ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מלון מחוץ לונציה ועוד תהיות

פורום אירופה
    ונציה מלון
    4
    4
    581
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • adirgali
      adirgali נערך לאחרונה על ידי

ביולי מסיימים טיול בקרואטיה וסלובניה עם שני לילות בונציה. הורים+5 (9-18). התכנון הוא להגיע לעיר ביום שני אחהצ-לפנות ערב, להכנס לעיר בערב ההגעה רק לצורך ארוחת ערב כשרה, לטייל בעיר כל יום שלישי, וברביעי בבוקר הטיסה חזרה.

נראה לי הכי הגיוני ללון במסטרה ולא בתוך ונציה. גם כדי להקל על ההגעה לשדה ברביעי בבוקר וגם מבחינת עלויות, שהן יותר מכפול. אבל גם ברחבי מסטרה אני מתלבטת בין כמה אופציות ותוהה כמה חשוב להשאר קרוב ככל האפשר לעיר ו/או לשדה, או שהנסיעה בתוך מסטרה תהיה פחות משמעותית ועדיף למצוא מלון טוב יותר במחיר אטרקטיבי יותר (שזה המצב ככל שמתרחקים).

כמו כן, בהתחלה היה לי ברור שנחזיר את הרכב ביום ההגעה לונציה, אבל אני רואה שיש מלונות במסטרה שמציעים חניה חינם ותוהה אם לא עדיף אם ככה להשאיר את הרכב עד יום החזרה, ואז לנסוע עד פיאצלה רומא ברכב, מה שמשחרר אותי מהצורך להיצמד למלונות שקרובים לתחנת האוטובוס, וכמובן מקל על הסירבול במעברים.

וחוץ מזה, אם למישהו יש המלצה למלון ספציפי במסטרה אשמח. אני פשוט משום מה, בניגוד להרגלי, קצת מבולבלת ולא מצליחה להיסגר במה להתמקד- מיקום, מחיר, איכות המלון, חניה, ואז נכנס גם אלמנט המיזוג אוויר שלא קיים בכל מקום...

יונית dyarok ronitzaw 3 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • יונית
        יונית @adirgali נערך לאחרונה על ידי

@adirgali

זוהי בדיוק ההתלבטות.

מלון פחות מרכזי עם שימוש ברכב עד וונציה וחניה

מלון מרכזי תחבורתי ללא רכב.

לכל אחד העדפות אחרות (נוחיות, תקציב)

השיקול הכלכלי- מחיר הלינה המרוחקת +מחיר יומיים השכרת רכב+יומיים חניה בוונציה

יתרון נוחיות גישה לשדה התעופה, לינה שיכולה להיות יותר נעימה בהיבט עלות-תועלת.

או----

לינה ליד הרכבת – ללא מחיר הרכב וחניה ורק מחיר התחבורה הציבורית

+עלות ונוחיות נסיעה לשדה התעופה (תלוי במלון, שאטל, שעת המראה).

זו מתמטיקה מצד אחד והעדפות אישיות מצד שני.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • dyarok
          dyarok @adirgali נערך לאחרונה על ידי

@adirgali

אנסה לפתור לך את ההטלבטות.

מלון Leonardo royal במסטרה.

מלון מעולה, חדש ומצוחצח, חדרים מעולים ושירות מצויין (טיסת החזרה הייתה בשעה מוקדמת בבוקר וביוזמתם הציעו לנו ארוחות בוקר ארוזות).

מעבר למה שכתבתי היתרונות הנוספים:

צמוד לתחנת הרכבת של מסטרה, כך שתוך דקות אתם בונציה.

חניון צמוד (לא שייך למלון) בעלות של 6 יורו ליום (שזה כמעט חינם לעומת ונציה או שאר החניונים).

כך אתם נהנים מכל היתרונות - גם רכב צמוד, קרוב לונציה, יכולים לנסוע לטייל בסביבה ולשדה.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
          • ronitzaw
            ronitzaw @adirgali נערך לאחרונה על ידי

@adirgali אמר:

אם למישהו יש המלצה למלון ספציפי במסטרה אשמח. אני פשוט משום מה, בניגוד להרגלי, קצת מבולבלת ולא מצליחה להיסגר במה להתמקד- מיקום, מחיר, איכות המלון, חניה, ואז נכנס גם אלמנט המיז

רק עונה לעניין המיזוג אוויר – לדעתי זה חובה באזור הזה בקיץ

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
            • 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון