טיול משפחתי לארהב 2+2 14 ו16 בקיץ
-
התייעצות לגבי מסלול לשבועיים וחצי? טיסה עם עצירה ללאס וגאס, 3 ימים בלאס וגאס לוקחים רכב נוסעים ליוסימיטי עם לינה באיזור 2 לילות ממשיכים ללוס אנגלס ל 2-3 לילות (פארק יוניברסל סטןדיו) טיסת פנים לאיזור מפלי הניאגרה 1-2 לילות לפי הצורך באיזור וממשיכים לניו יורק חזור הביתה מניו יורק, אשמח להערות אטרקציות וחלוקת לילות
תודה
איילת
-
אם הבנתי נכון, ההערה העיקרית שלי שזה מסלול לא הכי הגיוני לטעמי האישי.
אני חוששת שאתם לא מעריכים את המרחקים והקושי בנהיגה. לאס ווגאס ליוסמיטי זה יום שלם של נהיגה. יוסמיטי ללוס אנג׳לס זה יום שלם של נהיגה. בטיול כל כך קצר זה מאד לא יעיל. הייתי מוותרת על יוסמיטי ונשארת באיזור דרום קליפורניה. יש מספיק מה לראות ולחוות בלי לעשות את הנסיעות האלו.
זה כמו לעשות בישראל מסלול אילת – ראש הנקרה – מצפה רמון, רק הנסיעות ארוכות פי 2 או יותר.
או שלא הבנתי.
-
מצטרף להערות של של שירלי!!!!
לעלות עד לאזור היוסמיטי בשביל 2 לילות ולחזור לל.א זה צפוף מאוד.
עופר
-
מציעה להחליף את יוסמיטי ב 1-2 פארקי טבע הקרובים יותר ללאס וגאס
סעו לציון- ברייס או לפייג
אופציה אחת להמשיך מ לאס וגאס ללוס אנגלס ומשם בכביש 1 עד ל sf
וההצעה הכי נכונה מבחינתי – ותרו על מפלי הניאגרה. אתם כבר במערב ארהב הגעתם עד לשם, הטבע שם כל כך מהמם תמצו יותר מהמקום שלכם במקום לדלג על כל היבשת , מפלי הניאגרה זה לא הדבר הכי מדהים בעולם במערב יפה יותר ,
-
זה מה שאני מבין מהתוכנית שלכם:
הטיול כולו ל17-18 ימים ברוטו
יום טיסה
3 ימים בוגאס
יום נסיעה ליוסמיטי
יום ביוסמיטי
שלושת רבעי יום נסיעה ללוס אנג’לס
יום ביוניברסל
אולי עוד יום בלוס אנג’לס
יום טיסה לבאפולו
יום בניאגרה
יומיים נסיעה לניו יורק
3-4 ימים בניו יורק
יום טיסה חזרה
הבנתי נכון?
אז קודם כל אם נספור יש לנו 7 ימי מעברים מתוך שבועיים וחצי כלומר מעל שליש מהזמן.
בנוסף, חוץ מניו יורק בכל מקום אתם רק מסמנים וי
זה הטיול שאתם מחפשים?
יום במפלי הניאגרה שווה יומיים נסיעה? יום ביוסמיטי שווה יום וחצי נסיעה? יום ביוניברסל (ואולי עוד יום בלוס אנג’לס) שווים חצי יום עד יום של נסיעה?
לי זה מרגיש לא תכנון טוב