קרוז מסיאטל לאלסקה (המעבר הפנימי) - איפה לחפש ולהזמין?
-
מוגבלים בתאריכים מסויימים ל6-7 לילות ביולי 2020
תודה
-
-
והזמנת ישירות באתר החברה?
-
-
בגלל אילוצי לו”ז – ההתאמה היחידה היא ב”קריביאן” עם אוניה מאוד גדולה - OVATION OF THE SEAS. (מעל ל-4,000 נוסעים)
אנחנו זוג (60+) ובחור בן 21 שיהיה בחדר משלו.
האם הגודל והאופי ה”משפחתי” של קריביאן אינם חסרון? יש מקומות שקטים ורגועים באוניה?
כמה כסף להכין לפעילויות חוף?
האם חדר פנימי משמעותי למי שהיה רוצה לפעמים חלון?
זה קרוז ראשון ולכן שאלות התם….
-
נתחיל מהסוף –
חדר פנימי זה ללא מבט החוצה. נחשב לפחות טוב, אבל לא כ'כ משנה למי שלא רוצה להשאר בחדר, ואפשר לא להשאר.
באניה יש המון פעילויות. בן 21 סביר שיבלה בבארים…
אבל שקט קשה למצוא.
לכן החדר הפנימי חיסרון.
אם רוצים שקט שאהבתי חדר עם מרפסת, ספר טוב והים. עולה יותר אבל שווה.
לגבי הכסף מעבר למחיר –
יש את הטיפ שהוא הוצאה גדולה. אנחנו העדפנו לתת את הטיפ לבד (לא דרך האניה) ישירות לנותני השירות (חדרנית ומלצרי הערב) שבדרך כלל הם קבועים.
ויש את האטרקציות שקונים מהאניה.
אנחנו קנינו רק את ההליקופטר שמנחית על הקרחון.
מכל חוויות הקרחונים שהיו לנו בעולם, זו אחת הטובות.
לכל יתר המקומות יצאנו לבד, תפסנו מונית או הלכנו ברגל.
ויש את הצריכה על האניה. כל מה שהוא יותר ממים ממותקים עם צבע ומקפה אמריקאי - עולה כסף.
כמובן שאלכוהול לסוגיו (אי אפשר להעלות אלכוהול לאניה. בודקים יותר צמוד מהדירה בטחונית)
אז קשה להעריך כמה כסף צריך. אשראי פותר הכל. אני מניח שלשלושה - אלפייה יכולה להספיק בצמצום.
-
רוצה לתקן כמה טעויות- יש פינות שקטות באוניה, כמו הספריה, ברים קטנים וגינות פנימיות. חדר בלי חלון לטעמי קצת קלאסטרופובי אבל זול יותר. השתיה הניתנת חינם על הסיפון של קאריביאן הם מים, תה קר לא ממותק! וקפה. אומנם אמריקאי. אפשר כמובן לקנות חבילות שתיה בתשלום נוסף לטעמי מיותר.
-
הייתי מתחילה חיפוש באתר של cruisecritic.com – ניתן לחפש לפי נקודות יציאה וחודשים על פני כל החברות.
מציעה לפעילויות/סיורים כשעוגנים להשתמש באתר www.viator.com – המחירים תחרותיים למחירים של האונייה, יש להם המון אופציות וכשהתבטלה לנו ירידה לחוף (בגלל מזג אוויר) קיבלתי את התשלום של האטרקציה חזרה בלי בעיה.
אני הייתי בהפלגה הראשונה שלי (בכלל, בספטמבר לאלסקה מסיאטל עם http://www.ncl.com.
ממליצה מאוד גם לעבור על הפוסט הזה:
כמה טיפים מאוד חשובים! (בטח למי שפעם ראשונה בקרוז).
ועוד הערה אחת על נורוויג’ן – יש סניף של סטארבקס באוניה לפעמים (ב-Bliss בטוח יש) וניתן לשלם שם בכרטיס סטארבקס שהטענתם ביבשה – שימו לב שלא ניתן להטעין את הכרטיס על האוניה עצמה – הם מקבלים או כרטיסי אשראי, או כרטיסי סטארבאקס או מחייבים את החדר.
אביה
-
“אלפיה” = $ ?
-
תודה!
הולך להכין שיעורי בית.
כרגע Carnival Spirit מתאימה ללו”ז ולתקציב.
יש משהו חשוב לדעת?
-
-
חשבתי דולר ויאטנאמי...