לילה אחד בוונציה - היכן כדאי ללון?
-
זוג שנוחת בסוף ינואר בוונציה, בחמש בערב. למחרת בצהריים, נצטרך כבר לעזוב לכיוון האלפים. נהיה עם רכב. היכן כדאי ללון? מצד אחד, הכי קרוב לסן מרקו לניצול מירבי של הזמן (בלילה וביום); מצד שני, היכן משאירים את הרכב? היש פתרון מומלץ ויעיל? תודה -
-
שימו לב למה שקורה בעיר !!!
-
בנקודת הזמן הנוכחית(לעוד שבועיים) הייתי בוחרת ללון במסטרה- במלון עם חניה לרכב וליד תחנת הרכבת.
בדקות ספורות אתם בפיאצלה רומא.
אני לא יודעת מה רמת השפל כרגע בוונציה(למעט אותם צילומי תקשורת ממוחזרים שוב ושוב )
ומה יהיה בעוד שבועיים (תנודות הים בסופו של דבר) – אבל יתכן שאלמנט הריח של התעלות עלול להיות פחות נעים למגורים בעיר עצמה.
-
מצטרף להמלצה של יונית. אפילו שווה להגיע עם הרכב עד לתחנת רכבת, יש שם חניון צמוד ומקורה , משם תוכלו לחזור ישר מונציה ברכבת, ולהמשיך בדרככם. -
אפשרות נוספת- לישון בונציה ולשכור את הרכב רק למחרת בבורר מהתחנה שיש בעיר. גם יחסוך לך יום תשלום
-
תודה יונית ולכל המגיבים היקרים. שקלתי לעשות ״שתי כניסות״, אחת בלילה ואחת למחרת. לכן, חשבתי שנכון לי ללון בתוך העיר. אני זוכר גם לינה במסטרה לפני מספר שנים. ענין הרכבת היה, למיטב זכרוני, משהו כמו חצי שעה לכיוון. רציתי לחסוך את אבדן הזמן. נראה לי שהעמדת הרכב בכניסה לחניון בעיר היא הפתרון הנכון לנו. עדיין מתלבט אם ללון בעיר פנימה או קרוב ככל שניתן לעיר/לחניון.
-
לדעתי,
כיון שגם אם אתה לן בתוך העיר אתה מבזבז הרבה זמן על העברה למקום הלינה, והחזרה לרכב, שהרי אינך יכול להכנס עם הרכב, עדיף ללון על קרקע יציבה וסיכון נמוך ללחות מעופשת בחדר השינה.
-
אני עצמי בחיפושי מלון בונציה כרגע (לקיץ), וממה שראיתי הרבה מהמלונות במסטרה (ליד השדה) הם עם חניה, כך שאת זמן איסוף הרכב כדאי לדעתי לבזבז מיד עם הנחיתה ולצאת למחרת לדרך ישירות.
-
אפשר כמובן גם להעמיד את הרכב בפיצאלה רומא (25€ ל24 שעות או סכום דומה)
ואז משם להגיע בוואפורטו עם המזוודות לתחנה שסמוכה למלון שלכם.
ואת אותו הסיבוב בצהרי היום שלמחרת.
לא חושבת שזה יקח לכם פחות זמן.