ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

נחיתה בשנזן וטיול יום בהונג קונג

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    הונג קונג ויזה לסין מסלול חד יומי בהונג קונג תחבורה ציבורית ומוניות בהונג קונג
    5
    5
    534
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • alankuczer
      alankuczer נערך לאחרונה על ידי

שלום, אני טס לבורמה דרך שנזן ויש לי שם 18 שעות לחכות בין טיסות. חשבתי לצאת לטייל בהונג קונג (אני נוחת ב5 בבוקר וטס ב23)- האם אני צריך ויזה כדי לצאת מהשדה בסין? האם זה מספיק זמן להגיע להונג קונג ולהספיק לראות משהו? 

תודה רבה

mlaikp33 Sailor 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • mlaikp33
        mlaikp33 @alankuczer נערך לאחרונה על ידי

@alankuczer

שנזן זה בסין על כן אתה צריך ויזה לסין

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • Sailor
          Sailor @alankuczer נערך לאחרונה על ידי

@alankuczer

למה בלחץ? עלול לקחת לך שעה לעבור את הגבול ועוד שעה נסיעה בכל כיוון.

אני רק עברתי את הגבול בשנז’ן, אבל נכתב כאן לא מעט על יויה ועל אתרם מעניינים בעיר.

למה לא לבקר במקום שאתה ממילא נמצא בו?

אם אתה חוזר דרך שם ורוצה לבקר בהונג קונג, קח יום וחצי לפחות, רצוי 3 או יותר, לבקר בהונג קונג.

חוץ מזה, בהונג קונג יש מהומות והפגנות, לא כל כך נחמד בביקור ובפרט בביקור קצר מאד.

• Aviv3152857
            Aviv3152857 נערך לאחרונה על ידי

קצת מבאס כי בכל מקרה תצטרך ויזה לסין, אבל אם יש לך 18 שעות קונקשן כנראה שאין לך ברירה, לא הייתי רוצה להישאר בשדה של שנזן 18 שעות.

לא יודע אם הייתי עושה טיול יום להונג קונג, כמובן שזה ישים לגמרי, אבל צריך לזכור שמעבר הגבול להונג קונג, ההגעה למרכז העיר ואז החזרה לגבול בשנזן ומשם לשדה התעופה יכול לקחת המון המון זמן.

לקח לי ממרכז הונג קונג לרכבת המרכזית של שנזן כמעט 3 שעות. אומנם אמור לקחת פחות אבל צריך לקחת תורים ארוכים בגבולות, החלפה של רכבות ומטרו ועוד שלל בעיות שיכולות לצוץ בסין (אני פספסתי רכבת למשל).

מציע לחשוב על טיול בשנזן במקום.

yushon תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • yushon
              yushon @Aviv3152857 נערך לאחרונה על ידי

@Aviv3152857

כאמור מסכים בהחלט ששנז’ן שווה ביקור וחבל להיטרטר להונג קונג.

אבל אם כן החלטת על הונג קונג:

א. שים לב לויזה שלך – הונג קונג זו מדינה אחרת מסין, אמנם לא צריך אליה ויזה אבל צריך ויזה בכניסה חזרה לסין. כלומר שאם יש לך ויזה לסין, אתה צריך מינימום שתי כניסות. ואם יש לך רק ויזת קונקשן (ידוע לי שיש משהו בסגנון הזה בשדות מרכזיים – לא סגור לגבי שנז’ן), אתה צריך להוציא ויזה במיוחד לסין אחרת לא תוכל לצאת ולהיכנס לסין.

ב. אל תיסע להונג קונג דרך המעבר הפופולרי וז שהרוב מדברים עליו ונקרא Lo Wu/ Lohuo. זה נמצא בקצה השני של שנז’ן מהשדה תעופה ורק זה בערך שעה במטרו. יש מעברים קרובים יותר, אופציה למעבורת (רחפת), אוטובוס ישיר (יש לדעתי אפילו מהשדה) 

• 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון