מלון בברלין.
-
שלום רב, סגרנו טיסה לברלין ואשמח לדעת איזה איזור הכי מומלץ לסגור מלון ואיזה אם יש ספציפי. תודה מראש. -
כנראה שלא תקבל מקום מומלץ אחד אלה כמה וכמה.
היות וזה כל כך תלוי במשתנים כמו הרכב הנוסעים ומה מחפשים ?
-
מסכים
בברלין בכלל המצב יותר מורכב כי העיר מורכבת משני מרכזים. המרכז של מזרח ברלין והמרכז של מערב. ויש ויכוח ישן איפה כדאי יותר להתמקם.
אני מחסידי המזרח כי שם רוב האתרים המעניינים.
מעבר לזה יש שאלת תקציב, הרכב נוסעים, דרישות מיוחדות ועוד.
בעניין מלונות מציע תמיד לבדוק באתרים כמו בוקינג ששם מאות רבות של המלצות ודירוגים.
-
האטרקציות בברלין פרושות על שטח גדול, לא מכיר את תוכנית הטיול שלך אבל כנראה שאם תהיה קרוב לאטרקציה אחת תהיה רחוק מאחרת.
תדאג שהמלון יהיה קרוב לתחנת U, אם אין תחנת U אז S ואם אין S אז שיהיה טראם קרוב (רלוונטי למזרח ברלין).
רצוי שליד המלון יהיה מקום נחמד לשבת בו בערב/לילה.
ואתה מסודר
-
מתי ?
יודעת שהרבה סולדים מלינה באלכסנדרפלאץ אבל אם מדובר על עכשיו, בחורף, כן הייתי הולכת על לינה באלכסנדרפלאץ. מאוד נוח מבחינת נגישות לכל העיר ולאתרים במזרח. יש כמה אפשרויות בכיכר וסביבה.
-
היינו בשני מלונות דוקא באזור קודאם. מרקיור שאטו וקראון פחזה קודאם. באופן אישי אהבתי יותר אזור זה.
כתבתי עליהם בפרוט בפוסט בבלוג שלי ( לא מסחרי) . מוזמנים להתרשם ולקבל טיפים לטיול
https://adhatyul.com/2019/11/19/ברלין-מתחת-לאפס-טיול-חורף/
איריס
-
@Fine-touristתודה רבה לכולם, סגרנו בקיץ ואנחנו נוסעים זוג בשנות ה30.
לפי המידע שקיבלתי כאן סגרתי כרגע שני מלונות מכיוון שעדיין לא ברור איזה איזור עדיף ושניהם עם ביטול חינם. האחד לאונרדו רויאל אלכסנדרפלאץ והשני hacker’s hotel.
אם יש סייגים לאלה אשמח לשמוע, תודה.
-
איביס . מזרח ברלין, אלכסנדרפלאץ. מעולה!!!!
שופינג, אתרים, סופר, מסעדות...הכל במרחק הליכה.