תודה על תשובתך.
איזור קוסטה ברווה בהחלט אזור שנלקח בחשבון ואני בודקת. תודה!! וברור שיהיו מלא תיירים…… אין מנוס
תודה על תשובתך.
איזור קוסטה ברווה בהחלט אזור שנלקח בחשבון ואני בודקת. תודה!! וברור שיהיו מלא תיירים…… אין מנוס
שאלה חשובה לגבי קרואטיה – איך הכבישים? כי זו נקודה בעייתית אצלי
תודה רבה על השיתוף של המסלול שלך. בהחלט ילקח בחשבון. ממש תודה!
משה שלום. תודה על התשובה. הצבתי משימה לא הגיונית כי אולי לא הסברתי את עצמי טוב. אתה צודק ביולי בכל מקום באירופה צפוף! בעיקר בחופים הקלאסיים גם חם מאוד אני יודעת שגם האירופאים נופשים ולא חשבתי אחרת (רק הבנתי מבעלי ניסיון שבדרום איטליה צפוף הרבה יותר).
לגבי פעילות מים אולי לא הסברתי את עצמי טוב – לא התכוונתי פארק מים או משהו כזה אבל אני רוצה לשלב יום טיול ויום מנוחה באיזה חוף/אגם שזה או בריכה במלון (על בריכה בהחלט אפשר להתפשר). לא רוצה טיול עם תוכנית עמוסה בלסמן וי של “היינו שם”. עשינו את זה במקומות אחרים (כמו צפון איטליה ולונדון) וחזרנו מרוצים אך עייפים.
אזור האגמים ליד זלצבורג – לא קר מדי?
אני בהחלט אבדוק את האזור האטלנטי של צרפת וסלובקיה.
תודה!
בואך צרפת – מה הכוונה? לאיזה איזור יש אגמים וים?
סיצליה? כן אפשרי. אשמח לפרטים במידה ויש לך.
יונית שלום, דבר ראשון תודה על תשובתך. את צודקת יהיה צפוף בכל מקום באירופה לא חשבתי אחרת אבל הבנתי מחברים ומקריאה ברשתות שדרום איטליה צפוף הרבה יותר. באיי יוון היינו מיצינו הבטחתי לילדים (הבוגרים) יעד אחר ואני מניחה שגם נחזור אבל לפחות ימים.
לגבי פעילות בטן גב אולי לא הסברתי את עצמי טוב – לא התכוונתי פארק מים או משהו כזה אבל אני רוצה לשלב יום טיול ויום מנוחה באיזה חוף/אגם או בריכה במלון (לא חייב בריכה) הפעם אני לא רוצה טיול עם תוכנית עמוסה בלסמן וי של “היינו שם”. עשינו את זה במקומות אחרים (כמו צפון איטליה ולונדון) וחזרנו מרוצים אך עייפים.
קורסיקה – לא מכירה אבל אני אבדוק. תודה!
אנחנו 4 אנשים זוג+2 בוגרים (גילאי 20 ו15). מחפשת רעיון לטיול כוכב בקיץ של 10 ימים שכולל שילוב של:
ימי טיול ברכב באתרי תיירות, עיירות נופים יפים, במרחק נסיעה של שעה-שעתיים ולא עם כבישים צרים תלולים או משהו כזה (יש לי פחד מכבישים כאלה סוג של פובייה). וימי בטן גב במלון טוב עם בריכה וקירבה לחופים/אגמים לרחצה.
חשבנו על דרום איטליה אבל זה נפסל מ-2 סיבות – הבנתי שחם נורא ביולי וגם צפוף מאוד בתיירים. ובעיקר בגלל הכבישים התלולים והצרים שאני אישית סובלת מאוד מהעניין (יש לי פחד מכבישים כאלה ואני נכנסת לסטרס). מאותה הסיבה מונטנגרו נפסלה.
חשבנו על טנריף אבל זה נפסל בגלל שאין טיסה ישירה ובמקום 7 שעות זה לוקח המון המון שעות.
לא מעוניינים באיי יוון (היינו כבר).
האתרים מלאים במידע אבל זה רק מבלבל אותי יותר לכן אשמח לקבל רעיון ליעד בהתאם למגבלות שלי (בעיקר עם נושא הכבישים)
נשמח מאוד לרעיון ליעד + תוכנית טיול אם יש למישהו
תודה מראש
אנחנו 4 אנשים זוג+2 בוגרים (גילאי 20 ו15). מחפשת רעיון לטיול כוכב בקיץ של 10 ימים שכולל שילוב של:
ימי טיול ברכב באתרי תיירות, עיירות נופים יפים, במרחק נסיעה של שעה-שעתיים ולא עם כבישים צרים תלולים או משהו כזה (יש לי פחד מכבישים כאלה סוג של פובייה). וימי בטן גב במלון טוב עם בריכה וקירבה לחופים/אגמים לרחצה.
חשבנו על דרום איטליה אבל זה נפסל מ-2 סיבות – הבנתי שחם נורא ביולי וגם צפוף מאוד בתיירים. ובעיקר בגלל הכבישים התלולים והצרים שאני אישית סובלת מאוד מהעניין (יש לי פחד מכבישים כאלה ואני נכנסת לסטרס). מאותה הסיבה מונטנגרו נפסלה.
חשבנו על טנריף אבל זה נפסל בגלל שאין טיסה ישירה ובמקום 7 שעות זה לוקח המון המון שעות.
לא מעוניינים באיי יוון (היינו כבר).
האתרים מלאים במידע אבל זה רק מבלבל אותי יותר לכן אשמח לקבל רעיון ליעד בהתאם למגבלות שלי (בעיקר עם נושא הכבישים)
נשמח מאוד לרעיון ליעד + תוכנית טיול אם יש למישהו
תודה מראש