים נוספים על תחבורה בטורס דל פיינה טיפים נוספים על תחבורה בקוסקו מסלול ארוך בלימה מסלול ארוך במפלי איגואסו מסלול ארוך בפטגוניה מסלול בן שבוע-שבועיים בהוארז מסלול בן שבוע-שבועיים במאצ'ו פיצ'ו מסלול חד יומי בברילוצ'ה מסלול חד יומי בטורס דל פיינה מסלול חד יומי בקוסקו מסלול חד יומי בריו דה ז'נרו מסלול עד שבוע באמזונס מסלול עד שבוע בבואנוס איירס מסלול עד שבוע בגלאפגוס מסלול עד שבוע בסאן פדרו דה אטקמה מסלול עד שבוע בסן מרטין דה לוס אנדס מסלול עד שבוע בפאנטנאל פרו צילה צ'ילה
    5
    7
    943
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Eylam_3684311
      Eylam_3684311 נערך לאחרונה על ידי

בלית ברירה אני נאלצת לטוס בתחילת אוגוסט לדרום אמריקה לזמן מוגבל (עד סוף דצמבר) וזה המסלול שאני מתכננת. תגידו מה דעתכם, האם צפוף מדי ואם הייתם ממליצים על יעדים אחרים
      אוגוסט- אקוודור
      ספטמבר אוקטובר- פרו
      נובמבר- בולביה
      דצמבר- ארגנטינה + צ’ילה
      חתול-רובוט rmatarasso ניתאי א 3 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • חתול-רובוט
        חתול-רובוט @Eylam_3684311 נערך לאחרונה על ידי

”בלית ברירה” זה אומר שמכריחים אותך לטוס? כי אם את לא מתלהבת מזה אז אל תטוסי [למרות שלדעתי טיול כזה הוא אחת החוויות המלהיבות שאפשר לחוות].

המסלול נראה אחלה בגדול, כלומר אם את מוותרת על ברזיל ביודעין. בעיניי היא הרבה יותר מרגשת מאשר אקוודור, וגם יותר מבוליוויה, אבל זה עניין של טעם.

חודשיים לפרו זה אחלה. אולי אפשר לקצץ לחודש וחצי ואת השבועיים שנותרו להעביר לצ’ילה וארגנטינה. חודש אחד בשתי המדינות האלה עלול להיות קצת צפוף, ובפרו אפשר לעשות יופי של טיול בחודש וחצי. מצד שני, כאמור, גם חודשיים או יותר במדינה הנהדרת הזאת אפשר למלא בכיף.

Eylam_3684311 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • rmatarasso
          rmatarasso @Eylam_3684311 נערך לאחרונה על ידי

@Eylam_3684311

גילוי נאות לא הייתי בבוליביה ואקוודור

אני יודעת שכיוון שבאקדור עוברים בדולר אמריקאי אז היא יעד יקר למוצילר, ביחס לכל דרום אמריקה. אם תקציב זה נון אישו אז סבבה, אם כן, אוגוסט גם מעולה לקולומביה, ועונה מצויינת לשמורת לה מקרנה.

לדעתי פרו חודשיים זה אפילו הרבה, אפשר לדעתי להוריד שבועיים, ולהקדיש אותם לצפון צילה /צפון ארגנטינה.

לבוליביה, צריך ויזה, אותה אפשר להשיג רק אצל אחת השכנות, ולעיתים זה לוקח לא מעט זמן. נופים דומים אפשר לראות כאמור גם בצפון צילה/ארגנטינה

תהני, ושלא יאלצו אותך , זה כייף גדול

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • Reut Sugar
            Reut Sugar נערך לאחרונה על ידי

מבחינת עונות נשמע טוב… לפרו ובוליביה ביחד הייתי נותנת חודשיים…

אולי תוסיפי את ברזיל?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
            • Eylam_3684311
              Eylam_3684311 @חתול-רובוט נערך לאחרונה על ידי

@חתול-רובוט כנראה שלא הבנת.. בלית ברירה זה בגלל שזאת לא העונה לפי מה שהבנתי. ברור שאני מתלהבת אחרת לא הייתי טסה..

rmatarasso תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
              • rmatarasso
                rmatarasso @Eylam_3684311 נערך לאחרונה על ידי

@Eylam_3684311

זה ממש לא מדוייק! זו העונה לעשות גל יורד, ולא כמו מי שיוצא בחורף שעושה גל עולה.

זאת אומרת להתחיל מהצפון ולרדת כלפי מטה

• ניתאי א
                  ניתאי א @Eylam_3684311 נערך לאחרונה על ידי

@Eylam_3684311

היי,

אני חושב שהתכנון הוא בגדול נכון. כמובן שמעבר בין המדינות יכול להשתנות בהתאם לבחירה שלך. 

אקוואדור, זה שהיא בדולרים זה לא אומר שהיא יקרה. האטרקציות באקוואדור ממש לא יקרות, הנסיעות זולות וקצרות יחסית. הממוצע החודשי שמוציאים באקוואדור (ללא הגלפאגוס) הוא נמוך מזה של בוליביה ופרו. וזה רק בגלל האטרקציות.

חודש באקוואדור הייתי אומר שזה הרבה זמן, אלא אם כן את מתכננת להגיע לגלאפגוס. 

פרו ובוליביה מרתקות ומעניינות. הייתי בהן כ3 חודשים (ביחד). הרבה תלוי במסלול שתבחרי לעשות בהן ובטרקים שתצאי אליהם. 

ברזיל היא יקרה , גדולה, דבר שיצריך גם טיסות פנימיות והתקציב של הטיול יגדל בהתאם.

ארגנטינה/צילה בחודש זה יחסית מעט זמן, אלא אם כן את לא מתכננת לצאת לטרקים.

• 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון