עזרה בבחירת יעד לטיול כוכב משפחתי בקיץ (יולי)
-
אנחנו 4 אנשים זוג+2 בוגרים (גילאי 20 ו15). מחפשת רעיון לטיול כוכב בקיץ של 10 ימים שכולל שילוב של:
ימי טיול ברכב באתרי תיירות, עיירות נופים יפים, במרחק נסיעה של שעה-שעתיים ולא עם כבישים צרים תלולים או משהו כזה (יש לי פחד מכבישים כאלה סוג של פובייה). וימי בטן גב במלון טוב עם בריכה וקירבה לחופים/אגמים לרחצה.
חשבנו על דרום איטליה אבל זה נפסל מ-2 סיבות – הבנתי שחם נורא ביולי וגם צפוף מאוד בתיירים. ובעיקר בגלל הכבישים התלולים והצרים שאני אישית סובלת מאוד מהעניין (יש לי פחד מכבישים כאלה ואני נכנסת לסטרס). מאותה הסיבה מונטנגרו נפסלה.
חשבנו על טנריף אבל זה נפסל בגלל שאין טיסה ישירה ובמקום 7 שעות זה לוקח המון המון שעות.
לא מעוניינים באיי יוון (היינו כבר).
האתרים מלאים במידע אבל זה רק מבלבל אותי יותר לכן אשמח לקבל רעיון ליעד בהתאם למגבלות שלי (בעיקר עם נושא הכבישים)
נשמח מאוד לרעיון ליעד + תוכנית טיול אם יש למישהו
תודה מראש

-
-
בדקת את האופציה של מלטה?
-
אם יש לך פוביה מכבישים תלולים, אז פסלת את כל ההרים.
אם את סובלת מחום, אז פסלת את כל דרום אירופה.
בהנחה שלא מדובר ביבשות אחרות, נשארת בערך עם הולנד, בלגיה, גרמניה, סקנדינביה, צפון צרפת, פולין והאיים הבריטיים.
בהולנד, בלגיה וגרמניה יש המון מה לעשות, כולל ערים ,בטן גב והרבה מעבר. מדינות אחרות מהרשימה לא הייתי, מניח שגם שם לא חסר.
-
היי
אוסטריה נהדרת, היינו שנה שעברה בחבל זלצבורג אחרי נחיתה בוינה ושהות 3 ימים מלון רויאל..
אטרקציות אין סוף הנחות רבות לשלל מקומות כולל פארקי מים
והכי חשוב: שהות בדירה מקסימה באיזור מקסים. המלצה בעיניים עצומות. מיקום מרכזי: קוראים למקום: LANDHAUS MAURER
בעיירה ואגרין סמוך לפלכאו . מיקום מושלם. קרוב לפארק מים מקסים שפתוח עד מאוחר.. והמון אטרקציות החל מטירות וכלה במערת קרח, מערת מלח, מגלשות.. אלפים.. וכולי..